valla kusura bakmayın ben yengenin tarafındayım. muso dış kapının mandalı ama yenge öyle mi
Eşşşşekkk gibi bekleyeceksinizzzzz.
Kk da bu kadar uzun konu varmı bilmiyorum ama roman gibi gitmiş herkes eğlenmiş. Musakka gelmiş gitmiş yine geç kaldım.
Mune bile bizi saldı artık. Yani sanırım, galiba, umarım.Kk da bu kadar uzun konu varmı bilmiyorum ama roman gibi gitmiş herkes eğlenmiş. Musakka gelmiş gitmiş yine geç kaldım.
Çok eskiden pigme pofuduk diye birinin konusu vardı aylar sürmüş ve milyor tane mesaj atılmıştı. Ben o zaman üye değildim dışardan okuyordum. Oldlar bilir. Boş birkaç gününüz yoksa okumayınKk da bu kadar uzun konu varmı bilmiyorum ama roman gibi gitmiş herkes eğlenmiş. Musakka gelmiş gitmiş yine geç kaldım.
Sünnet neredeymiş öğrenelim de hep birlikte gidelim Musoya destek olalım
Asffff kürkçü tükkanına döndükBir dolaştım kk yı.Ayaklı Pembe aynı herkese kırmızı atıyor,5 yıllık sanal aşk hikayesi,birlikte olduk zanneden koca,kayınpedere borç vermek istemeyen gelin,görümceye kredi borcunu atıp bilezikleri bozdurmak istemeyen gelin,kocasını evli adamla aldatan kadın.Yine ne varsa muso da var.
Kaç gündür şu başlığı görüyorum hâlâ çözemedim kim kiminle evlenmiş, bu nasıl konu başlığı?
Yok okumayacağım konuyu da.
Ben de diyorum bu kadar niye uzadı.. Neyse tutmayalım küçük enişteyi saliverelim gitsinMuso adamın ilk karısı anlaşamamışlar bi çocukla boşanmışlar.
Adam da gitmiş hiç evlenmemiş Musodan 8 yaş genç ve güzel bi kadınla evlenmiş.
Muso da kıskancından çocuğunu yeni eşe gönderiyor zorla bakacak diyor.
Biz ne desek de kararından dönmüyor. Konu bu özetle :)
Ben de diyorum bu kadar niye uzadı.. Neyse tutmayalım küçük enişteyi saliverelim gitsin
Okuyacaksınnnnn. Madem girdin musakkanın konusuna adadafafaKaç gündür şu başlığı görüyorum hâlâ çözemedim kim kiminle evlenmiş, bu nasıl konu başlığı?
Yok okumayacağım konuyu da.
MusoMuso adamın ilk karısı anlaşamamışlar bi çocukla boşanmışlar.
Adam da gitmiş hiç evlenmemiş Musodan 8 yaş genç ve güzel bi kadınla evlenmiş.
Muso da kıskancından çocuğunu yeni eşe gönderiyor zorla bakacak diyor.
Biz ne desek de kararından dönmüyor. Konu bu özetle :)
Gold sağ olsun okumuş kadar oldum sayesinde.Okuyacaksınnnnn. Madem girdin musakkanın konusuna adadafafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?