- 19 Mayıs 2020
- 46.358
- 207.398
Rutin değil o, yıkılan umutlarınBen eski eşimin hakkını yemem şiddet hakaret hiç yapmadı o konuda ama pislik olduğu tek konu rutini bozmak oldu olam evladımıza oldu boynu bükük kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rutin değil o, yıkılan umutlarınBen eski eşimin hakkını yemem şiddet hakaret hiç yapmadı o konuda ama pislik olduğu tek konu rutini bozmak oldu olam evladımıza oldu boynu bükük kaldı
Rutini bozmak dediğin eski eşin evlendi farkındasın değil mi ? Benim çocuğum yok ama olsa öyle bir ortama asla sokmam. Lütfen biraz burada sayfalarca yazılanı dikkate al. Kaç yıl aradan sonra girip yazma gereksinimi duydum sayende.Ben eski eşimin hakkını yemem şiddet hakaret hiç yapmadı o konuda ama pislik olduğu tek konu rutini bozmak oldu olam evladımıza oldu boynu bükük kaldı
Çatlarım meraktan söyle de bir stalklıyımBir tahmin sadece
Canım henüz eski eşime demedim gidelim diye
Yok olmaz değilse zan altında niye birakayim insanlari ..musakkak cevab versin biÇatlarım meraktan söyle de bir stalklıyım
Allah aşkınaKarışmasın da zaten sen kv KB hizmet etmeye devam et o da gezmeye devam eder eski esinin baş harfi i olabilir mi yeni gelinin de b. buna cevab ver lutfen
Al benden de o kadarHayır konu sayesinde işe odaklanamıyorum da kovulsam açıklayamam
Yeni gelini sevmemeleri musakkanın suçu mu.O da kendini sevdirseydi ama gerçek yüzü insanın bir şekilde ortaya çıkınca insan sevilmiyor işteÇağırılacaksa gelini çağrılmalı oturmalara günlere vs. Artık senle teke tek görüşmesi daha doğru olur. Gelin varken sana düşmez . Thanks :)
vay arkadaş. hangi şehirde olduğunu bilseydik bari sen söylemese de şehrin baş harfini de ver bizeYok olmaz değilse zan altında niye birakayim insanlari ..musakkak cevab versin bi
Tabi kocası arka yüzünde görmekten gerçek yüzüne sıra gelmemiş diyosunYeni gelini sevmemeleri musakkanın suçu mu.O da kendini sevdirseydi ama gerçek yüzü insanın bir şekilde ortaya çıkınca insan sevilmiyor işte
Musakkayı influencer olmaya ikna edelim.Kadın catır catır catlasın muskakanın hayatına bakıp.Başka yol kalmadıAllah aşkına
Er ya da geç meydana çıkacak zaten sünnet düğününde kadının gerçek yüzü…Tabi kocası arka yüzünde görmekten gerçek yüzüne sıra gelmemiş diyosun
Aaa olur mu kaynana onu gelin diye yanında gezdirmez sonra. Her şey kaynana için. Kaynanaya yaşıyoruz hayatı.Musakkayı influencer olmaya ikna edelim.Kadın catır catır catlasın muskakanın hayatına bakıp.Başka yol kalmadı
Şap mı yedirsek adama acaba?Er ya da geç meydana çıkacak zaten sünnet düğününde kadının gerçek yüzü…
Er ya da geç meydana çıkacak zaten sünnet düğününde kadının gerçek yüzü…
Çok seviliyor o yüzden 300 sayfadır başıma attılar başıma atıp rahat mı etsinler diyorsun çocuğun için. Baba da gelmesin bu eve dışarda görüşelim diyor. Ama çok seviyorsunuz.Vallahi benim çocuğum herkes tarafından çok sevilen bir çocuk hiç de öyle geri planda olan bir çocuk değil bütün ailenin gözbebeği benim çocuğum gitmek istediği için ben gönderiyordum o eve çocuğum da gitmek istiyordu çocuğum babasıyla aynı evde kalmayı seviyor
Ben bilmem ama bu saatten sonra musakkanın yanındayım.Konuşalım bir yol bulalımŞap mı yedirsek adama acaba?