- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.898
Okudum dün yorumlarınızı eşim öyle çok zengin değil öyle durumu iyi ama acun değil işini söylemek istemiyorum dedim size çocuğu koleje yolluyor masraflarını karşılıyor ama bir çocuğu daha olsa gönderemez yeni çocuğunu onu çocuğun annesi ödemek zorunda kalır demiştim çok zengin değil biz boşandıktan sonra 1+1 kiraya çıktı evlenince kadın ben evimi seviyorum burda yaşayalım demiş eşim öyle geçmiş o eve kadın 1+1 kirada oturmak istememiş para konusunda evet esirgemedi bizden ne varsa cebinde çocuğuna verir benide mağdur etmez ama rızkımızı başkasına yedirsin istemiyorum balayında kadını yurtdışına götürdü mesela o ay ekstra bir masraf cıkmustı evde yaptıramadı sırf kadına harcadı bir tane arabası var bir de bu oturduğumuz ev vardı babasının üstüne biz evlenmeden almışlar babası kredi çekmiş babası ödemiş biz evlenince kiraya çıkmayın ev var boş geçin orası sizin dedi işte biz geçtik sağolsunlar şimdide benim gibi görüyorlar hep otur diyorlar o kadın çok zenginmi bilmiyorum evi yeni ev değil site içi değil normal bir ev kadın içini yaptırmış istediği gibi sadece düz bir bina site değil ben kadının mesleği tam bilmiyorum eşim kadın hakkında çok özel detay vermedi üstün körü anlattı bu ev konusunu benim amacım çocuğumun rıskı azalsın istemiyorum
Çocuğun içinde bir banka hesabı açtır her ay dedesi, sen, babası bu hesaba para gönderin. Geleceğini sağlama alın
Garantili Gelecek | Garanti BBVA
Garantili Gelecek ile çocuğunuzun yarınını garanti altına alın. Çocuğunuzun yarını için bugünden hazırlık yapın, eğitim hayatını güvenceye alın.
www.garantibbva.com.tr