Deme öyle bacım ciddiye alırEe tmm daha ne istiyorsunuz adamın evinde oturuyorsunuz nafakasını veriyor çocuğuna bakıyor işsiz güçsüz müsünüz Allah aşkına kendinize bir meşgale bulun ağır vakurlu bir kadın olun sıradan olmayın belki düzelirseniz adam döner
Sorun şu ki siz yedi ceddiyle samimi olmak yerine eşinizle samimi olmamışsınız. Adamla bağ kurmadıktan sonra ne faydaAkrabalar söyledi kuzeniyle çok yakınım :)
O çocuk az babasına çektiyse büyüyünce bulur bi el kızı, çeker gider. Anasını da bayramdan bayrama görür.Altınlar zaten sizin hakkınız, hukuken de öyle de; bence siz her şeye garanti gözüyle bakmayın ciddiyim. Bu hayatta neler neler oluyor. Oğlunuza bile güvenmeyin.
Ay çocuğunuzu başına attılar gibi mi görüyorsunuz ne güzel evladınız yanınızda velayetini almaya uğraşan ne anneler var beÇok sağolun beni anladığınız için çocuğu başıma atıp eğlenme gezme yapamazlar öyle kusura bakmasınlar ev kayınpeder üstüne ben oğlumun üstüne yap dedim babam ölmeden mal ver nasıl diyim zaten oğluma kalacak benden de dedi
Bulamadık be nillevŞimdi şu influencer gelse olay şenlense.
Zaten normali o, memede durmayacak ya ömür boyu bu çocuk. Zaten sağlıklı bir durum da değil, umarım oğluna da böyle yapışmaz. Yuvasında huzur bırakmaz.O çocuk az babasına çektiyse büyüyünce bulur bi el kızı, çeker gider. Anasını da bayramdan bayrama görür.
Akrabalar iki tarafa oynarSorun şu ki siz yedi ceddiyle samimi olmak yerine eşinizle samimi olmamışsınız. Adamla bağ kurmadıktan sonra ne fayda
Kadın işveli cilveliyse anasıyla kuzeniyle amca oğluyla samimi olmaması önemsiz. Aradaki her sorunu kocasıyla iki işve fişne halleder.
Boşa güvenmeyin bunlara
ah canım çok teşekkürler ama benim kalbim dolu zxshermine hayatımın aşkıSize karsı duygularım var ve biliyorm siZde bana karsı boş değilsiniz
Oynar da hiç bir kayınvalide de eski gelinini seçmez oğlu yerine.Kızı gibi olabilir ama evladı değil işte.Akrabalar iki tarafa oynar
Velayet sizde ve nafaka alıyorsunuz. Her türlü ihtiyacınız karşılanıyor. Çocuğunuzu başınıza atılmış bir canlı olarak görüyorsanız sıkıntı çok büyük. O zaman velayeti babaya verin, evinden de çıkın. Siz hayatınızı yaşayın(!).Çok sağolun beni anladığınız için çocuğu başıma atıp eğlenme gezme yapamazlar öyle kusura bakmasınlar ev kayınpeder üstüne ben oğlumun üstüne yap dedim babam ölmeden mal ver nasıl diyim zaten oğluma kalacak benden de dedi
İstediği kadar yapışsın. Oğlu eski kocasına da benzemez.Zaten normali o, memede durmayacak ya ömür boyu bu çocuk. Zaten sağlıklı bir durum da değil, umarım oğluna da böyle yapışmaz. Yuvasında huzur bırakmaz.
Beklerim canım her zaman misafir severimDelircem ya musaka sen nerede oturuyorsun kuzum? İstanbul’da da ? Tanrı misafiri kabul ediyor musun ? Geliyorum .
musakkak
( Affınıza sığınarak ) eşşekk gbi seveceksin demek istedimah canım çok teşekkürler ama benim kalbim dolu zxshermine hayatımın aşkı
Evet ama çocuğu olması avantaj kaynana eski eşi çocuk var diye tutar ama diğer eş çocuk yaparsa tabii pabuç damaOynar da hiç bir kayınvalide de eski gelinini seçmez oğlu yerine.Kızı gibi olabilir ama evladı değil işte.
Valla beni kayınpeder günahı kadar sevmez, ben de kendisini. Ama kocam açısından önemsizAkrabalar iki tarafa oynar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?