kız sus sen cidden ayırırsın bunlarıYok kız, o şimdi oğlu görüntülü konuşurken kamerada görünmek için uğraşıyordur. İnşallah üzerine düzgün bir kıyafet, elbise, gecelik, pijama giymeyi akıl eder. Musakka ablam gelse de ona yeni taktikler versem, kocasıyla arasını düzeltim, yeni gelini çıldırtıp kaçırtsak beraber
Dul erkekler favorim. Dul erkek= tecrübeli erkekpek gelemedi aslındaküçük çaplı bi sinir krizi geçirdi bekar adam bulamıyosunuz bilmemne dedi namusa dil uzattı sonra uçtu
Ben ayırsam nolcakkız sus sen cidden ayırırsın bunları
etek giyme ama . namusuna bişey diyemem ama elbise etek cıss sevmez kaynanan öyle
ya bir de ben olsam cocuk yapar, musakkadan evi alır,musakkanın nafaka parasıyla da bakıcı tutar keyif yapardım
Bu bölüm ne zaman gelecek ?
Öyle bir şey olursa musakka "gidecek yerim yok" der kocasının evine yerleşir, kocası ve yeni gelinin arasında uyur.
O da doğrueşşşekkkk gibi de evlerine alacaklar eşşşşşşekkk gibi
dünden beri evde herşeye "eşşşek gibi" diyerek geziyorum. nolur yalnız değilsin deyinO da doğrueşşşekkkk gibi de evlerine alacaklar eşşşşşşekkk gibi
Aman aman öyle demeyin zaten evlilikleri yürümesin diye uğraşıyor ciddiye alacak şimdimusakkak bu adam dönmez sen cinsellik deyince başın ağrıyor diyormuşsun adam istiyormuş bi kere bu konudan artık dönmez he diğer kadınla olur da anlaşamazsa evlilik yürümezse belki döner
ciddiye alsa ne olacak en fazla sünnet düğününde yanlamaya çalışırAman aman öyle demeyin zaten evlilikleri yürümesin diye uğraşıyor ciddiye alacak şimdi
Niye umutlandırıyorsunuz garibanı yazık günah.musakkak bu adam dönmez sen cinsellik deyince başın ağrıyor diyormuşsun adam istiyormuş bi kere bu konudan artık dönmez he diğer kadınla olur da anlaşamazsa evlilik yürümezse belki döner
Gerçekten ciddiye aldım ya bu konuyu ya hatalarını görmeli yahu dicem ama o evliliğe rahat vermeyecek bence başaracak da diyeceğim ama cinsellik sevmiyor bi kereNiye umutlandırıyorsunuz garibanı yazık günah.
Bence musakka şuan eşyalarını topluyordur taşınmak için. Ben yeni eş yerinde olsam evden postalar, çocuğu da alırdım yanıma. İnat değil mieee noldu, konu sonuca bağlandı mı
cocugaa noldu , evdemi orda mı
naptı garibim.
ciddiye alsa ne olacak en fazla sünnet düğününde yanlamaya çalışır
valla kusura bakmayın ben yengenin tarafındayım. muso dış kapının mandalı ama yenge öyle miSünnet neredeymiş öğrenelim de hep birlikte gidelim Musoya destek olalım
Hiçbir halt başaramaz. Ne o iletişim gücü ne de o cazibe var muskoda. Anca kenardan izler.Gerçekten ciddiye aldım ya bu konuyu ya hatalarını görmeli yahu dicem ama o evliliğe rahat vermeyecek bence başaracak da diyeceğim ama cinsellik sevmiyor bi kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?