- 22 Mayıs 2012
- 10.768
- 29.701
- 798
Ayy hislerime tercüman oldun şuanda bende erkek bebek bekliyorum aman yarabbim. Evlerden ırak. Muso geleceğin dünürü tehlikenin farkında mısınızzyaa çok küçükkkbizimkinin cinsiyeti belli oldu erkek ve musakka gibi bi gelin kabusları görüyorum iki gündür inşallah yavrum aklı başında düzgün bi eş seçer
Sinirlenmeyin, çat çat vurun gitsin. Besleniyor çünkü sinirinizden.aynen ve bilerek cevap almak için yapıyo kösele oldu arkadaş doymuyo laf yemeye, o yüzden prim vermemek en iyisi. goy goyu çevirip sayfaları coşturalım biz
Eşşek gibi seçecekyaa çok küçükkkbizimkinin cinsiyeti belli oldu erkek ve musakka gibi bi gelin kabusları görüyorum iki gündür inşallah yavrum aklı başında düzgün bi eş seçer
İnsan kendi gibi bilir ya, anne yine de diyorum damardan girmeye çalışıyorum ama ıhhh. Zerre o duygu yok. Kaç sayfa oldu gram belirti yok.Proje çocuk yavri o. Adama takoz olsun diye yapmış. İşe yaramadıkça sevmiyor işte.
Mantıklı olmasın, konsun kapının önüne. Mahallesine dönsün g.tüm g.tüm sonra.Bozuk plak gibi başa sarıyor musakkak. Şimdiye kadar eski eş ve ailesi her dediğini yapmış. Çok fazla şımartılmış bu böyle devam eder diye düşünüyor. Şansını daha fazla zorlarsan bir anda hepsini kaybedersen. Biraz mantıklı ol artık.
Kaostan beslenen bir insan olduğu için normal. Yengeyle aralarını bozamadı burda bizim ayarları bozucak aklıncaSinirlenmeyin, çat çat vurun gitsin. Besleniyor çünkü sinirinizden.
Mune de bizi coşturmasın.aynen ve bilerek cevap almak için yapıyo kösele oldu arkadaş doymuyo laf yemeye, o yüzden prim vermemek en iyisi. goy goyu çevirip sayfaları coşturalım biz
evet kasten yapıyo ve abartısından inandırıcılığını da yitirdi, ben de sinirlendirdim eğlenceliymişSinirlenmeyin, çat çat vurun gitsin. Besleniyor çünkü sinirinizden.
niye kız küfür yok hakaret yok mune yapmaz öyle şeyMune de bizi coşturmasın.
Öpseniz babası bakacak kadın neden baksın..elin kadınına bu kadar bel bağlamayın. Eski kocanızla boşanırsa ne yapacaksınız. Siz kesin boşansan da bakacaksın deyip kadının kapısına bırakırsınjz çocuğu.Buraya ikinci adamlarla evlenen kadınlar yazmış okudum hepsini bekar adam seçmeyen sizsiniz bana akılmı veriyorsunuz kusura bakmayında yani ben ölsem çocuğa kim bakacak o Kadın bakacak he sizde eşşek gibi bakacaksınız kocanızın çocuklarına köprü geçene kadar canım cicim sonra çocuk gelmesin gelecekte ilgileneceksinizde adam sizi kapıya koyar bir gün görürsünüz
Yengeye dişi geçmedi kk ya geçicek sandıGerçekten içim şişti artık. Kaç kere akıl verdik o da işe yaramıyor. İnsan biraz hatasını anlardı. Of gerçekten. Bizi ciddiye almayacaksan neden buradasın.musakkak
Söylemek istediklerimi popoyu ekleyerek daha anlaşılır şekilde yazmışsın ama musakkak yine anlamaz.Mantıklı olmasın, konsun kapının önüne. Mahallesine dönsün g.tüm g.tüm sonra.
Hem varoş hem narsist.İnsan kendi gibi bilir ya, anne yine de diyorum damardan girmeye çalışıyorum ama ıhhh. Zerre o duygu yok. Kaç sayfa oldu gram belirti yok.
Ee sevcek tabiki. Şu devirde cebinden bir kuruş çıkmadan yaşıyor. Komşuları düzeni o evde diye de ömrü billah çıkmayacağını söylüyor kv de müsade ediyor bende olsam severimbirşey diyim mi aslında uyumlu Bi kadın. Yani bence sakin alttan alan öyle kafası çok cin değil yani. Seviyordur ben inanıyorum kvsini falan. Aslında konu sahibinin hatası çocuğa ve yeni eşe karşı. Ama onu bile biri sokmuş kafasına. Sen çocukla sürünürken o keyif çatacak, yolla ki huzurları kaçsın sana geri dönsün vs diye çevrenin etkisinde kalmış. Yaptığının mantıklı olduğunu sanıyor. Ama şunu idrak etmeli evliyken bile seviyorum dememiş, 17 lik ergen gibi evden kaçıp kaçıp gitmiş, sonunda Bi tongaya getirip boşanmayı başarmış kocası bu kadından ayrılsa bile musakkayi geri dönmez. Başka birini bulur günü birlik takılır ama o eve dönmez. Zaten mutlu değilmiş yani boşa çabaladığını anlasa çevresinin çocuğu için çok kötü akıllar verdiğini anlasa aslında kötü biri değil.
tabi müsaade eder kv toruna bakamaz çünkü, çocuk büyüyene kadar pışpışlıyolar bunuEe sevcek tabiki. Şu devirde cebinden bir kuruş çıkmadan yaşıyor. Komşuları düzeni o evde diye de ömrü billah çıkmayacağını söylüyor kv de müsade ediyor bende olsam severimboşuna o gün senin bu gün benim gezmiyor muso kv ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?