- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.809
Bence size daha çok dokunmuş.Ama kardeş durumu farklı tüm ilgi gidecek oğlumdan tek torundu göz bebeği yavrum biliyor bunu o yüzden dokundu ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence size daha çok dokunmuş.Ama kardeş durumu farklı tüm ilgi gidecek oğlumdan tek torundu göz bebeği yavrum biliyor bunu o yüzden dokundu ona
Ya mezar bile 2 metrekare1m² çiğköfte tükkanı.
Sen 2. Doğursaydın sorun olmayacakmıydı.Ama kardeş durumu farklı tüm ilgi gidecek oğlumdan tek torundu göz bebeği yavrum biliyor bunu o yüzden dokundu ona
Birak egleniyoruz ya hem kac kere sikayet edildi konu gercekmisBu konunun artık gerçek olmadığını düşünüyorum. Normal bir insan kendisiyle bu kadar dalga geçilmesini kaldıramaz.
İzin alacaklardı köfte meraklısı paşandan evetAma kardeş durumu farklı tüm ilgi gidecek oğlumdan tek torundu göz bebeği yavrum biliyor bunu o yüzden dokundu ona
Kadın zaten aralarına girmiyor ama siz bu baskıcı halinizle baba oğulun aralarını bozacaksiniz.Dün akşam eski eşim aradı zaten görüntülü çocuğumla konuştu çok düşkün oğluna oğlan ne zaman geleyim dedi işim yoğun ben seni alıcam dedi aralarına giremez yani o kadın oğlum o evede gider kalırda
Kızım koca gitti kocaaa Ne anlatıyon sen bize? Koca yok, adam gitti başkasına nikahı bastı. Kayınbaba evinde gençlik çürütüyorsun. Adam hayatını yaşıyor. Bi ev uğruna düştüğün hallere bak. Hala usul adap diyor. Koca yok koca.Usul adap vardır kayınvalidemle istemediği için yapmadılar kadının ailesi de rahat insanlarmış o yüzden gerçi dul adamla evlenmeyi kendi seçti çocuğumu almadılar düğündeben gitsin görsün babasını istemiştim alamam o gün uygun olmaz dedi eski eşim alışsınlar birbirilerine istemiştim
Gider kalır donunu da babası yıkar. Kadin zaten oğlan eve girip çikmasin demiyordu sen kudurdugun için sinir oldu istemiyorum dedi.Dün akşam eski eşim aradı zaten görüntülü çocuğumla konuştu çok düşkün oğluna oğlan ne zaman geleyim dedi işim yoğun ben seni alıcam dedi aralarına giremez yani o kadın oğlum o evede gider kalırda
Yok ciğköftw dükkanım yok ama yemek üzerine diyim1m² çiğköfte tükkanı.
nice insanlar var kucaginda cocuguyla kapiya koyulan, cocugunuz sizin hayat garantiniz degil.Belki çocuğum 20 yaşına 25 yaşına geldiğinde bile benimle yaşayacak kim bilebilir ki bunu belki çok geç evlenecek oğlum varken beni kapıya mı atacaklar
Ben çok istedim araları az yaş olsun eşim istemedi tek çocuk istedi ikinci hiç istememişti şimdi aralarında çok yaş farkı olcakSen 2. Doğursaydın sorun olmayacakmıydı.
Onlar sabahlar olmasin bu da kayinvalidem dugunum bilezigimKızım koca gitti kocaaa Ne anlatıyon sen bize? Koca yok, adam gitti başkasına nikahı bastı. Kayınbaba evinde gençlik çürütüyorsun. Adam hayatını yaşıyor. Bi ev uğruna düştüğün hallere bak. Hala usul adap diyor. Koca yok koca.
Essek gibi yatircak orda evetDün akşam eski eşim aradı zaten görüntülü çocuğumla konuştu çok düşkün oğluna oğlan ne zaman geleyim dedi işim yoğun ben seni alıcam dedi aralarına giremez yani o kadın oğlum o evede gider kalırda
Adam ne yapsa kadın istemiyor diye etiket yapıyorsunuz.Bence kadın sizinle muhattap olmak istemiyor olmak zorundada değil.Daha yeni evlenmişler bir rahat huzur vermiyorsunuz.Bırakın insanlar evliliklerini yaşasın istediği gibi.Oğlumu futbola spora yazdıracakmış cumartesi günleri kursta olacakmış birde öyle dedi kadın istemiyor diye
Kocan yok.Oğlumu futbola spora yazdıracakmış cumartesi günleri kursta olacakmış birde öyle dedi kadın istemiyor diye
Ordan mi gidicek senin evden mi?Oğlumu futbola spora yazdıracakmış cumartesi günleri kursta olacakmış birde öyle dedi kadın istemiyor diye
Benim demek istediğim çocuklu adamla evlendi bekarların suyu çıkmadı ben anneysem oda babası ordada tamamen kalabilirdi Kadın buna ses edecekse evlenmeseydi o nu demek istemiştim yanlış anladılar beniEssek gibi yatircak orda evet
Yeni gelin bihter gibi kocasını ikna eder senin oglunu 3 5 seneye yurtdışında okumaya gönderir. sen de çocuğunun geleceği için susmak zorunda kalıp ailenin evine gidersinDün akşam eski eşim aradı zaten görüntülü çocuğumla konuştu çok düşkün oğluna oğlan ne zaman geleyim dedi işim yoğun ben seni alıcam dedi aralarına giremez yani o kadın oğlum o evede gider kalırda