- 11 Ocak 2022
- 579
- 732
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim hep evde olduğum hayatımın olmadığını hareketlilik yok demişsinizde bende geziyorum arkadaşlarım var kuaförde gidiyorum pilatese gidiyorum tırnaklarım hep yapılıdır bakımlıyım kuaförüm eksik olmaz ev kadını değilim yani hayatım var merak etmeyin bende üniversite mezunuyum okumamış biri değilim bebek olunca çalışmadım eşim çalış yada çalışma demedi sen nasıl istersen dedi ben çalışmak istemedim çocuğum için şimdide iş aramaya başladım söyledim . Evliyken ehliyet aldırdı eşim aldım ama kullanamadım trafik fobisi oldu o yüzden araba istemedim ondan çocuğu kendi getirip götürüyor heryere ben taksi kullanıyorum genelde . Hayatım yok değil yani komşularım arkadaşlarım sosyalim hep evcimen yapım var ama asosyal biri değilim bilinde
Allah razı olsun kuzumAlın kızlar amme hizmeti
Kimin evinde kimi kapıya koyuyor senin cep herkülü acaba ya?Canım zaten böyle yapmaya devam ederse kapıya koyar yakındır
Bunun kafa iyice gitti ya.Senin deyiminle ‘ kocanı’ kapıya koyar, o da anasının evine yani senin oturduğun eve gelir ve boşandıktan hemen sonraki hayatınıza devam edersiniz üçlü
Evet ben de çocuğa üzüldüm aslında evliliği bitirmeden neden terapi almıyor eşler hiç anlamıyorumValla ben Bi tek çocuğa üzülüyorum. Çocuğu kimse istemiyor. Onun duyguları istekleri hep son planda. Önemli olan çıkarlar planlar kendi duyguları kendi istekleri. Buna başta anne baba sonra yeni eş de dahil. Kimse çocuğa yazık demiyor.
Eşiyle Kötü olmamak için. Tamam getir ama ben evde olmam demiştir.Musakanın kocası boşanmadınsonra
yahu ev benim ben olsam çocuğunla dışarıda veya babaanesinde görüş orada vakit geçir derdim herhalde kendi evimden niye gidip annemin evinde durayım?
Ama ayri odalarda lutfen musakkakin basi agriyor sonraSenin deyiminle ‘ kocanı’ kapıya koyar, o da anasının evine yani senin oturduğun eve gelir ve boşandıktan hemen sonraki hayatınıza devam edersiniz üçlü
Oğluda muso gibi o evden laf taşıyan bu Musoyu doldurup yengenin üzerine salan kendisi neyse çocuk ama birşey demek istemem iyi olsun.Oğluna kıyıyor ama o, boşver. Ben sadece oğluşu tutuyorum bunların elinde heba oluyor yavrucak
Bebeği olursa zor koyar. Kayınvalideye de çok güvenme bebek haberi geldikten sonra barışmak 2 saatlerini almaz.Canım zaten böyle yapmaya devam ederse kapıya koyar yakındır
Vallahi benim çocuğum herkes tarafından çok sevilen bir çocuk hiç de öyle geri planda olan bir çocuk değil bütün ailenin gözbebeği benim çocuğum gitmek istediği için ben gönderiyordum o eve çocuğum da gitmek istiyordu çocuğum babasıyla aynı evde kalmayı seviyorValla ben Bi tek çocuğa üzülüyorum. Çocuğu kimse istemiyor. Onun duyguları istekleri hep son planda. Önemli olan çıkarlar planlar kendi duyguları kendi istekleri. Buna başta anne baba sonra yeni eş de dahil. Kimse çocuğa yazık demiyor.
Belki sadece anasına gidesi geldi o gün, Muso her daim anası ile, anasının uydusu gibi, bi tek Muso'yu mu ana doğurdu? Bundan bile umut devşirmiş gariban.Eşiyle Kötü olmamak için. Tamam getir ama ben evde olmam demiştir.
Canım haklı değil torunun annesiyim ben hala düşkünler bana bu bizim insan ilişkimiz karışamaz teşekkürlerHaklı kadın seni değil onu çağırmaları lazım her yere buna herkes bozulur yani bence kv yaptığı ayıp
Ama ayri odalarda lutfen musakkakin basi agriyor sonra
Valla koyarsa kadın koyar kapıya. Onun evi ya hani? Boşuna bekleme adam karısının sözünü dinliyor işte.Canım zaten böyle yapmaya devam ederse kapıya koyar yakındır
Hanımefendi benim Musom onlara dedesinin adını taşıyan veliaht verdi istirham ederim. 3 günlük yenge ile bir olamazHaklı kadın seni değil onu çağırmaları lazım her yere buna herkes bozulur yani bence kv yaptığı ayıp
Canım haklı değil torunun annesiyim ben hala düşkünler bana bu bizim insan ilişkimiz karışamaz teşekkürler
Vallahi benim çocuğum herkes tarafından çok sevilen bir çocuk hiç de öyle geri planda olan bir çocuk değil bütün ailenin gözbebeği benim çocuğum gitmek istediği için ben gönderiyordum o eve çocuğum da gitmek istiyordu çocuğum babasıyla aynı evde kalmayı seviyor