- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.809
Yeni konu açsan.Canım oda az değil aslındada neyse iyi biridir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni konu açsan.Canım oda az değil aslındada neyse iyi biridir
Pasamin babası da olabilirKoçişkom
Muso kaliteli insanlara bir garezin var hayrolsun.Canım oda az değil aslındada neyse iyi biridir
Canım oda az değil aslındada neyse iyi biridir
Rutin.Pasamin babası da olabilir
Ksjsjjs en sonunda engelleyecek seni
Musakka ablammmm canımmmm niye beni dinlemiyorsunmm nedennnn.
Bak boşanmadan önce buraya gelsen ben senin yuvanı kurtarırdımmmm.
Bak güzel kardeşim artık sana gerçekten acımaya başladım gibi. Kendini bir de o kadincagizin yerine koy. Eşim hemen bir telefon aldi çocuğunu istediği zaman aradı kimseyi rahatsız etmedi. Çocuk ile ilgili bir durum olduğunda da annesi eşime mesaj attı, aramadı. Çünkü rahatsız oldum.Ben karşı taraf gibi bir örnekle konuşmadım hiç sorduğum için kusura bakmayın benim eski eşimle konuşmamdan o kadını rahatsız oldu sizin eşiniz eski eşiyle konuşuyormuydu peki çocuk küçükmüş çünkü
Canım oda az değil aslındada neyse iyi biridir
Ksjsjjs en sonunda engelleyecek seni
Deşme yarasını şimdi. Şu an cinsellik konusundaki hatası içini şap gibi yaktı zaten.
Eskii eskiiiii kayınvalidenKayınvalideme gidiyorum ben görüşürüz sonra teşekkürler sohbet için
Ben de
bizden çok selam söyleKayınvalideme gidiyorum ben görüşürüz sonra teşekkürler sohbet için
Bulamadık kabullendim bu gerçeği. M Mutluyum ki ben bulmuştu ama söylemediYeni gelini bulalım, ona taktik verelim ya
Sizin yorumlarınızı genel olarak beğeniyorum ama bu ne kadar basit bir yorum. Siz de çalışan bir kadınsınız hiç mi kendinizi güçlü hissetmiyorsunuz biz kadınların erkeklerden ne eksiğimiz var kendi kendimize baba koca suggar dady olmadan bir şeyler başaramazmıyız?Hii acaba eski sevgilisine falan mı aldırdı sen bunu bi araştır ordan yakalarız belki açığını
o artık başkasının kayınvalidesi muskıKayınvalideme gidiyorum ben görüşürüz sonra teşekkürler sohbet için
Dönüşte bekliyoruz musoKayınvalideme gidiyorum ben görüşürüz sonra teşekkürler sohbet için
Eskii eskiiiii kayınvaliden