- 13 Nisan 2020
- 602
- 2.865
Bunu sana kim öğrettiyse yanlış öğretmişHep demiyorum bazen alışkanlık olmuş dikkat ediyorum eski eşim tabi boşandık ama çocuğumuz var biz tam ayrılmayız onunla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu sana kim öğrettiyse yanlış öğretmişHep demiyorum bazen alışkanlık olmuş dikkat ediyorum eski eşim tabi boşandık ama çocuğumuz var biz tam ayrılmayız onunla
Musooo sen boşanmayı ne sanmıştın çok merak ediyorum gerçektenYapacağını yaptı zaten rutinlerimiz bitti çocuğun doğum gününde bile bir araya gelemiyoruz eşi yasak koymus ne haddine
Had dediğinde adamın karısı ya.Siz bilseniz biraz da haddinizi.Yapacağını yaptı zaten rutinlerimiz bitti çocuğun doğum gününde bile bir araya gelemiyoruz eşi yasak koymus ne haddine
Neyyyy asjajjajsjs allahım aklıma mukayyet olHep demiyorum bazen alışkanlık olmuş dikkat ediyorum eski eşim tabi boşandık ama çocuğumuz var biz tam ayrılmayız onunla
Konu sahibi sizin de bir hayatınız var siz neden geçmişe dönük yaşıyorsunuz.Neden eski kayınvalidenizin evinde yaşıyorsunuz.Neden o evden sığıntı gibi çıkmak istemiyorsunuz.Hala bana beş bileşik yapılmıştı ona tek bilezik yapıldı diyorsunuz.Kime ne eski eşiniz onunla evlenmeyi tercih etmiş artık evliler yeni bir hayatları var.Elbette çocuk da yapacaklar geçmişe dönül yaşamıyorlar.Siz olmuşsunuz bitmişsiniz.Evli adamla evlenebilir.Sevmiştir evlenmiştir.Kendinize neden yeni bir hayat kurmuyorsunuz da arkanıza baka baka insanları rahatsız ediyorsunuz.Ne rahatsız edici kafa yapınız.Bitmişsiniz.Hala daha ev diyorsunuz bilezik diyorsunuz haklı haksız diyorsunuz.Kadın akıllıca kayınvalidesini de ailesinden uzaklaştırmış sizinle mi uğraşacakBen neden öz çocuğumu kullanayımki annesiyim
kendini fazlalık hissetmiyor musun artık o evde ?Canım teşekür ederim yorumların için ama eski eşimin ailesi beni gerçekten kızları gibi görüyorlar sen gelin değil kızımızsın dediler hep istediğin kadar kal sadece hiç erkek gelmesin dediler zaten ben de getirmem o konuda haklılar bana hep otur dediler sağ olsunlar evimi seviyorum düzenimi seviyorum çevrem burada hiç de gitmek istemiyorum
Haklısın ölüm bile ayıramaz siziiHep demiyorum bazen alışkanlık olmuş dikkat ediyorum eski eşim tabi boşandık ama çocuğumuz var biz tam ayrılmayız onunla
Kesinlikle öyle bu şekil devam ederse o kadını yıldırıray ben bu konuda sonuçta musakkanin kazanacağına inanıyorum
ne olursa olsun moral bozmadan takmadan hedefe ilerliyor hep.
hep böyle misin musakkak abla ?
Ona göre eski eşinin karısı fazlalık.kendini fazlalık hissetmiyor musun artık o evde ?
Yuvada büyüdüm.3 yaşımdan beri.Aile ortamını bilmem kardeşim de yok bir kan bağım yok.4 adet evim var.
Ama musakanın dediği gibi eşşek gibi çalıştım
Zengin değilim
Siz ayrıldınız tamamen çocuğunuzun bağı sürüyor Hanımefendi.Kendiniz idrak edemiyorsanız bir uzmandan yardım alınHep demiyorum bazen alışkanlık olmuş dikkat ediyorum eski eşim tabi boşandık ama çocuğumuz var biz tam ayrılmayız onunla
Yeyhdhdhhdhhdbbehdtghdhdhehj hdhshhahahahajhaEvim diyor kaynanam diyor yakında eski eşinin eşine de karıcığım der
Konu sahibi tam olarak ayrıldıklarını bile kabul etmiyor hanımefendi bu yazdıklarınız beyhudeKonu sahibi sizin de bir hayatınız var siz neden geçmişe dönük yaşıyorsunuz.Neden eski kayınvalidenizin evinde yaşıyorsunuz.Neden o evden sığıntı gibi çıkmak istemiyorsunuz.Hala bana beş bileşik yapılmıştı ona tek bilezik yapıldı diyorsunuz.Kime ne eski eşiniz onunla evlenmeyi tercih etmiş artık evliler yeni bir hayatları var.Elbette çocuk da yapacaklar geçmişe dönül yaşamıyorlar.Siz olmuşsunuz bitmişsiniz.Evli adamla evlenebilir.Sevmiştir evlenmiştir.Kendinize neden yeni bir hayat kurmuyorsunuz da arkanıza baka baka insanları rahatsız ediyorsunuz.Ne rahatsız edici kafa yapınız.Bitmişsiniz.Hala daha ev diyorsunuz bilezik diyorsunuz haklı haksız diyorsunuz.Kadın akıllıca kayınvalidesini de ailesinden uzaklaştırmış sizinle mi uğraşacak
Hadsiz pacoz, al pastani mumuni cal kapilarini bi daha ki sefereYapacağını yaptı zaten rutinlerimiz bitti çocuğun doğum gününde bile bir araya gelemiyoruz eşi yasak koymus ne haddine
Fazlalık mı? kayınpederin mallarında, öz oğlundan bile daha fazla hakkı olduğunu düşünüyor. Kayınpederin evini de kendi evi varsayıyor.kendini fazlalık hissetmiyor musun artık o evde ?
Biz sizsiz bulamayız ki o influenceri
Ama bu influencer yengeyi bulsanız bir siz bulursunuz
Yakında yeni eşin ailesinide sahiplenirse hiç şaşmamFazlalık mı? kayınpederin mallarında, öz oğlundan bile daha fazla hakkı olduğunu düşünüyor. Kayınpederin evini de kendi evi varsayıyor.
Çok ayrı bir dünyası var.Gerçeklerden kopuk.İnatla kendi doğrularına sığınıyor.Kadının etek elbise giymesi bile mutlu etmiş,istenmiyor diye.Sanki vesikası var.ay ben bu konuda sonuçta musakkanin kazanacağına inanıyorum
ne olursa olsun moral bozmadan takmadan hedefe ilerliyor hep.
hep böyle misin musakkak abla ?
Karşıdaki kadına üzüldüm yazıktır ya uğraştığı kafa yapısına bak asla doğruyu ayırt edebilecek bir zihniyet değil.Çocuğa da yazık.etrafında bir Allah’ın kulu doğru bir akıl veremiyor demek kiKonu sahibi tam olarak ayrıldıklarını bile kabul etmiyor hanımefendi bu yazdıklarınız beyhude