- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.371
Sen umutsuzluğa kapılma Nillev onu olumlama yöntemiyle de olsa bulur getirir buraya. Uygun bir manifest kodu bulsun sen o zaman görBulamadık be nillev
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen umutsuzluğa kapılma Nillev onu olumlama yöntemiyle de olsa bulur getirir buraya. Uygun bir manifest kodu bulsun sen o zaman görBulamadık be nillev
neresi olursa gelirim özelden yazBeklerim canım her zaman misafir severim İstanbulda değilim ama yerimi söylemeyim ifşa olmasın
Beni cagir kiz, etek metek de giymem, alirim salvarimi gelirim, çimeriz havuzdaBeklerim canım her zaman misafir severim İstanbulda değilim ama yerimi söylemeyim ifşa olmasın
Köfte yap götür ovlanaBeni cagir kiz, etek metek de giymel, alirim salvarimi gelirim, çimeriz havuzda
Cik aradan, kaynak yapmaneresi olursa gelirim özelden yaz
Yq öqkansaoansmsndm hepsi bir aradamusakkak özelden adresini yaz geleyim Nusrtten yer ayırtıyorum hadi sana altın kaplamalı köfte ısmarlicam sohbet ederiz
Torun evlattan çok sevilirmiş. Güzel bi köprü olur, bütün kırgınlıkları süpürür alır.Dua et kadından çocuğu olmasın. O çocuk minnoşluklar yapar aklını alır babasının. Senin tek kozunda elinde patlar. İkinci çocuğu yaptıkları anda senin tek kozun da elinde patlar. Kayınpederin değil üç kuşak ötedeki dedelerin ismini koysam kurtarmaz.
Canım sen beni anlarsın çocuklu adamları onlar seçti sen ben alnımızın akıyla bekar adamlarla evlendik çocuklu adamla evlenen çocuğuylada kabul etmek zorunda bakacak edecek çocuğum babada kalmak istiyor kalmamı diyim hayatlarını bekar çocuksuz gibimi yaşasınlarKonu sahibi evlerden ırak olsun denecek bir insan tipisiniz şaşkınlıkla okudum yazdıklarınızı. Anne filan olamazsınız siz dizilerdeki takıntılı saplantılı gördüğümüz tipler gerçek hayatta var dedirttiniz. Ben de boşandım kizimin babasi başkasıyla evlendi. Ne münasebet çocuğum gidip onlarda kalacak o kadın neden benim çocuğuma bakacak? Herkes cizsin yolunu neden birbirimizin hayatina yapisalim? Korkunç bir kalbiniz var çocuğunuza üzüldüm.
Donunu da yikarim 2 su havuzdaKöfte yap götür ovlana
Ayyy bi de kız olursa. Musonun bıyıkları terlemeye, sesi çatlamaya başlayan bobaaa diye bağıran oğlu mu, infülüyınsırın minnoş prenses kızı mı? Muso bu gece uyuyamaz okursa bunuTorun evlattan çok sevilirmiş. Güzel bi köprü olur, bütün kırgınlıkları süpürür alır.
Alın : ben ne alaka yaa. ( yine boşanmıs adamla evleneni yeriyon nıççç sen bizle eğleniiiinnnCanım sen beni anlarsın çocuklu adamları onlar seçti sen ben alnımızın akıyla bekar adamlarla evlendik çocuklu adamla evlenen çocuğuylada kabul etmek zorunda bakacak edecek çocuğum babada kalmak istiyor kalmamı diyim hayatlarını bekar çocuksuz gibimi yaşasınlar
Ulan adam çocuklu olunca evli mi oluyor kafayı yiyeceğim şimdi bir de biz bekar erkekle evlendik diyorCanım sen beni anlarsın çocuklu adamları onlar seçti sen ben alnımızın akıyla bekar adamlarla evlendik çocuklu adamla evlenen çocuğuylada kabul etmek zorunda bakacak edecek çocuğum babada kalmak istiyor kalmamı diyim hayatlarını bekar çocuksuz gibimi yaşasınlar
Erkekler genelleme olacak belki ama öyle, aklını başından alacak el kızını bulmaya bakıyor. Bizde iki erkek örneği var. İkisi de eş tarafına yakın oturmayı seçtiler. Belirleyici olan evleneceği kadınlar oluyor. O yüzden çok güvenmemek gerekiyor.İstediği kadar yapışsın. Oğlu eski kocasına da benzemez.
Ben de anlarim gerci ben de cocuklu adamla evlendim, alnima kara calindi. Affet beni musakka sana layik olamadim. Gelmiyim mi köfte yoğurmayaCanım sen beni anlarsın çocuklu adamları onlar seçti sen ben alnımızın akıyla bekar adamlarla evlendik çocuklu adamla evlenen çocuğuylada kabul etmek zorunda bakacak edecek çocuğum babada kalmak istiyor kalmamı diyim hayatlarını bekar çocuksuz gibimi yaşasınlar
O kadın çocuğuda kullanır zaten bir kere oğlumu paylaşmıştı yılbaşında kaldırttım fotoğraflarını Yılbaşı ağacında kendi eşim oğlum ne münasebet sayfasında paylaştı eski eşimi arayıp sildirmiştim çocukları istismar ediyor bence sosyal medyada benim hesabım bile kitliAyyy bi de kız olursa. Musonun bıyıkları terlemeye, sesi çatlamaya başlayan bobaaa diye bağıran oğlu mu, infülüyınsırın minnoş prenses kızı mı? Muso bu gece uyuyamaz okursa bunu
Profilinde istanbul işaretlemiş.. bence istanbulKızlar musaka İstanbul’da değilmiş bloger kız da istanbulda değil. Ya şu kısmetse olur gibi saçma sapan programlardan transfer olan blogerlerden olmasın ufak tefek?
ay ev tutunca bana da gelseniz keşkeBeni cagir kiz, etek metek de giymem, alirim salvarimi gelirim, çimeriz havuzda