- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
Allah kem gözlerden korusunya o değil de bu adamın yeni karısını bir tek ben mi merak ettim? musakka öyle bi anlattı ki böyle filiz akın gibi bi imaj canlandı gözümdekesin sarışın, düzgün fizikli, makyaj yapmayı bilen, stiletto sevdalısı aynı zamanda da zeki bi kadın
Proje çocuk yavri o. Adama takoz olsun diye yapmış. İşe yaramadıkça sevmiyor işte.
Bende aklım yenge de valla. Ama bulamadık nasıl olduysa çoktan bulunması lazımdıya o değil de bu adamın yeni karısını bir tek ben mi merak ettim? musakka öyle bi anlattı ki böyle filiz akın gibi bi imaj canlandı gözümdekesin sarışın, düzgün fizikli, makyaj yapmayı bilen, stiletto sevdalısı aynı zamanda da zeki bi kadın
K.çının rahatı uğruna içi geçmiş ex kaynana ile ömür çürütüyor. Hayatı ne kadar ucuza satıyor. Ziyan.Ee sevcek tabiki. Şu devirde cebinden bir kuruş çıkmadan yaşıyor. Komşuları düzeni o evde diye de ömrü billah çıkmayacağını söylüyor kv de müsade ediyor bende olsam severimboşuna o gün senin bu gün benim gezmiyor muso kv ile
Çocuk büyüyünce de kendilerine baktırcaklar.tabi müsaade eder kv toruna bakamaz çünkü, çocuk büyüyene kadar pışpışlıyolar bunu
Vizyonlu insan için kayıp yoksa Musocuğum için bence büyük kazanç. Kapaklamış kocayı yapmış çocuğu ekmek elden su gölden daha ne onun için. Hayattan beklentisi buymuş işte havuzlu site+kv ile kısır partisiK.çının rahatı uğruna içi geçmiş ex kaynana ile ömür çürütüyor. Hayatı ne kadar ucuza satıyor. Ziyan.
Yenge akıllı kadın vesselam. Çekirdeğini almış çitliyordur evinde bu avamlık karşısındaBenim de gözümde bakımlı modern hoş bir kadın imajı canlandı, güçlü bir kadın bu delinin planlarının farkında. Çirkeflikle devam ediyor musallat ama iyice küçülüyor rezil oluyor farkında değil
yeni evli kadın haftanın yarısı eski eşinin çocuğuna bakıyor, öyle üvey anne modunda kötü biri de değil, biraz daha konuşursam adamı boşatıp ben alıcam kadınıBenim de gözümde bakımlı modern hoş bir kadın imajı canlandı, güçlü bir kadın bu delinin planlarının farkında. Çirkeflikle devam ediyor musallat ama iyice küçülüyor rezil oluyor farkında değil
Yenge kv ye ışık yaktığı an Muso kapının önünde haberi yoktabi müsaade eder kv toruna bakamaz çünkü, çocuk büyüyene kadar pışpışlıyolar bunu
Jsjsjsj Muso işe güçleri birleştirin o adamı alır den yengeyiyeni evli kadın haftanın yarısı eski eşinin çocuğuna bakıyor, öyle üvey anne modunda kötü biri de değil, biraz daha konuşursam adamı boşatıp ben alıcam kadını
yeni evli kadın haftanın yarısı eski eşinin çocuğuna bakıyor, öyle üvey anne modunda kötü biri de değil, biraz daha konuşursam adamı boşatıp ben alıcam kadını
ben yengeyi alırım da muso adamı biraz zor alırJsjsjsj Muso işe güçleri birleştirin o adamı alır den yengeyi
Canım sende sadece kendini düşünme onların arası olcak ki sende yengeyi alabilben yengeyi alırım da muso adamı biraz zor alır
kadın elbise giyiyo diye namusuna bile dil uzattı hadsiz. kendisi nasıl paçalı donlar giyiyosa artık adamın gözü yeni karısında açılmışBir de adamı düşün, musallattan sonra böyle bir kadınBoşuna adam ağzının içine bakmıyor, bu kadar kıskandığında haklı
Diyorum ya adam yaşamaya daha yeni başlamış. Bu mutluluğu bırakır da musoya ekmek yedirir mi daha.Bir de adamı düşün, musallattan sonra böyle bir kadınBoşuna adam ağzının içine bakmıyor, bu kadar kıskandığında haklı
Yengeyi birde influencer diye işsiz diye aşağıladıkadın elbise giyiyo diye namusuna bile dil uzattı hadsiz. kendisi nasıl paçalı donlar giyiyosa artık adamın gözü yeni karısında açılmış
Yapmayın yazık günah ümitlenecekCanım sende sadece kendini düşünme onların arası olcak ki sende yengeyi alabilazıcık el atarsın Musocuğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?