244 sayfadır onu anlamadığımızı düşünüyor.Kendisinde hiçbir problem yok.Kesin psikolojik bir sorunu var ya. Anlamaması imkansız. Özel taktik veriyorum olmuyor ya olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
244 sayfadır onu anlamadığımızı düşünüyor.Kendisinde hiçbir problem yok.Kesin psikolojik bir sorunu var ya. Anlamaması imkansız. Özel taktik veriyorum olmuyor ya olmuyor
Biz evlendigimizde oğlu 7 yaşındaydıSizin eşinizin çocuğu var demiştiniz çocuk kaç yaşındaydı siz evlendiğinizde bizde 6 yaşındaydı çocuğum onlar evlendiğinde
Ksjsjsj kadını yoldan izden çıkarıp kendine saldırtmaz inşallah. Muso bu belli olmaz. Yengeye acırım vallaKadın haklı zaten bence de
Adam bunu patır kütür evi barkı hiçbir şeyi düşünmeden boşamış arkasına bakmadan kaçmış oma üzülmüyor da evlenince rutinlerimiz bitti hüüüğğ diyor. Rutinleri de haftasonları çocuğu gezdir at bindir he hu de5K mesaj var,vallahi takip edemiyoruz artık.
Kızımla aynı yaştalar yavrum yaSizin eşinizin çocuğu var demiştiniz çocuk kaç yaşındaydı siz evlendiğinizde bizde 6 yaşındaydı çocuğum onlar evlendiğinde
Ksjsjsj kadını yoldan izden çıkarıp kendine saldırtmaz inşallah. Muso bu belli olmaz. Yengeye acırım valla
Bence muso boşanmanın ne demek olduğunu idrak edemedi.Adam bunu patır kütür evi barkı hiçbir şeyi düşünmeden boşamış arkasına bakmadan kaçmış oma üzülmüyor da evlenince rutinlerimiz bitti hüüüğğ diyor. Rutinleri de haftasonları çocuğu gezdir at bindir he hu de
Neden sinir krizi geçirmiş yeni eşKsjsjsj kadını yoldan izden çıkarıp kendine saldırtmaz inşallah. Muso bu belli olmaz. Yengeye acırım valla
Neden sinir krizi geçirmiş yeni eş
Ben karşı taraf gibi bir örnekle konuşmadım hiç sorduğum için kusura bakmayın benim eski eşimle konuşmamdan o kadını rahatsız oldu sizin eşiniz eski eşiyle konuşuyormuydu peki çocuk küçükmüş çünküBiz evlendigimizde oğlu 7 yaşındaydı
Geçirmemiş gayet mutlu yenge. Ben muso delirtip kadını çıkartmaz inşallah toldna izden diyorumNeden sinir krizi geçirmiş yeni eş
Değişen pek bir şey yok hayatında baksanıza tüm masraflar eşten adam bi tek eve gelmiyor telefonu da eski eş diye arıyor acaba ne diye kayıtlı telefonda eski eşBence muso boşanmanın ne demek olduğunu idrak edemedi.
Rutinlere alışamamıştır yeni eş.Sence?
Yok bi kere sinir krizi geçirmiş dedi yaGeçirmemiş gayet mutlu yenge. Ben muso delirtip kadını çıkartmaz inşallah toldna izden diyorum
Muso kadın senin sinsi ve fesatlığından rahatsız olmuştur. Seni kendisine rakip görmeyeceği çok aşikar.Ben karşı taraf gibi bir örnekle konuşmadım hiç sorduğum için kusura bakmayın benim eski eşimle konuşmamdan o kadını rahatsız oldu sizin eşiniz eski eşiyle konuşuyormuydu peki çocuk küçükmüş çünkü
Sizin eşinizin çocuğu var demiştiniz çocuk kaç yaşındaydı siz evlendiğinizde bizde 6 yaşındaydı çocuğum onlar evlendiğinde
KocamDeğişen pek bir şey yok hayatında baksanıza tüm masraflar eşten adam bi tek eve gelmiyor telefonu da eski eş diye arıyor acaba ne diye kayıtlı telefonda eski eş
Bosansinlar da çocuk yapmasınlar diye yapıyor bunları daKadın bence normalde laf etmiyordu çocuğa. Ama musakkak inadından babası evde yokken gönderiyor çocuğu. Sonra yok kadın çocuğun eline tablet veriyor, yok köfte yapmıyor diye suni kriz yaratıyor. Kadın çocukla ilgilense kabahat, ilgilenmese kabahat. Kim çeker böylesini.