- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.364
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep demiyorum bazen alışkanlık olmuş dikkat ediyorum eski eşim tabi boşandık ama çocuğumuz var biz tam ayrılmayız onunlaEvet hep eşim diyor ben de farkettim
Velayetini vermek istedin yaBen neden öz çocuğumu kullanayımki annesiyim
Z zxshermine hoşgeldiniz.Engin tecrübelerinize ihtiyaç var.
Yuvada büyüdüm.3 yaşımdan beri.Aile ortamını bilmem kardeşim de yok bir kan bağım yok.4 adet evim var.Kızın ailesi zengin o zaman. Demek senin eski eş zengin kızı bulunca kaptı hemen. Ama kıza yazık bula bula senin bu beceriksiz eski kocanı bulmuş. İyiki kızın ailesi kabul etmiş böyle eve bu adamın yerleşmesini. 27 yaşında kolay değil öyle kendi evinin olması, kesin kızın ailesi almıştır evi.
Evim diyor kaynanam diyor yakında eski eşinin eşine de karıcığım derEvet hep eşim diyor ben de farkettim
Biz sizsiz bulamayız ki o influenceriBen konuya yorum yaptım.Hatta bildirimimi kendi yorumum üzerinden yapıp; yönetimden beğenmedim de aldım.
Böyle davranırsanız adam sizi engelleyecek eşi de görüşmenizi yasaklayacak böyle giderseHep demiyorum bazen alışkanlık olmuş dikkat ediyorum eski eşim tabi boşandık ama çocuğumuz var biz tam ayrılmayız onunla
Ben öyle bir kadınla evlenmezdimEvim diyor kaynanam diyor yakında eski eşinin eşine de karıcığım der
Yapacağını yaptı zaten rutinlerimiz bitti çocuğun doğum gününde bile bir araya gelemiyoruz eşi yasak koymus ne haddineBöyle davranırsanız adam sizi engelleyecek eşi de görüşmenizi yasaklayacak böyle giderse
Kız becerebilsen yatağında yatıcan ne uzak olması agagsggsCanım boşverin kimse kim ifşa etmeyim ben benden uzak olsun
Ama bu influencer yengeyi bulsanız bir siz bulursunuzBen konuya yorum yaptım.Hatta bildirimimi kendi yorumum üzerinden yapıp; yönetimden beğenmedim de aldım.
Senin adamın dibi düşmüş ama.Ben öyle bir kadınla evlenmezdim
Sana sorulmuyor neyse kiBen öyle bir kadınla evlenmezdim
Oooo hosgeldinHep demiyorum bazen alışkanlık olmuş dikkat ediyorum eski eşim tabi boşandık ama çocuğumuz var biz tam ayrılmayız onunla
Ee siz böyle davranırsanız yasak koyar tabii ki ben de olsam ben de koyardım aksine o bayanla da kötü olmamanız lazım çocuğunuz oraya gidiyor ve gidecek de iletişiminiz iyi olmalı ve artık saygı duymalısınızYapacağını yaptı zaten rutinlerimiz bitti çocuğun doğum gününde bile bir araya gelemiyoruz eşi yasak koymus ne haddine
Yoohhh a.k bide evlenBen öyle bir kadınla evlenmezdim
Olmadı siz başka tarz tercih edersiniz.Ben öyle bir kadınla evlenmezdim
Ben de kifteci şükrü ye götürürüm nedir yani?musakkak özelden adresini yaz geleyim Nusrtten yer ayırtıyorum hadi sana altın kaplamalı köfte ısmarlicam sohbet ederiz