- 15 Şubat 2013
- 24.327
- 91.340
Mukaddes e inqniyorum ben binkere bxvvdvdbiz o konuyu kapattık ya arkadaş arada gelip senaryo yazıp gidiyo, %20'si doğruysa şaşırırım yani abarttıkça inandırıcılığı kaçtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mukaddes e inqniyorum ben binkere bxvvdvdbiz o konuyu kapattık ya arkadaş arada gelip senaryo yazıp gidiyo, %20'si doğruysa şaşırırım yani abarttıkça inandırıcılığı kaçtı
Tamam tamam yatıyorum ben zaten doktorum bana uykuna filan dikkat et didiydi yazık bilmiyo kiGuldurmeyin olm beni hayvan gibi gülüyorum sesime kalkcak millet xhxhhdyhx
yav adı mukaddes bile değil içme artık yeterMukaddes e inqniyorum ben binkere bxvvdvd
Ay bu kadar sayfa konuşulunca dedim herhalde konu hala takır takır işliyobiz o konuyu kapattık ya arkadaş arada gelip senaryo yazıp gidiyo, %20'si doğruysa şaşırırım yani abarttıkça inandırıcılığı kaçtı
Asdffs içtiğine yazık sakın kusmaaa burda kaç para o içtiğin biliyon muuGuldurmeyin olm beni hayvan gibi gülüyorum sesime kalkcak millet xhxhhdyhx
Yok kiz bi kadefd aqha8cer yqtqrim zqtenAsdffs içtiğine yazık sakın kusmaaa burda kaç para o içtiğin biliyon muu
ya onu da mı canın çektiAsdffs içtiğine yazık sakın kusmaaa burda kaç para o içtiğin biliyon muu
Seni gördümKızlar bizim okuldaki hatunlar buralarda dolanıyor fotomu gördülerse keşbiş ossun. İfşa.
Biri bunu yatagına götürsün masada sızcakYok kiz bi kadefd aqha8cer yqtqrim zqten
La yapmayin olm bana bunu bdhhdhdhdhdya onu da mı canın çekti
İşte onu yapamıyom ailem karsı maalesef eve sokmazlar anca dısardaya onu da mı canın çekti
yok ya 170 sayfanın 150si goygoy o yazıyo biz de yemiş gibi cevap veriyoruz birinin ilerde şöyle şöyle olur dediği şeyi iki dk. sonra gelip yaşanmış gibi anlatıyo garip bi kafaAy bu kadar sayfa konuşulunca dedim herhalde konu hala takır takır işliyo
Ama kafamız nasıl güzeeellSeni gördüm
Yalnız ilk defa üyelerin kendi ifşalarını gerçekleştirdiği zamana denk geldim.
Şşş kimseye söyleme.Seni gördüm
Mukqddesin gücü adina bxbxhhxSeni gördüm
evde zevki çıkmıyo ya dışarda canlı müzik sohbet falan öyle seviyorum ben ama 6 ay önce bıraktım tabiİşte onu yapamıyom ailem karsı maalesef eve sokmazlar anca dısarda
Kadın bütün devreleri yaktııMukqddesin gücü adina bxbxhhx
Fotoğrafı açıp bakmadım yüzünü net olarak görmedim yani.Şşş kimseye söyleme.
Neyse ki geçici bi süreççevde zevki çıkmıyo ya dışarda canlı müzik sohbet falan öyle seviyorum ben ama 6 ay önce bıraktım tabi