- 27 Ekim 2022
- 4.681
- 13.404
Evet bu kadar yorum konu felan kalmaz ortada.Ama kızlar şöyle bir şey söyleyim diyelim buldunuz buradan ifşa etmek suç diye biliyorum emin olmamakla birlikte bulsanız da buradan sakın yazmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bu kadar yorum konu felan kalmaz ortada.Ama kızlar şöyle bir şey söyleyim diyelim buldunuz buradan ifşa etmek suç diye biliyorum emin olmamakla birlikte bulsanız da buradan sakın yazmayın
Hahaha tamam o zamanBursada 100 binin altında pkul kalmadı ki
İyi hal indirimi alamıyoz muAma kızlar şöyle bir şey söyleyim diyelim buldunuz buradan ifşa etmek suç diye biliyorum emin olmamakla birlikte bulsanız da buradan sakın yazmayın
uykusuzluk olsa iyi her ders arası açıp bakıyorum okulda. zilyon tane post birikir de geri kalırım diyeUykusuzluk başımıza vurdu
Var var Bursada kolej çok ve fiyatları oldukça da yüksekPeki o bölgelerde ya da Bursa merkezde yıllık 150 bin olabilcek kalibrede okullar var mı ?
Jsjsjs aman diyim bidaha yakalayamazsınuykusuzluk olsa iyi her ders arası açıp bakıyorum okulda. zilyon tane post birikir de geri kalırım diye
Kız hukuken suç diye biliyorumİyi hal indirimi alamıyoz mu
Bursayı nasıl buldunuz ayöl. Okumadım araları neler olduBırak şimdi oraları 27 yaşında, ikinci evliliğini yapmış, kahve ve çay tanıtan muhtemelen bursada yaşayan pariste evlilik teklifi almış influencer tanıdığın var mı onı söyle
doğrudur bi de Bursa'da çok iyi okullar da varmış diye duymuştum eğitim kalitesi açısından.Var var Bursada kolej çok ve fiyatları oldukça da yüksek
Mune hanim görürse hepimizi dagitir zatenKız hukuken suç diye biliyorum
Ksjsjs tamam işte bende ondan diyorumKız hukuken suç diye biliyorum
dün nöbetim vardı herkesten geç çıkınca ahan bunu yaptım okulda musakka profil resmi yapsınJsjsjs aman diyim bidaha yakalayamazsın
Gerçekten mi mesela ne var şuan ne güzel eğleniyoruzMune hanim görürse hepimizi dagitir zaten
Çok fazla bilmiyorum kızım henüz anaokulundadoğrudur bi de Bursa'da çok iyi okullar da varmış diye duymuştum eğitim kalitesi açısından.
Yengeden evvel muso hakkımızdan gelirKsjsjs tamam işte bende ondan diyorum
Yok be ya ne paylaşacağız muso yüzünden cezaevlerine düşemem. Yenge dişli onla uğraşamam ben
Teknede evlilik teklifi almış , Acıbadem'de doğurmuş, sünnet düğününün düğün kadar önemli olduğu bi şehirmiş, kuvvetle ihtimal depremleri hiç hissetmemiş, kolejleri 150 bin bandında, denize kıyısı olmayan, 8 bin liraya dükkan kiralanabilen bi büyükşehir olarak elimizde Bursa kaldıBursayı nasıl buldunuz ayöl. Okumadım araları neler oldu
dün nöbetim vardı herkesten geç çıkınca ahan bunu yaptım okulda musakka profil resmi yapsın
Bursayı nasıl buldunuz ayöl. Okumadım araları neler oldu
beyle eleye eleyeKızlar doğumu acıbademde yaptım dedi İstanbul 'u eledik
Ankara
izmir
kayseri
bursa
bodrum
adana
eskişehir
kaldı şimdi.
ev de ev, altınlarım da altınlarım dediğine bakaraktan ben oyumu kayseriden yana kullanıyorum