- 17 Temmuz 2018
- 4.051
- 18.770
Koleje gidiyor gösteri yapıyorlar karne alırken anne baba olarak gitmemiz normal değil mi
3 tane de cemre var, etti mi gırhKabotaj bayramını da bi düşün ne olur ne olmaz.
ay lisede bir kere bile takdir alamadım okulu sondan 10. olarak bitirdimLatte okumus doktor olduguna gore senin karneler hep takdirdir. Anne baba beraber geliyor muydu her karne donemi , sirrin o mu , konu sahibi buyuk sirri mi cozmus?
Koleje gidiyor gösteri yapıyorlar karne alırken anne baba olarak gitmemiz normal değil mi
Benim kocamda gelmiyor karne almaya, boşasam mi ne yapsamBiz yılda iki kere bir araya gelmek zorundayız çocuk karne alıyor
Şimdi şiflere çözüldü. Demek eski kocanız zengin jadksllfldşd. Ey paraaa sen nelere kadirsinKoleje gidiyor gösteri yapıyorlar karne alırken anne baba olarak gitmemiz normal değil mi
ya gidebilirsiniz bence deKoleje gidiyor gösteri yapıyorlar karne alırken anne baba olarak gitmemiz normal değil mi
Benim babam kaça gittiğimi bilmezdi asgahaj gidip günlüğüme yazıcam şimdi. Ayrı da değillerdi üstelik.Ben de liseye kadar koleje gittim hep valla degil karne gunu, 23 nisan gosterisinde bile herkesin anne babasi gelmezdi. Hic de oyle bir zorunluluk yok
Adam da istemiyorum dememiş ki zaten çalışıyorum demiş. Hafta sekiz gün dokuz izin alırsa kolejde nasıl okuyacak çocuk? Hiç düşünmüyor gözünü hırs bürümüşya gidebilirsiniz bence de
ama adam istemiyorsa ne yapacaksiniz
siz gideceksiniz, babanın işi vardı diye çocuğunuz yanında olup onu destekleyeceksiniz
bosveriin şu adamı artık
Biz de öyle.Annem babam ayrı olmadıkları halde gelemezlerdi.İkisinin de işi gücü vardı.Ben de liseye kadar koleje gittim hep valla degil karne gunu, 23 nisan gosterisinde bile herkesin anne babasi gelmezdi. Hic de oyle bir zorunluluk yok
Yapmayın yeter vurmayın hanımlar. -227 emoji skoru olmuş konu sahibinin.
Eki Görüntüle 3216504
Valla evliyim 2 de çocuğum var kızım 4. Sınıfta ya eşim gitti ya da ben hiç bir araya gelip gitme fırsatımız olmadi bir de oğlum var ya ben kızıma gittim eşim oğluma ya da tam tersi hiç aynı anda gidemedik karne almaya ama mecburmusuz şu an öğrendimHerkes cocugunun her karne alisinda anne baba birlikte mi gidiyor? Adam yanina gelsin diye hicbir firsati kacirmiyorsun ya inanilmaz
ay lisede bir kere bile takdir alamadım okulu sondan 10. olarak bitirdim
anne babanın karne gününe geldigini de burda duyuyorum,
çocuk okula gidip alsın karnesini
iki tarafta ayrı ayrı kutlar olur biter ama
ben konu sahibinin kocasının derdindeyim şu an artık nasıl bir vazgeçilmez bir adamsa fjdkkd
merak ediyorum konu sahibi resmini filan atsa keşke
ha o kısmı okumadım yani eski eşi ile bir arada olmamak içinde gitmeyebilir bir şey diyememAdam da istemiyorum dememiş ki zaten çalışıyorum demiş. Hafta sekiz gün dokuz izin alırsa kolejde nasıl okuyacak çocuk? Hiç düşünmüyor gözünü hırs bürümüş
Bak sen onu bırak, işçi bayramı, zafer bayramı falan daha enteresan bir fikir. Yılda 2 gün karne töreni yetmez sana.Koleje gidiyor gösteri yapıyorlar karne alırken anne baba olarak gitmemiz normal değil mi
Eski eşimin kendi işi o yüzden gelebilir bir saat sıkıştırabilirdi iş arasınaCanım sence bu mümkün mü? İnsanların işi gücü var. Kaç tane çalışan anne kaç tane çalışan baba nasıl öyle izin alsın rahatlıkla. Çok zor dediğin.
Sen galiba çalışmıyorsun. Tüm masrafınızı eski eşin mi ödüyor?