- 20 Ocak 2023
- 5.385
- 20.917
Kızlar dedim size bu adam fakir diye fasfakir fakirto fukarettoEşim iyi kazanıyor ama son kurusunu oğluna harcadığını bilirim 30-40 kazanıyordur diye tahmin ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar dedim size bu adam fakir diye fasfakir fakirto fukarettoEşim iyi kazanıyor ama son kurusunu oğluna harcadığını bilirim 30-40 kazanıyordur diye tahmin ediyorum
BAna birinci ihtimal var gibi geldi ya. İnanmıyorum artık yazılanlara
Ne alakası var ama? İkinci çocuk olursa kendi öz diğer çocuğunu neden geri plana atsın. Maddi durumu iyi, her iki evladına da yetişir. Bak belki ileride sende tekrar evlenip tekrar çocuk yapacaksın. Evlatların arasında ayrım yapabilir misin? Senin bu tavrın devam ederse adam asıl illallah edip sözlerini tutmayacak.İşte çocuk olursa bu verdiği sözleri yapamayacak o yüzden çocuğu yaparken bunları düşünmesi gerekmiyormuydu beni neden anlamıyorsunuz
Kesinlikle öyle, o zamanlar annesi de çalışıyordu böyle uygun olacağını biz direkt çocuğa söyledik tamam dedi yavrum. Annesine söz hakkı bile tanımadık. Allah için çocuğu ne zaman almak istesek bir şey demedi kadın, zorluk çıkarmadı. Ama onun da işine geliyordu. O da çalışıyordu ve dinlenmek, kendine zaman ayırmak onun da hakkıZaten sağlıklı olan haftasonlarının paylaşılmasını. Uzman değilim tabii ama düşününce çocuk için hafta içi sıkıcı zaman. Ödev-disiplin-erken yatmak filan. Ve bunlar hep anneyle özdeşleşiyor. Tüm haftasonlarını babada geçirince baba ile de eğlence özdeşleşiyor. Oysa anneler de hak ediyor hafta sonları çocuklarıyla eğlenceli zaman geçirmeyi.
ne münasebet ikinci eşsin sen çok sevemezler hele o elbisenleBen kayinvalidemi de kayinpederimide çok seviyorum, onlarda beni çok seviyor. Ne ben onlara bir saygısızlık yaptım ne de onlar bana.
Kesinlikle öyle, o zamanlar annesi de çalışıyordu böyle uygun olacağını biz direkt çocuğa söyledik tamam dedi yavrum. Annesine söz hakkı bile tanımadık. Allah için çocuğu ne zaman almak istesek bir şey demedi kadın, zorluk çıkarmadı. Ama onun da işine geliyordu. O da çalışıyordu ve dinlenmek, kendine zaman ayırmak onun da hakkı
Sizin yorumlarınızı genel olarak beğeniyorum ama bu ne kadar basit bir yorum. Siz de çalışan bir kadınsınız hiç mi kendinizi güçlü hissetmiyorsunuz biz kadınların erkeklerden ne eksiğimiz var kendi kendimize baba koca suggar dady olmadan bir şeyler başaramazmıyız?
kadınlarımız kendine güvense keşke erkekler de bir çok evlilikte ezmezdi ben olmazsam sen bir hiçsin diye
Ne alınması kız, bende yazıyorum çaktırmane münasebet ikinci eşsin sen çok sevemezler hele o elbisenle
( ya sürekli sana takiliyorum alınmıyorsun değil mi Laurenn )
Canım siz beni anlamıyorsunuz.İkinci kez evleniyorsa katlanacak.Rutinimizi bozmam ne haddine.Söz verdi boşanmadan önce beni manipüle ederken.Rutinimiz bozulursa çocuğumun boynu bükülür.Bana da ikinci gibi geliyor ama her an bire kayabilirim.
Ya anlatıp durmayın anormalsiniz siz normal değilsiniz.Hiç saglıklı değil ne demek annenin isteğine göre yaşayamam.Essek gibi yaşayacaksınız… bir de anlatıyorsunuz yaptıklarınızı
Canım siz beni anlamıyorsunuz.İkinci kez evleniyorsa katlanacak.Rutinimizi bozmam ne haddine.Söz verdi boşanmadan önce beni manipüle ederken.Rutinimiz bozulursa çocuğumun boynu bükülür.
Fakir. Fakir.Fakir.Yıllık 150 bin lira kolej
Futbol kursu
Piyano dersleri
İki ayrı evin tüüüüüüüm masrafları
+5 bin nafaka
Yakın zamandaki yurtdışı gezileri. Musakkaya ve anasına kadar aldığı hediyeler çiçekler.
Ya bizle eğleniyor ya da dalga geçiyor.
Asıl eşşek gibi yaşayacaksınız ne demek? İkinci eşin de kendi hayatı evliliği var. Çocuk elbette gelecek ve onunla ilgilenilenle sonuçta bunu bile bile evleniyor ikinci eş de. Ama bu demek değil ki ilk eş çocuğu bakıcıya yollar gibi habire yollayacak. O noktada artık konu sahibininki gibi saçma bir art niyet başlamış olurYa anlatıp durmayın anormalsiniz siz normal değilsiniz.Hiç saglıklı değil ne demek annenin isteğine göre yaşayamam.Essek gibi yaşayacaksınız… bir de anlatıyorsunuz yaptıklarınızı
Evet anlamıyor. Ben çocuktan o kadar sogumustum ki görmek dahi istemiyordum. Halbuki çocuğun ne suçu var di mi?İşte iki taraf da medeni olunca kimsenin boynu bükülmüyor. En çok kendi çocuğuna zarar veriyor şu anda ama umrunda değil.
Bana da ikinci gibi geliyor ama her an bire kayabilirim.
Fakir. Fakir.Fakir.
Yavaş yazın kızlar 239 sayfadayım
İroni konu sahibinin söyledikleri bunlar zaten ciddiye almayınAsıl eşşek gibi yaşayacaksınız ne demek? İkinci eşin de kendi hayatı evliliği var. Çocuk elbette gelecek ve onunla ilgilenilenle sonuçta bunu bile bile evleniyor ikinci eş de. Ama bu demek değil ki ilk eş çocuğu bakıcıya yollar gibi habire yollayacak. O noktada artık konu sahibininki gibi saçma bir art niyet başlamış olur
Asıl eşşek gibi yaşayacaksınız ne demek? İkinci eşin de kendi hayatı evliliği var. Çocuk elbette gelecek ve onunla ilgilenilenle sonuçta bunu bile bile evleniyor ikinci eş de. Ama bu demek değil ki ilk eş çocuğu bakıcıya yollar gibi habire yollayacak. O noktada artık konu sahibininki gibi saçma bir art niyet başlamış olur
Valla bana da biraz Bursa gibi geliyor sanki adamda mobilya işi yapıyor gibi... boşanıp bu kadar rahat eski eşi geçindrblmesi için kendi işi olup dış ticaret yapması lazım ve Bursa'da özellikle bir ilçesinde bu mümkün... Bursa'lı olarak ben çevremi bi araştrayımTicaret yapıyor Bursada olabilir misin