Canım 2 oda varmış biri bebek odası olacakmış işte tadilat yapılıyormuş içeride.çocuğum salonda yatıyor babasıda salonda yatıyor Oda yapmadılar yeni çocuk gelecek diye işte
Bende onu diyorum zaten Oda yapmak zorundalar diye eski eşimle tekrarmı konuşayım bunu8 aylık evlilikte ne bebeği ya. İnsan bir birbirini tanır. Bu nasıl bir bilinçsizlik. Evliliğin taşları düzeni oturmadan çocuk mu yapılır. Çocuk olana kadar koysun divanı ne olacak.
Ee masraflar kocadaysa 5000 ne için veriyor muso? Benim bildiğim anneye verilen nafaka ile geçindirir anne çocuğu. Ben anlamadımbenim suan 12bin gelirim var 8kiradan geliyor onada zam gelecek mayıs ayında 12 bin gelecek kiradan bu yıl .artı eşim 5bin veriyor bu yetiyordu 5bin az diyenler olmuş artırmak istesem artırır belki söylemedim öyle bisey ama isteyebilirim? Kaç vermeli? çocuğun masrafları hepsi eşimde o konuda hak yemem ama başka çocuk gelirse yapamaz ben bunu istemiyorum çocuğumun yaşam kalitesi düşsün istemiyorum
Çocuğunun yaşam kalitesi düştüğünde düşünürsün onu. Şimdiden zıplama, zaten şu ara şansını baya zorladın iyice tepki çekersin. Azcık dur, kurtlu.benim suan 12bin gelirim var 8kiradan geliyor onada zam gelecek mayıs ayında 12 bin gelecek kiradan bu yıl .artı eşim 5bin veriyor bu yetiyordu 5bin az diyenler olmuş artırmak istesem artırır belki söylemedim öyle bisey ama isteyebilirim? Kaç vermeli? çocuğun masrafları hepsi eşimde o konuda hak yemem ama başka çocuk gelirse yapamaz ben bunu istemiyorum çocuğumun yaşam kalitesi düşsün istemiyorum
benim suan 12bin gelirim var 8kiradan geliyor onada zam gelecek mayıs ayında 12 bin gelecek kiradan bu yıl .artı eşim 5bin veriyor bu yetiyordu 5bin az diyenler olmuş artırmak istesem artırır belki söylemedim öyle bisey ama isteyebilirim? Kaç vermeli? çocuğun masrafları hepsi eşimde o konuda hak yemem ama başka çocuk gelirse yapamaz ben bunu istemiyorum çocuğumun yaşam kalitesi düşsün istemiyorum
Muso kimse zorunda değil. Kadın senin çocuğunu bakmak zorunda değil. Evine almak zorunda değil. Babannnesi almamış muso o mu alacak? Zamanında babannesi bakmadığında ne yaptın çok merak ediyorumBende onu diyorum zaten Oda yapmak zorundalar diye eski eşimle tekrarmı konuşayım bunu
benim suan 12bin gelirim var 8kiradan geliyor onada zam gelecek mayıs ayında 12 bin gelecek kiradan bu yıl .artı eşim 5bin veriyor bu yetiyordu 5bin az diyenler olmuş artırmak istesem artırır belki söylemedim öyle bisey ama isteyebilirim? Kaç vermeli? çocuğun masrafları hepsi eşimde o konuda hak yemem ama başka çocuk gelirse yapamaz ben bunu istemiyorum çocuğumun yaşam kalitesi düşsün istemiyorum
İstese alır oturur. Kadını tercih ediyor işte onu anlatmak istedim. Musakka diyor ya yakında onu kapının önüne koyar. O zannediyor ki çocuk eve gidip kalsın diye kavga edecek karısını boşayacak. O yüzden gönderiyor aklı sıra ama adam çocuğundan yavaş yavaş vazgeçiyor vazgeçecek bunu basmıyor kafası.Onu diyecek kendine ev alır oturur çocuğuyla.
Sen once su terapi isini konusBende onu diyorum zaten Oda yapmak zorundalar diye eski eşimle tekrarmı konuşayım bunu
Hâlâ eşim diyorsun heeekadının mesleği tam bilmiyorum eşim kadın hakkında çok özel detay vermedi
Dedin ve aklıma Himym da Robin’in but uuuumm demesi geldiHer rutin dediğinde bi shot atsaydık keşke. Muso senden çok iyi drinking game olur. Rutin 1 shot eşşek gibi 2 shot köfte bamm 3 shot. Atamayan elenir
Ne yapsın o halde söyleyin daha iyi bir işte çalışsın madem çocuk yapıyor madem bütçesi de yetmiyorBenim çocuğum 3 yaşından beri kolejde kreşte bir çocuk daha olduğunda nasıl verecek insan biraz düşünür evladını yarın veremiyorum çocuğu dese ne olacak?? Benim çocuğumdan kısamaz
Bende onu diyorum zaten Oda yapmak zorundalar diye eski eşimle tekrarmı konuşayım bunu
Canım kadın kaynanama demiş biz geçelim madem bize ev vermedin ayrım yaptın demiş benim evime göz dikmiş görmüyprmusunuz kadınıKadının evi istediğini yapar, sen cık o zaman kayınbabanın evinden eşinle yeni eşi o eve taşınsın çocuğuna oda yapsınlar.
yapmazlarsa o zaman yerden göğe kadar haklısın şuan başka birinin evinde kimse senin çocuğuna oda yapmak zorunda değil
Bende onu diyorum zaten Oda yapmak zorundalar diye eski eşimle tekrarmı konuşayım bunu
Hayır canım niye oda yapmak zorunda olsun böyle bir şeyi söylemeyin bile ev kadının evi üstelikBende onu diyorum zaten Oda yapmak zorundalar diye eski eşimle tekrarmı konuşayım bunu
Çok iyi yapmış.Canım kadın kaynanama demiş biz geçelim madem bize ev vermedin ayrım yaptın demiş benim evime göz dikmiş görmüyprmusunuz kadını
Canım kadın kaynanama demiş biz geçelim madem bize ev vermedin ayrım yaptın demiş benim evime göz dikmiş görmüyprmusunuz kadını
Ben şunu anlamadım siz neden boşandıniz. Sırf annen sizin evde kalıyor diye mi ? Neden sırf annen sizde kalsın diye çocuğunu babasız bıraktın . Yoksa bu kalma işi eşine bahane mi oldu ?dönmez canım artık geçti herşey barışmam
Seni çocuğunla sokakta bırakacak vay vay vayCanım kadın kaynanama demiş biz geçelim madem bize ev vermedin ayrım yaptın demiş benim evime göz dikmiş görmüyprmusunuz kadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?