- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.809
Muso ömür törpüsü anlayamıyorumHayır anlamıyorsun. Onun çocuğu var. Asla eski kayınvalidesi olamaz. Bir bakış atmasına bakar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muso ömür törpüsü anlayamıyorumHayır anlamıyorsun. Onun çocuğu var. Asla eski kayınvalidesi olamaz. Bir bakış atmasına bakar.
çocuk görse boynu bükülür babamı kocam diye kaydetmemiş annem diyeKurumsal takılıyorsun yani.Yalnız bu rutinlere aykırı ben söyleyeyimde.
Acaba kendinin boynu bükülüyorda çocuğun üstüne mi atıyor?çocuk görse boynu bükülür babamı kocam diye kaydetmemiş annem diye
Sizin kayınvalide kayınpeder ilişkiniz nasıl?Bak güzel kardeşim artık sana gerçekten acımaya başladım gibi. Kendini bir de o kadincagizin yerine koy. Eşim hemen bir telefon aldi çocuğunu istediği zaman aradı kimseyi rahatsız etmedi. Çocuk ile ilgili bir durum olduğunda da annesi eşime mesaj attı, aramadı. Çünkü rahatsız oldum.
İlk evlendigimiz zaman o da tıpkı senin gibi yapismisti hayatımıza. İstediği kadar konuşsun. Onun ne konuştuğu önemli değil, benim nasıl davrandığım önemli.
Çocuk ile ilgili bir şey olmadığı sürece ikisi de birbirini arayamaz.
Bir konu var ise eşim benim fikrimi onayimi almadan hareket edemez.
Zihnimde boynu bükükler şarkısı çalıyor sürekliRutin.
ne münasebet ya.biz anlamıyoruz onu…Neden anlamıyor yazdıklarımızı günlerdir
Çocuğu aklımda bu şekilde kodluZihnimde boynu bükükler şarkısı çalıyor sürekli
Aşırı saçma ama ya. Herkes kelime kelime anlattı. Kimisi laf soktu. Kadın yine anlamadı ya. Of vallahi ofBen
ne münasebet ya.biz anlamıyoruz onu…
Neden anlamıyor yazdıklarımızı günlerdir
Çocuğu aklımda bu şekilde kodluEki Görüntüle 3218965
Birinci ihtimal - yazdıkları gerçek değil. anlamamış gibi yaparak aklınca eğleniyor. (koltuk yaktıran zeynep vakası gibi)
İkinci ihtimal - kendi haklılığından çok emin. fiziksel olarak görüştüğü insanlar da bu haklılık duygusunu besliyor (annesi filan.) hatta patolojik bir durum bile olabilir. bir bozukluk yani. ama biz teşhis koyamayız tabii.
Üçüncü ihtimal - anlıyor ama şimdilik reddediyor. bu da bir bozukluk. yardıma ihtiyacı var.
Köfte kemiriyo pc başında şu an dünya şeyinde değilÇocuğun umrunda değil babası da yeni eşte ama yazık garibime anası başında dır dır dır dır
ilk evlendigimizde ayni senin gibi her hafta sonu gönderiyorum annesi. Ama ben çalışıyorum, her hafta olmaz dedim.Size ne sıklıkta geliyordu çocuk o zamanlar
Ben kayinvalidemi de kayinpederimide çok seviyorum, onlarda beni çok seviyor. Ne ben onlara bir saygısızlık yaptım ne de onlar bana.Sizin kayınvalide kayınpeder ilişkiniz nasıl?
hahahah çok güldüm buna rutin.Köfte kemiriyo pc başında şu an dünya şeyinde değil
Çocuğu aklımda bu şekilde kodluEki Görüntüle 3218965
Hadi hadi musakka,sen şeytan önünde saygı duruşu yapar senin.Gerçi herseyi çocuğunun yaşam kalitesi için yapıyorsun değil mi?Canım oda az değil aslındada neyse iyi biridir
ilk evlendigimizde ayni senin gibi her hafta sonu gönderiyorum annesi. Ama ben çalışıyorum, her hafta olmaz dedim.
Bir hafta sonu bizimle, bir hafta sonu annesiyle geçirsin daha sağlıklı dedim.
Çalıştığım için bir hafta sonumuzu komple çocuğa ayırıyoruz, bir hafta sonunu kendimize ayırıyoruz. Çocuğun gelmediği hafta temizlik yapıyorum, misafir ağırlıyoruz ya da misafirliğe gidiyoruz. Benim de kafamı dinlemeye, dinlenmeye insanı olarak ihtiyacım var sonuçta.
Annesinin isteğine göre yaşayamam.
Ya anlatıp durmayın anormalsiniz siz normal değilsiniz.Hiç saglıklı değil ne demek annenin isteğine göre yaşayamam.Essek gibi yaşayacaksınız… bir de anlatıyorsunuz yaptıklarınızıilk evlendigimizde ayni senin gibi her hafta sonu gönderiyorum annesi. Ama ben çalışıyorum, her hafta olmaz dedim.
Bir hafta sonu bizimle, bir hafta sonu annesiyle geçirsin daha sağlıklı dedim.
Çalıştığım için bir hafta sonumuzu komple çocuğa ayırıyoruz, bir hafta sonunu kendimize ayırıyoruz. Çocuğun gelmediği hafta temizlik yapıyorum, misafir ağırlıyoruz ya da misafirliğe gidiyoruz. Benim de kafamı dinlemeye, dinlenmeye insanı olarak ihtiyacım var sonuçta.
Annesinin isteğine göre yaşayamam.