- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.898
Koçişkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koçişkom
İsmiyle kayıtlı merak edenlere söyleyim
mesela ben çok fenayım ya, okul kaydı yapılacağı zaman, mahalledeki okulu istemedi annesi. Güzel bir okula vermek istedi. İstediği okulda arkadaşım çalışıyordu. Aradım bu okulu istiyoruz adres tutmuyor nasıl yaparız? Okulun buzdolabı yokmuş, annesinden 5 kuruş istemeden, tamamıyla çocuğun eğitimini düşündüğüm için, buzdolabının aldım okula götürdüm çocuğun kaydını yaptırdım çıktım.Sizin eşinizin çocuğu var demiştiniz çocuk kaç yaşındaydı siz evlendiğinizde bizde 6 yaşındaydı çocuğum onlar evlendiğinde
Bu 30 - 40 umarım milyondur.Eşim iyi kazanıyor ama son kurusunu oğluna harcadığını bilirim 30-40 kazanıyordur diye tahmin ediyorum
İsmiyle kayıtlı merak edenlere söyleyim
Belki de abla gibi olacaktı ona ama müsaade etmediKadın bence normalde laf etmiyordu çocuğa. Ama musakkak inadından babası evde yokken gönderiyor çocuğu. Sonra yok kadın çocuğun eline tablet veriyor, yok köfte yapmıyor diye suni kriz yaratıyor. Kadın çocukla ilgilense kabahat, ilgilenmese kabahat. Kim çeker böylesini.
Kurumsal takılıyorsun yani.Yalnız bu rutinlere aykırı ben söyleyeyimde.İsmiyle kayıtlı merak edenlere söyleyim
Telefonda cocugu size birakicam demis musakkak arkadan istemiyorum cocugunuu diye sinir krizi gecirmis o mu acaba? Ya da cocuk babasi yokken surekli buna yollaniyormus ya o zaman gecirmis sinir krizi istemiyoruuum diye o da olabilirYok bi kere sinir krizi geçirmiş dedi ya
Size ne sıklıkta geliyordu çocuk o zamanlarmesela ben çok fenayım ya, okul kaydı yapılacağı zaman, mahalledeki okulu istemedi annesi. Güzel bir okula vermek istedi. İstediği okulda arkadaşım çalışıyordu. Aradım bu okulu istiyoruz adres tutmuyor nasıl yaparız? Okulun buzdolabı yokmuş, annesinden 5 kuruş istemeden, tamamıyla çocuğun eğitimini düşündüğüm için, buzdolabının aldım okula götürdüm çocuğun kaydını yaptırdım çıktım.
Bu annesinin isteği birsey idi ama mantıklı idi.
Bosansinlar da çocuk yapmasınlar diye yapıyor bunları da
Ticaret yapıyor Bursada olabilir misinEşim iyi kazanıyor ama son kurusunu oğluna harcadığını bilirim 30-40 kazanıyordur diye tahmin ediyorum
Libidosu yuksek adamin daha fazla bekleyememis napsin her gun yapacak birini bulunca basmis nikahiSizin eşinizin çocuğu var demiştiniz çocuk kaç yaşındaydı siz evlendiğinizde bizde 6 yaşındaydı çocuğum onlar evlendiğinde
mesela ben çok fenayım ya, okul kaydı yapılacağı zaman, mahalledeki okulu istemedi annesi. Güzel bir okula vermek istedi. İstediği okulda arkadaşım çalışıyordu. Aradım bu okulu istiyoruz adres tutmuyor nasıl yaparız? Okulun buzdolabı yokmuş, annesinden 5 kuruş istemeden, tamamıyla çocuğun eğitimini düşündüğüm için, buzdolabının aldım okula götürdüm çocuğun kaydını yaptırdım çıktım.
Bu annesinin isteği birsey idi ama mantıklı idi.
Gözüm yok sağolAynen öyle. Karı kocanın arası bozulsun diye yapıyor.
Köfte yapmayınca kadını aramış.Tartışmışlar.İlk mesajında vardı.Onu bilemedim Nillev sen biliyoe musun
Hatırlamıyorum ama sinir krizi geçirdi demiştiTelefonda cocugu size birakicam demis musakkak arkadan istemiyorum cocugunuu diye sinir krizi gecirmis o mu acaba? Ya da cocuk babasi yokken surekli buna yollaniyormus ya o zaman gecirmis sinir krizi istemiyoruuum diye o da olabilir
Belki de abla gibi olacaktı ona ama müsaade etmedi
Canım oda az değil aslındada neyse iyi biridirmusakkak
Bak bursin ne kadar düzgün bir yeni eş örneği. Medeni bir kadın. Duyarlı. Belki senin yeni eşte öyle. Neden bir sakince üçünüz oturup tanışmıyorsunuz, hayat boyu yüz yüze bakacaksınız. Ne gerek var nefrete.
Telefonda da hala senin kocanmis gibi konuşuyorsaydin adamla ondan rahatsız olmuştur kadın. Bu aklına gelmedi mi hiç ?Ben karşı taraf gibi bir örnekle konuşmadım hiç sorduğum için kusura bakmayın benim eski eşimle konuşmamdan o kadını rahatsız oldu sizin eşiniz eski eşiyle konuşuyormuydu peki çocuk küçükmüş çünkü