- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
Kayseri değil depremle ilgili illa bir şey söylerdiha gayret bulucaz. ankara kayseri bursa adana eskişehir kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kayseri değil depremle ilgili illa bir şey söylerdiha gayret bulucaz. ankara kayseri bursa adana eskişehir kaldı
Kuruyemişçi tahminimiz adamı zengin sanarken yaptığımız tahmindi o zaman 30-40 bin tele muhabbeti yoktuAma eve geldikten odasına geçip bilgisayardan da çalışıyormuş bak, kuruyemişçiler sanmıyorum eve geldikten sonra bilgisayardan çalışsın
Daha önemlisi yeni gelin paris te evlenme teklifi almisArkadaslar bi dakika. Konu sahibi teknede evlilik teklifi aldim dedi. Kiyi sehrinde yasamadigina gore Eskişehir olabilir. Tekne turu gibi biseyler yapiyorlar sanirim orda. Ankarada göllerde tekne turu yapiliyor mu? Bu konuya odaklanalim lütfen
Birde yenge eski müşteriisymiş öyle tanışmışlar demişti. Kendisi bankacıyım demişti okulda tanışmışlar belki aynı meslek grubundanlardır
Yok orası sezonluk bu kadar kazandırmazBursada Golyazi var. Teknelerde var orda. Bursa olabilir ya
Bence bursa merkez. Eskişehirli var mı aramızda?? Sünnet kritik mi? Sünnet düğünü veya cemiyeti denir miEskişehir ya o olur mu
İnegöllüllüler hastane için hep merkeze gelir kendimden biliyorum.İnegöl olsa neden acıbademe gelsin 1 saatlik yok inegölde değil bence.
benim iki sokak aşağıda oturan Şeyma da Paris’te evlilik teklifi aldıParis te evlilik teklifi alan kac infiluser var yaaa alt tarafi
Yazik musakkaya. Basit bir teknede evlilikte teklifi almisDaha önemlisi yeni gelin paris te evlenme teklifi almis
Bursada teknede evlilik teklifi de pek meşhurArkadaslar bi dakika. Konu sahibi teknede evlilik teklifi aldim dedi. Kiyi sehrinde yasamadigina gore Eskişehir olabilir. Tekne turu gibi biseyler yapiyorlar sanirim orda. Ankarada göllerde tekne turu yapiliyor mu? Bu konuya odaklanalim lütfen
evleneceksen gel Solmaz varParis te evlilik teklifi alan kac infiluser var yaaa alt tarafi
Doğumda da mı uzak değil mi yaİnegöllüllüler hastane için hep merkeze gelir kendimden biliyorum.
Ben Kayseri'yi ve Adana'yı eliyorum kaç kez depremde sallandı oralar , hele Adana. mesajlarında hiç deprem lafı geçmiyor depremi yaşamış olsa hiç boş geçmezdi bi yerde iliştirirdi. Adana'da hala dışarda yatan var. Bodrum'da çok musakkanın tarzı değil etek bilenem giyiyo vışşş diyodu yeni geline . Bodrum'da olsa böyle şeylere çok alışkın olurlardı. Bursa mantıklı gelmeye başladı...Kızlar doğumu acıbademde yaptım dedi İstanbul 'u eledik
Ankara
izmir
kayseri
bursa
bodrum
adana
eskişehir
kaldı şimdi.
ev de ev, altınlarım da altınlarım dediğine bakaraktan ben oyumu kayseriden yana kullanıyorum
Yok orası sezonluk bu kadar kazandırmaz
Bursada teknede evlilik teklifi de pek meşhur
Ben Kayseri'yi ve Adana'yı eliyorum kaç kez depremde sallandı oralar , hele Adana. mesajlarında hiç deprem lafı geçmiyor depremi yaşamış olsa hiç boş geçmezdi bi yerde iliştirirdi. Adana'da hala dışarda yatan var. Bodrum'da çok musakkanın tarzı değil etek bilenem giyiyo vışşş diyodu yeni geline . Bodrum'da olsa böyle şeylere çok alışkın olurlardı. Bursa mantıklı gelmeye başladı...
bursa istanbul Ankara kaldı o zaman bulucaz inanıyorum benBen Kayseri'yi ve Adana'yı eliyorum kaç kez depremde sallandı oralar , hele Adana. mesajlarında hiç deprem lafı geçmiyor depremi yaşamış olsa hiç boş geçmezdi bi yerde iliştirirdi. Adana'da hala dışarda yatan var. Bodrum'da çok musakkanın tarzı değil etek bilenem giyiyo vışşş diyodu yeni geline . Bodrum'da olsa böyle şeylere çok alışkın olurlardı. Bursa mantıklı gelmeye başladı...
Bursa olabilir bence de ...Bence bursa merkez. Eskişehirli var mı aramızda?? Sünnet kritik mi? Sünnet düğünü veya cemiyeti denir mi