Sizden bir çocuk daha istemedi bence.Rahat bırakın insanları doya doya sevişsinler yeni evliler huzur verin.Çocukla zaten ilgileniyor okutuyor herseyine yetiyor evi bile size bırakıp çıkmış adam daha ne yapsın.Ben çok istedim araları az yaş olsun eşim istemedi tek çocuk istedi ikinci hiç istememişti şimdi aralarında çok yaş farkı olcak
Cok haklisin.Benim demek istediğim çocuklu adamla evlendi bekarların suyu çıkmadı ben anneysem oda babası ordada tamamen kalabilirdi Kadın buna ses edecekse evlenmeseydio nu demek istemiştim yanlış anladılar beni
Anladık onu zaten. Köfte de köfte diye bi yerini yırttın kaç gündür.Yok ciğköftw dükkanım yok ama yemek üzerine diyim
Onu bilmiyorum canım ama babası kıyamaz kendi evinede alır benceOrdan mi gidicek senin evden mi?
Ne güzel sosyalleşsin çocuk senin kıskançlıklarından arada heba olmasınOğlumu futbola spora yazdıracakmış cumartesi günleri kursta olacakmış birde öyle dedi kadın istemiyor diye
Senin tavırların o kadar itici ki,bakacağı varsa da bakmaz kadın.Benim demek istediğim çocuklu adamla evlendi bekarların suyu çıkmadı ben anneysem oda babası ordada tamamen kalabilirdi Kadın buna ses edecekse evlenmeseydio nu demek istemiştim yanlış anladılar beni
Teşekkür ederim desteğin içinCok haklisin.
Onu bilmiyorum canım ama babası kıyamaz kendi evinede alır bence
Akıllı adam. Bi tane yaptık iyi halt ettik demiş bırakmış. Burda manyak kocalarından 4.yü yapanlara da nasip et o akıldan ya rabbim.Sizden bir çocuk daha istemedi bence.Rahat bırakın insanları doya doya sevişsinler yeni evliler huzur verin.Çocukla zaten ilgileniyor okutuyor herseyine yetiyor evi bile size bırakıp çıkmış adam daha ne yapsın.
Tamam kadın basta sabretmis kabul etmiş.siz ne yapmışsiniz kadin el uzatmış kol istemişsiniz hanım efendi..kadının burnundan getirmişsiniz..zaten sizi suçlu kılan taraf da bu.yok kofte yapmadi yok kabul etmedi..velayet sizde 4 gün kaliyor kadında 3 gün. Bunu hangi aklı hizmet kabul eder.siz kendinize dönüp bir bakarmisinziBenim demek istediğim çocuklu adamla evlendi bekarların suyu çıkmadı ben anneysem oda babası ordada tamamen kalabilirdi Kadın buna ses edecekse evlenmeseydio nu demek istemiştim yanlış anladılar beni
He he cocuguma bakıcı olsun demedin sanki kadına kim yanlış anladıBenim demek istediğim çocuklu adamla evlendi bekarların suyu çıkmadı ben anneysem oda babası ordada tamamen kalabilirdi Kadın buna ses edecekse evlenmeseydio nu demek istemiştim yanlış anladılar beni
Bir bilezikle olduğunu nerden biliyosun?Kız senin evin yok konuştuk ya bunu
Ya benim konunun başından beri anlamadığım bizim musaka bu potansiyel ile nasıl bedavadan boşanmış nasıl pazarlık yapmadan kendine 1+1 bile olsa aldırmadan kuzu kuzu anlaşmalı boşanmış inanasım yokYahu kadın kendi evini kendi almiş zaten kaynanayı sinir etmek icin mesafe çekmek için bir güzel vermiş ayarı aferin yeni geline. Senin kendine ait bir evin bile yok derdine yan.
Sence?Senin pek mantıklı çıkarımların yok.Ben ikna olmadım mesela.Onu bilmiyorum canım ama babası kıyamaz kendi evinede alır bence
Kocası pırlanta tek taş almıştır.Buda 5 bilezik diye sevinsin.Bir bilezikle olduğunu nerden biliyosun?
Belki suyu çıktı. Nerden biliyon?Benim demek istediğim çocuklu adamla evlendi bekarların suyu çıkmadı ben anneysem oda babası ordada tamamen kalabilirdi Kadın buna ses edecekse evlenmeseydio nu demek istemiştim yanlış anladılar beni
Araştırıyor devamlı eli kulağı üzerlerinde.Utanmasa oda taşınacak onların yanına.Devamlı çocuğu sorguya çekip komşularına akıl danışıyorBir bilezikle olduğunu nerden biliyosun?
O kısmı biz de anlamadık ben bu potansiyelden bol tazminatlı bir çekişmeli boşanma beklerdim. Bedavaya gitmedim diyor ya bayagı gitmiş aslindaYa benim konunun başından beri anlamadığım bizim musaka bu potansiyel ile nasıl bedavadan boşanmış nasıl pazarlık yapmadan kendine 1+1 bile olsa aldırmadan kuzu kuzu anlaşmalı boşanmış inanasım yok
Muso hayaller ve hayatlar canım. İstirham ediyorum güncellemeleri yap bizi merakta bırakma. Eski kocam oğlumu eve almıyor, babannesin de buluşuyor diye güncelleme yapacağına o kadar eminim ki.Dün akşam eski eşim aradı zaten görüntülü çocuğumla konuştu çok düşkün oğluna oğlan ne zaman geleyim dedi işim yoğun ben seni alıcam dedi aralarına giremez yani o kadınoğlum o evede gider kalırda
Kendi evi yok ki alsın. Karısının eviOnu bilmiyorum canım ama babası kıyamaz kendi evinede alır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?