Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profiline basınca göremiyom küçük bi karede güzel bi hatun gördüm ammaaa uzaktanBurhan kadin cikti bxvxgdgxg
ay hadi insallahaccessdenied bebişler sağlıkla gelsin
Ay transfer oldum tup bebege girmedim diyinve suni döllenme sandim. Hadi geliyo bebis insallahkizz tüp bebek transferi oldum zaten test gününü bekliyorumm
Benim ki geldi zaten ablasi ellerinden öper, darisi lilay in basinaaccessdenied bebişler sağlıkla gelsin
bdv deyiz ya hepimiz ondan dedim daha girmedim oraya diye hdhdhdAy transfer oldum tup bebege girmedim diyinve suni döllenme sandim. Hadi geliyo bebis insallah
kemal sunalın filminde arap sen içme diyodu ya bulmaya üşendim de, access sen olmuşsun bacım yeterAy transfer oldum tup bebege girmedim diyinve suni döllenme sandim. Hadi geliyo bebis insallah
La sesli güldüm hdhdhdhhdhama dogru dedino şu an seni çift görüyo he de geç
Kııız seni yirim bu ne güzellikDur kiz yapayim 2 dakka spidermanin g.tunu isirirken ki fotomu buldum gdgdgdg
Beni pas gecin algilar cozuttu bende annitibariyor hdhshdhbdv deyiz ya hepimiz ondan dedim daha girmedim oraya diye hdhdhd
hadi insallahh
Ay nirden ne anlatiyo bu dedim hdgdgdg pardonÜvey anne kısmına bir tek ben mi takıldım? Çocuğunuzun zaten annesi var neden o kadından üvey anne diye bahsediyorsunuz? Siz o kadını direkt çocuğunuzun ikinci annesi gibi görmeye başlamışsınız ve kadının da çocuğunuza annelik yapmasını istiyorsunuz. Kimse annesi hayatta olan bir çocuğa bakmak ve annelik yspmsk zorunda değil.
An itibariyle diyo galiba hay Allah kusçak buBeni pas gecin algilar cozuttu bende annitibariyor hdhshdh
ahahahaha hangi postta olduğunu da unuttun ✌bu kaç söyle bakimAy nirden ne anlatiyo bu dedim hdgdgdg pardon
Kiz yiyer artik kendimi 8fsa etmeye karar verdim bdhhzhzKııız seni yirim bu ne güzellik
Guldurmeyin olm beni hayvan gibi gülüyorum sesime kalkcak millet xhxhhdyhxAn itibariyle diyo galiba hay Allah kusçak bu
kız niye koydun fotonu o zaman mekanik center olsunKızlar bizim okuldaki hatunlar buralarda dolanıyor fotomu gördülerse keşbiş ossun. İfşa.
Şu an sizin muhabbeti görünce ben de bir durdum ama paylaştım bile.Ay nirden ne anlatiyo bu dedim hdgdgdg pardon
biz o konuyu kapattık ya arkadaş arada gelip senaryo yazıp gidiyo, %20'si doğruysa şaşırırım yani abarttıkça inandırıcılığı kaçtıŞu an sizin muhabbeti görünce ben de bir durdum ama paylaştım bile.