- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
Anam orayi kaçırmışım ya ahahah helal olsun musakkayaHa bide telefon hattı adamın üstüneydi onu da ödüyordu adam. Smdi ki eşi rahatsz olmuş mecburen numaramı değiştirdim diye de söylendi musakkak buralardasenin ki sana kurban olsun ( bak yine sinirlendim ona )
İnflusır mıdır nedirAnnesi harcama yapmiyor gibi algiladim. Konulari mi karistirdim acaba. Faturalari oduyor, hastane giysi masraflarinida adam karsiliyor gibi hatırlıyorum
Aboooov ben evliyim faturamı kendim ödüyorum vay be ne adamlar var beee boşandığı karısının faturasını ödüyorHa bide telefon hattı adamın üstüneydi onu da ödüyordu adam. Smdi ki eşi rahatsz olmuş mecburen numaramı değiştirdim diye de söylendi musakkak buralardasenin ki sana kurban olsun ( bak yine sinirlendim ona )
Altınlarınla ve kaynananla mutlu mesut günler bi kadın daha ne isterEvet altınlarım bende hala hepsi duruyor
Tabi alışmadık dötte durmaz.Kendi de giysin diyeceğim ama yakismiyor belli ki
Halledemiyor yeni gelin masallah güzel halletmiş her seyi.Kayınpederim biraz ağır bir insan herşeyi konuşmaz kaynanam hallediyor herşeyi
Gitme pişman olursun"126. Sayfada kaldım eve gidince geri kalan sayfalar okunacak" diye not aldım işime bakıyorum
Altınlar zaten sizin hakkınız, hukuken de öyle de; bence siz her şeye garanti gözüyle bakmayın ciddiyim. Bu hayatta neler neler oluyor. Oğlunuza bile güvenmeyin.Evet altınlarım bende hala hepsi duruyor
Off muso öyle bir gezip eğlenecekler ki aklını yiyeceksinÇok sağolun beni anladığınız için çocuğu başıma atıp eğlenme gezme yapamazlar öyle kusura bakmasınlar ev kayınpeder üstüne ben oğlumun üstüne yap dedim babam ölmeden mal ver nasıl diyim zaten oğluma kalacak benden de dedi
Ee tmm daha ne istiyorsunuz adamın evinde oturuyorsunuz nafakasını veriyor çocuğuna bakıyor işsiz güçsüz müsünüz Allah aşkına kendinize bir meşgale bulun ağır vakurlu bir kadın olun sıradan olmayın belki düzelirseniz adam dönerEvet altınlarım bende hala hepsi duruyor
Bir de eski eşinin başka çocukları olabilir.Miras paylaşımından haberi var mı acaba?Hayır bireyler gayet de ayrılır, bağımsız bireyler olurlar. Sadece annelik babalık vasıfları devam eder. Adam sadece çocuğunun bakımı için maddi destek yapmalı ve manevi olarak ilgisini eksik etmemeli. Onun dışında artık elin kadınına neden baksın ki? Siz de çok güvenmeyin, ayaklar baş olabilir; siz o çocuğunuz sayesinde güvendiğiniz evden gidebilirsiniz. Kaldı ki belki çocuk evlenebilir, ileride sizi istemez belki başka kardeşi olur mal paylaşılır. Sizlik bir şey olmaz.
Kimse hayattayken kimsenin üstüne mal vermemeli. Belki başka kardeşi olacak, neden hepsi oğlunuzun üstüne olsun?
Adam baskasıyla evlenmiş onunla çocuk yapmayı planlıyor niye dönsün yawEe tmm daha ne istiyorsunuz adamın evinde oturuyorsunuz nafakasını veriyor çocuğuna bakıyor işsiz güçsüz müsünüz Allah aşkına kendinize bir meşgale bulun ağır vakurlu bir kadın olun sıradan olmayın belki düzelirseniz adam döner
Ben kafaya koydum zaten bidaha canını sıkarsa gelip girişcem seninkineAnam orayi kaçırmışım ya ahahah helal olsun musakkayatoplanip benimkini dovmezsek rahatlayamayiz bacim
İşte hepsini yapsın oğlumun üstüne çok rahatsız edici, kul hakkı yemekten de korkmuyor. Ne olursa olsun kardeşi olursa miras konusunda eşit hak almak durumundalar doğal olarak. Hepsi oğlumun olsun nedir?Bir de eski eşinin başka çocukları olabilir.Miras paylaşımından haberi var mı acaba?
Yazacağım.Şu niyazi sözü ile ilgili.Sevgililer gününü bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?