- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.917
geçenlerde bildirimlere bakıyordum chemist0 sizi izliyor diye yazı vardı@Black Light Profiline bakiyor kendini oku üfle hemen aman
chemist0 ne arıyordunuz profilimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçenlerde bildirimlere bakıyordum chemist0 sizi izliyor diye yazı vardı@Black Light Profiline bakiyor kendini oku üfle hemen aman
Bak yapma ciddiye alıyorCok haklisin bekarlarin suyu mu cikti? Azgin kuduruk karilarin şerrinden Allam korusun. Amin inşallah
Hadi insallah canim, bence kadini atsinlar baba ogul birlikte yatsinlar, oda sorununa çözüm buldum gî
valla ben en son doğum gününü benimle kutlamadılar plan yapmadık karne günü falan mevzusu vardı orda kaldımKoca gitmiş işte. Kocasını kaybetmiş masum köylü.
Ben hesabı dondurup öğlen geri cevap vermeye geldim yönetim yeni onayladı aktif etti yoğunlar diye hesabımı24 saat içinde her şey bu kadar hızlı ilerledi öyle mi..
Yazdıklarınızı Katip burada size 95 sayfadır yazdı onu baz alarak siz de bir kurguyla geldiniz karşımıza ateşe odun atmak için
inandırıcılığını yitirdi hikayeniz.
Normali evlilikte geçerli bosanmasaydinZaten normali bu değilmi anne baba eşit olmalı o evlenmedende böyleydi sadece beraber de biseyler yapıyorduk üçümüz
Insallah o kadın essek gibi banka hesabini son köfte bükücüye devredicek. Sefasini surucek veliahtimizKendi evde oturup hiçbir şey yapmazken kadının kendi kazandiğı paraya kadar göz dikti ve hâlâ kadına paragöz diyor.
Bedavaya bitmişte diyebilirizO kısmı biz de anlamadık ben bu potansiyelden bol tazminatlı bir çekişmeli boşanma beklerdim. Bedavaya gitmedim diyor ya bayagı gitmiş aslinda
Zaten normali bu değilmi anne baba eşit olmalı o evlenmedende böyleydi sadece beraber de biseyler yapıyorduk üçümüz
Bu olaylar böyle patladı diye buraya konu açtım zaten bir senedir kadınla asla muhattap değildim rutinler devam ediyordu oğlum gidiyordu kadın bisey demiyordu en son sinir krizi geçirince olaylar büyüdü tşk ederim yinede24 saat içinde her şey bu kadar hızlı ilerledi öyle mi..
Yazdıklarınızı Katip burada size 95 sayfadır yazdı onu baz alarak siz de bir kurguyla geldiniz karşımıza ateşe odun atmak için
inandırıcılığını yitirdi hikayeniz.
Insallah o kadın essek gibi banka hesabini son köfte bükücüye devredicek. Sefasini surucek veliahtimiz
Yaa güldürmeyin yetisemiyorum asgahahBedavaya bitmişte diyebiliriz
Bende esimle bosan dim çocuklarımın velayeti benim üzerime babaları musait oldukça alir..genel herseyleri ile ben ilgilenmek zorundayım çünkü bu sorumluluğu bile isteye ben gönüllü olarak kabul ettim.baba tabiki çocuğuna vakit ayırmalı ilgilenmeli ama herkes bilir baba gittin mi eskisi gibi olmaz ..evdeki gibi olmaz en azından..eğer zorunuza gidiyorsa hic istemiyecektiniz evladımızı ben bakamıyorum deyip kenara çekilecektiniz.siz mesela eşit olarak ne yapıyorsunuz baba koleje gönderiyor ev vermis aktiviteler e yazdıracak.siz başında oturmak dışında ne yapıyorsunuz eşit olarak..siz kendinizi düşünüyorsunuz bu ugurda da çocuğu kullanıyorsunuz.ben size uzuluyorum ve bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.bu saltanatı sürecek Allah daha iyi bilir 5 yılınız var ve siz böyle davranmaya devam ederseniz bu süreyi iyice kisaltacaksiniz.ve olan sadece sizede olmiyacak.elinizde güven duygunuzdan başka hicbirseyiniz yok.ama ilk öğrenmeniz gereken şey şu olsun babana bile güvenme demislerZaten normali bu değilmi anne baba eşit olmalı o evlenmedende böyleydi sadece beraber de biseyler yapıyorduk üçümüz
Yakında büyük porsiyon köften gelirBu kadin sirf sen bisey yapama diye cengeli kocana takmadiysa ben de bişey bilmiyorum, amac kocanla evlenmek degil, seni uyuz etmek bence
Kadına da mı sinir krizi geçirttirdin?Bu olaylar böyle patladı diye buraya konu açtım zaten bir senedir kadınla asla muhattap değildim rutinler devam ediyordu oğlum gidiyordu kadın bisey demiyordu en son sinir krizi geçirince olaylar büyüdü tşk ederim yinede
Kadın oğlum oradayken sinir krizi geçirmiş eski eşimle tartışmışlar çocuğum korkmuş önünde olmuş siz onu haklı buldunuz amaKadına da mı sinir krizi geçirttirdin?
Iyi günler gönlümün efendisi, arayi uzatma, gel güncelleNeyse arkAdaslar teşekkür ederim yinede herkese çocuğumu temelli vermeicem tabi ki iyi günler
Hep böyle kandırıyolar garibimi sırf rahat dursun diye. O da inanıyor ajajsjsj. Kaynana bence yeni geline pırlanta set taktı, üzülmesin diye söylemiyolar.Bak yapma ciddiye alıyor
Bütün içindeki zehri döktün burda.Ya o kadın da buraya üyeyse?Okursa bunlarıNeyse arkAdaslar teşekkür ederim yinede herkese çocuğumu temelli vermeicem tabi ki iyi günler