Hayır gerçekten vermek istemiyorum oğlumu kadın ilk kez böyle bağırdı istemiyorum dedi biz muhatap olmamıştık onunla böyle
Daha konu başında kadını arayıp "eşşek gibi bakacaksın,eşşek gibiiii!!" Diye anirdıgin için yüzgöz olmuş olmayasin?
Ayrıca balayında adamı aramak mantıklı mı? Milletin en güzel günlerini zehir etmek için cabalamissin işte, bize bari lolo yapma , şurada forum kardesiyiz
Evet konuşucam beraber gitmeliyiz çocuğum hala arada kaçırıyor
Senin amacın üzüm yemek değil bagciyi ...
Hala diyorsun babasıyla beraber pedagoga gidelim
beraber gitmeye yer çıktı ya, kesin götürürsun çocuğunu
Kayınvalidemde çocuğumu sakinleştiriyor sen değerlisin en çok seni sevicez diyor kardeşin olsada sen başkasın en çok sen değerlisin diyorlar adından dolayı da çok düşkünler oğluma ama işte içi buruldu bu fikre
Sacmalik...
Oysa babaanne 'kardes olmak cok kıymetli bir şey. Bak babanın da kardeşleri var. Ahmet amca var ya, o babanın kardeşi. Küçükken Ahmet de hiç istememişti kardeşi olmasını,ama bak ne güzel oldu. Senin kardeşlerin olursa büyüyünce sen de Ahmet gibi amca / dayı olacaksın. Senin de yegenlerin olacak, dogumgunlerinde sen de onlara drone alacaksın. Kardes her zaman iyidir. Hem annelerin babaların kalbi kocamandir. İsterse on tane çocukları olsun,biri diğerinden kıymetli olamaz. Hepsinin yeri ayrıdır, sence ben ben babani mi daha çok seviyorum Ahmet'i mi???
Tabii ki hepsini eşit seviyorum:) sen baba olunca yeni çocuğun olunca ilk çocuğunu daha mı az seveceksin? Di mi? Merak etme, sen çok kıymetli bir çocuksun, hepimiz seni coook seviyoruz. Hatta benim torunum olmasan,başkasının torunu olsan bile seni çok severdim. Sen çok özel bir çocuksun. Eminim bir gün kardeşin olursa ona çok güzel abilik edersin, şanslı bir çocuk olur. Onu korursun, ona bildiklerini öğrenirsin.. mesela ne öğretebilirsin kardeşine? " Falan deseydi, siz de deccal görmüş gibi tepki vermeseydiniz kardeşle yapacağı güzel şeylerden bahsedip kendi kardeş ilişkilerinizi anlatsaydiniz çocuğun psikolojisi bozulur muydu?
Koca konuda aklı başında tek kişi çocuk . Allah ona kolaylık versin, çok zor bir hayatı var