- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.358
Ay çok yüce gönüllüsün be hayran oluyorum gun geçtikçe sanaOnu diyorum işte çocuğumu sayfasında paylaştı kızdım sildirdim kendisini aramadım zaten eski eşime söyledim ona bisey demedim yine de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok yüce gönüllüsün be hayran oluyorum gun geçtikçe sanaOnu diyorum işte çocuğumu sayfasında paylaştı kızdım sildirdim kendisini aramadım zaten eski eşime söyledim ona bisey demedim yine de
Annesi bisey demedimi bu kadının çok takipçisi var hesabı açık ondan rahatsız oldum ben altına bir sürü yorum gelmiş kaldırttım hemenBenim de feysbikim da esimin oğluyla fotolarim var, arayin polis gelsin götürsün beni cocuk istismarciligindan, kaderimse cekerim
Her gün de veremez amaDün veriyordun çocuğunu.Bugün mü aklına geldi?
Kullanma işlerini sen daha iyi biliyon ben bilmem kiii öyle diyosan öyledirSonuçta foto paylaşmak başka demi çocuğumu kullanmış olmuyormu
Ben de onu düşündüm ama şermin hanım bu konuya bilerek bulaşmadı bence. onun vakti kıymetlidir böyle 3k yorumlu yere harcamaz
canım benim
Yaaa bak ümitlendim gelse keşke yengeyi bulmadan bu konu kilitlenirse üzülürüm
Yok demedi, kafasi senin kadar basmiyo demek kiAnnesi bisey demedimi bu kadının çok takipçisi var hesabı açık ondan rahatsız oldum ben altına bir sürü yorum gelmiş kaldırttım hemen
Canım ben kadını daha önce aramadım sinir krizi geçirince arayıp kızdım ondan önce eski eşimle görüştük biz hepAy çok yüce gönüllüsün be hayran oluyorum gun geçtikçe sana
Annesi bisey demedimi bu kadının çok takipçisi var hesabı açık ondan rahatsız oldum ben altına bir sürü yorum gelmiş kaldırttım hemen
Geldi benim gözümün nuru dedektif aşkım
Soyle bize kullanici adini paylasirsa bir daha sehzadeyi hemen şikayet edelim. Ama söyle?Sonuçta foto paylaşmak başka demi çocuğumu kullanmış olmuyormu
kaynanam gitmiyorum hiç dedi bilmiyorum onun ev konularını iş olarakta tam bilmiyorum kız üni mezunu ama bölümünü bilmiyorum okulunu biliyorum ama söylemeyim özel bir üniKaynanan hiç bu kızın evine gidiyor mu çaya vs.
Peki bu kız hiç mi çalışmıyor? Evi nasıl almış? Mesleği yok mu? İstanbul'daki influencer iyi para kaznaıyor da istanbul dışı sizin orda zor kazanır.
Teşekkür ederim desteğiniz içinSoyle bize kullanici adini paylasirsa bir daha sehzadeyi hemen şikayet edelim. Ama söyle?
burcu ne ?kaynanam gitmiyorum hiç dedi bilmiyorum onun ev konularını iş olarakta tam bilmiyorum kız üni mezunu ama bölümünü bilmiyorum okulunu biliyorum ama söylemeyim özel bir üni
Özelden söyle bsey olmazTeşekkür ederim desteğiniz için
ağustosta kadının Doğum gününü kutladılar o günde eşim foto paylaşmıştıburcu ne ?
Ne demek Musom her şey şehzade için.Teşekkür ederim desteğiniz için
Senin üzerine bi daha gelmez çocuk kullanma konusunda. Kimse eline su dökemez merak etme.O kadın çocuğuda kullanır zaten bir kere oğlumu paylaşmıştı yılbaşında kaldırttım fotoğraflarını Yılbaşı ağacında kendi eşim oğlum ne münasebet sayfasında paylaştı eski eşimi arayıp sildirmiştim çocukları istismar ediyor bence sosyal medyada benim hesabım bile kitli
kaynanam gitmiyorum hiç dedi bilmiyorum onun ev konularını iş olarakta tam bilmiyorum kız üni mezunu ama bölümünü bilmiyorum okulunu biliyorum ama söylemeyim özel bir üni
O mesajdan bahsediyorum yaaa yoksa baştan aşağıya yanlış biriay bunca şey içinde oraya takılmak kimleri kimleri aşağılamiyor ki