- 22 Temmuz 2022
- 477
- 1.290
cidden ya ama yıllardır evli o gerçi hiç kocasını göstermedi. Askeri personeldi galiba eşi.Emin misin
Dm atsak ayıp olur mu ki kahveci kahveciyi bilir bence sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cidden ya ama yıllardır evli o gerçi hiç kocasını göstermedi. Askeri personeldi galiba eşi.Emin misin
Niloyatospikk bunlar evlendiğinden beri aynı evde o ev en az 7-8 yıl önce alınmışÇok mantıklı... gerçekten Demirtaş'ta evler çok uygundu bi iki sene öncesinde
Atalımcidden ya ama yıllardır evli o gerçi hiç kocasını göstermedi. Askeri personeldi galiba eşi.
Dm atsak ayıp olur mu ki kahveci kahveciyi bilir bence sanki
Ay aynı durumdayım sizinle:)Bak şimdi aklıma kürt düştü. Bende eskiden evli olan çocuklu boşanmış adamla evlendim. İlk eş bir erkek evlat doğurmuş. Benim çocuğum olmuyor. Gelinlik makamına eremedim mi?
Kendimi bir şey zannetmiyeyim
Did you mean eski kayınvalidemKayınvalideme gidiyorum ben görüşürüz sonra teşekkürler sohbet için
Bu deprem ağı diye bir uygulama en az 30 saniye önce insanlara uyarı göndermiş haberiniz olsun kızlar. Uygulamayı yükledim
Bırak şimdi oraları 27 yaşında, ikinci evliliğini yapmış, kahve ve çay tanıtan muhtemelen bursada yaşayan pariste evlilik teklifi almış influencer tanıdığın var mı onı söyleDid you mean eski kayınvalidem
Tamam o bölgede yapılaşma 10 yıldır varNiloyatospikk bunlar evlendiğinden beri aynı evde o ev en az 7-8 yıl önce alınmış
Niloyatospikk bunlar evlendiğinden beri aynı evde o ev en az 7-8 yıl önce alınmış Musakka değil adamın şimfiki eşi Demirtaş ta olabilir diye düşündük.
O zaman buldukTamam o bölgede yapılaşma 10 yıldır var
Ve dediği gibi site içi değil ama apartmanÇok mantıklı... gerçekten Demirtaş'ta evler çok uygundu bi iki sene öncesinde
2.eş Demirtaş olabilir diye düşündük.Musakka değilNiloyatospikk bunlar evlendiğinden beri aynı evde o ev en az 7-8 yıl önce alınmış
Ben bunu google a yazdım biliyo musun tertemiz delirdik bence . bu konuyu takip ettiğimden beri iyi değilim benBırak şimdi oraları 27 yaşında, ikinci evliliğini yapmış, kahve ve çay tanıtan muhtemelen bursada yaşayan pariste evlilik teklifi almış influencer tanıdığın var mı onı söyle
Uykusuzluk başımıza vurduBen bunu google a yazdım biliyo musun tertemiz delirdik bence . bu konuyu takip ettiğimden beri iyi değilim ben
Ama kızlar şöyle bir şey söyleyim diyelim buldunuz buradan ifşa etmek suç diye biliyorum emin olmamakla birlikte bulsanız da buradan sakın yazmayınO zaman bulduk
Ee muso nerdeEvet yeni eş Demirtaş'ta zaten diye düşünüyoruz
Peki o bölgelerde ya da Bursa merkezde yıllık 150 bin olabilcek kalibrede okullar var mı ?2.eş Demirtaş olabilir diye düşündük.Musakka değil
Bursada 100 binin altında pkul kalmadı kiPeki o bölgelerde ya da Bursa merkezde yıllık 150 bin olabilcek kalibrede okullar var mı ?