- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.358
Havuzun var mi ? Hdhdhdhdhay ev tutunca bana da gelseniz keşke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Havuzun var mi ? Hdhdhdhdhay ev tutunca bana da gelseniz keşke
Ayy çocukları kullanmak ne ayıp dimi muso. Senden iyi kim bilecekO kadın çocuğuda kullanır zaten bir kere oğlumu paylaşmıştı yılbaşında kaldırttım fotoğraflarını Yılbaşı ağacında kendi eşim oğlum ne münasebet sayfasında paylaştı eski eşimi arayıp sildirmiştim çocukları istismar ediyor bence sosyal medyada benim hesabım bile kitli
Annemlerin evinde var oraya da giderizHavuzun var mi ? Hdhdhdhdh
Ya dul demek istiyor anlamadınız mıUlan adam çocuklu olunca evli mi oluyor kafayı yiyeceğim şimdi bir de biz bekar erkekle evlendik diyor
Daha bunun ayrımını bilmiyor.
Ay kadin hem etekli hem çocuk istirmarcisiO kadın çocuğuda kullanır zaten bir kere oğlumu paylaşmıştı yılbaşında kaldırttım fotoğraflarını Yılbaşı ağacında kendi eşim oğlum ne münasebet sayfasında paylaştı eski eşimi arayıp sildirmiştim çocukları istismar ediyor bence sosyal medyada benim hesabım bile kitli
Ben üye olurken profili öylesine doldurmuştum hiç dönüp bakmadım da belki de yaşım şu an 18Profilinde istanbul işaretlemiş.. bence istanbul
E kaynassınlar diye düğüne, balayına ve yetmedi alayına gönderiyodun ya çocugu.. kaynasmıslar yine arayı bozmussunO kadın çocuğuda kullanır zaten bir kere oğlumu paylaşmıştı yılbaşında kaldırttım fotoğraflarını Yılbaşı ağacında kendi eşim oğlum ne münasebet sayfasında paylaştı eski eşimi arayıp sildirmiştim çocukları istismar ediyor bence sosyal medyada benim hesabım bile kitli
Sen elin evinde sığıntı gibi yaşadığın sürece onlar da bekar çocuksuz gibi yaşar.Canım sen beni anlarsın çocuklu adamları onlar seçti sen ben alnımızın akıyla bekar adamlarla evlendik çocuklu adamla evlenen çocuğuylada kabul etmek zorunda bakacak edecek çocuğum babada kalmak istiyor kalmamı diyim hayatlarını bekar çocuksuz gibimi yaşasınlar
Eee hor görebilme hakkı mı var peki dul erkekle evlenen kadınları? Ben oraya takıldım.Ya dul demek istiyor anlamadınız mı
Sonuçta foto paylaşmak başka demi çocuğumu kullanmış olmuyormuE kaynassınlar diye düğüne, balayına ve yetmedi alayına gönderiyodun ya çocugu.. kaynasmıslar yine arayı bozmussun
Onu sana sormak lazım bu işlerin piri sensinSonuçta foto paylaşmak başka demi çocuğumu kullanmış olmuyormu
Ben de onu düşündüm ama şermin hanım bu konuya bilerek bulaşmadı bence. onun vakti kıymetlidir böyle 3k yorumlu yere harcamazBende konuda kim eksik diyorum Şermin hanim burada olsaydi simdiye kadar influencer yengeyi bulmustu
Onu diyorum işte çocuğumu sayfasında paylaştı kızdım sildirdim kendisini aramadım zaten eski eşime söyledim ona bisey demedim yine deOnu sana sormak lazım bu işlerin piri sensin
Benim de feysbikim da esimin oğluyla fotolarim var, arayin polis gelsin götürsün beni cocuk istismarciligindan, kaderimse cekerimSonuçta foto paylaşmak başka demi çocuğumu kullanmış olmuyormu
Her şeyi hor görüyor zatenEee hor görebilme hakkı mı var peki dul erkekle evlenen kadınları? Ben oraya takıldım.
O lafla aşağılıyor çünkü.
Dün veriyordun çocuğunu.Bugün mü aklına geldi?Sonuçta foto paylaşmak başka demi çocuğumu kullanmış olmuyormu
Bende yapmısım onu ya 32 yasım ordaBen üye olurken profili öylesine doldurmuştum hiç dönüp bakmadım da belki de yaşım şu an 18
ay bunca şey içinde oraya takılmak kimleri kimleri aşağılamiyor kiEee hor görebilme hakkı mı var peki dul erkekle evlenen kadınları? Ben oraya takıldım.
O lafla aşağılıyor çünkü.
Yaaa bak ümitlendim gelse keşke yengeyi bulmadan bu konu kilitlenirse üzülürümBende konuda kim eksik diyorum Şermin hanim burada olsaydi simdiye kadar influencer yengeyi bulmustu
Tövbe yarabbim neden benim çocuğumu baskasi kabul edecek ya onun annesi benim zaten. Başkasına ihtiyacı mı var? Hiç zannetmiyorum çocuğunun babasında kalmak istediğini sen gönderiyorsundur Ben kimsenin hayatına asalak gibi yapismam doğrusu çok yanlış fikirlerin var. Sen de bırak milleti kendi hayatına güzel şeyler katmaya bak. Çalış mesela milletin başına bela olmaCanım sen beni anlarsın çocuklu adamları onlar seçti sen ben alnımızın akıyla bekar adamlarla evlendik çocuklu adamla evlenen çocuğuylada kabul etmek zorunda bakacak edecek çocuğum babada kalmak istiyor kalmamı diyim hayatlarını bekar çocuksuz gibimi yaşasınlar