- 19 Mayıs 2020
- 46.461
- 207.891
3 tane hatırlıyorum ya, hatta kazara kalmıştı, adamı doğumdan sonra boşucam yeter diyodunİnşallah Allah söyletmemiştir. 2 çocuk kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 tane hatırlıyorum ya, hatta kazara kalmıştı, adamı doğumdan sonra boşucam yeter diyodunİnşallah Allah söyletmemiştir. 2 çocuk kız
allah Allah ne diyorsunuz anlamıyorum şifreli konuşup duruyorsunuz.sizin de mi aynı derdiniz var konu açın o zaman ne diyim geçmiş olsunbi bakın ben yine haksız mıyım eski kocam yeni eşiyle birlikte
Ay hafızaya bak kendimi çok zekasız hissettim şu an. Bi tanesi düşük.3 tane hatırlıyorum ya, hatta kazara kalmıştı, adamı doğumdan sonra boşucam yeter diyodun
musakkak oldu kısa süreliğine ya ayy hersey karıstı burdaallah Allah ne diyorsunuz anlamıyorum şifreli konuşup duruyorsunuz.sizin de mi aynı derdiniz var konu açın o zaman ne diyim geçmiş olsun
neden olmasınDon yıkayabilirmisiniz?
Fil gibi hafiza var bunda annem gizli arşivi var, aninda acip bakiyo bi yerlerden benceAy hafızaya bak kendimi çok zekasız hissettim şu an. Bi tanesi düşük.
Perde zannettim ya.neden olmasın
Ay o d.tü düşünemedimneden olmasın
ne perdesi gıPerde zannettim ya.
Perde sayılır bir yerde.Perde zannettim ya.
Gercek mi bunlar yane perdesi gı
şaka yapacak hal mı kaldıGercek mi bunlar ya
Birgaripinsan vatikanda böyle arşiv yok başı sıkışınca onlar bile buraya başvuruyor, illuminati falan burdan çıkma hepFil gibi hafiza var bunda annem gizli arşivi var, aninda acip bakiyo bi yerlerden bence
Kızım bunu öküze giydirsen üstünden düşer jdhdhdh kim giyicek bunlari, parasüt olarak kullanılabilir belki bxbxbxhşaka yapacak hal mı kaldı
Birer tane atın çeyizinize balayında giyersiniz bekar kızlarPerde sayılır bir yerde.
Pilates yaparken rahat oluyormuş tahriş olmuyormuş efil efilKızım bunu öküze giydirsen üstünden düşer jdhdhdh kim giyicek bunlari, parasüt olarak kullanılabilir belki bxbxbxh
Donlar bana kaldı90 a kadar geldimdi kaçırmışsınız kadını zalımlar
Ay bi sürü sorum cevapsız kaldı
*influnsır yengemiz kim belli oldu mu?
*havuzlu sitedeki ev kime kaldı?
(eşşeklere kalmalı bence en çok onlar hakediyor)
*hürrem yeni şehzadeye hamile mi? (bu haftasonu çocuğu almadı ya çocuğu süleyman yenisi yapıldı mı?)
*mahidevran'ı kim manipüle etti de bunun farkına varıp celallendi gitti?
*çocuğun donları yıkandı mı?
** bilen özet geçsin gece RUTİNİ ocakta KÖFTEM vardı bakıp geliyom hemen ben
Ben evleneli çok oldu, kaçırdım mis gibi don aktivitesini.Birer tane atın çeyizinize balayında giyersiniz bekar kızlar
Öküz pilates mi yapıyormuş?Pilates yaparken rahat oluyormuş tahriş olmuyormuş efil efil