- 12 Mart 2023
- 544
- -561
- 36
Canım normalmi paylaşması pekiSenin üzerine bi daha gelmez çocuk kullanma konusunda. Kimse eline su dökemez merak etme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım normalmi paylaşması pekiSenin üzerine bi daha gelmez çocuk kullanma konusunda. Kimse eline su dökemez merak etme.
o mesaj için yazdım ben onu yoksa hakimim konuyaHer şeyi hor görüyor zaten
Sizle iyi anlaşsa sorardı koyabilir miyim diye ama sizle mümkünatı yok sormak içinCanım normalmi paylaşması peki
Normal.Canım normalmi paylaşması peki
Aslan mi oluyo Ağustos kiz?ağustosta kadının Doğum gününü kutladılar o günde eşim foto paylaşmıştı
1993 doğumlu mu yaş 27 yseağustosta kadının Doğum gününü kutladılar o günde eşim foto paylaşmıştı
Canım boşverin kimse kim ifşa etmeyim ben benden uzak olsun
Olsun musocum senden uzak sen onlardan uzak. ama biz meraktan kudurcazCanım boşverin kimse kim ifşa etmeyim ben benden uzak olsun
Yine eşim diyoağustosta kadının Doğum gününü kutladılar o günde eşim foto paylaşmıştı
Ver gazı ver gazı.Yok demedi, kafasi senin kadar basmiyo demek ki
Ben dün baktım oraya.
Sen çocuğu kullandığını kabul ediyorsun yani?Canım normalmi paylaşması peki
Ben neden öz çocuğumu kullanayımki annesiyimSen çocuğu kullandığını kabul ediyorsun yani?
Yalnız O adam senin eşin değil o başkasının kocasıağustosta kadının Doğum gününü kutladılar o günde eşim foto paylaşmıştı
aslan ya da başakağustosta kadının Doğum gününü kutladılar o günde eşim foto paylaşmıştı
Kullandın ya babasına onun karısına karşı.Rahat etmesinler diye vermeye çalışmadın mı?çocuğun duygularını önemsedin mi?Ben neden öz çocuğumu kullanayımki annesiyim
Ben sana çocuğu kullandığını söyledim, sen gittin başka şeye takıldın. Senin için o kadar normal ki ilk anda tepki bile vermedin.Ben neden öz çocuğumu kullanayımki annesiyim
Evet hep eşim diyor ben de farkettimYine eşim diyo
Ben tek yapmadım çocuğu bakacak tabi siz kuzıyorsunuz bana eşek gibi dediğim için ama öyle gerçekte rahat etmesinler diye değil çocukluyla olduğu için onlarla da kalmalı diyeKullandın ya babasına onun karısına karşı.Rahat etmesinler diye vermeye çalışmadın mı?çocuğun duygularını önemsedin mi?