Balayında eşin eski eşi arayıp o don yıkanacakkkkk diye bağırıyormuş.Birer tane atın çeyizinize balayında giyersiniz bekar kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balayında eşin eski eşi arayıp o don yıkanacakkkkk diye bağırıyormuş.Birer tane atın çeyizinize balayında giyersiniz bekar kızlar
Donlar sana kaldı da üretim bendeeDonlar bana kaldı
Kucuk yapsana kizim, insan giyicek bunlarihdhdhdhDonlar sana kaldı da üretim bendee
Yok pilatesi bazı hanımefendiler yapıyormuş adı lazım değilÖküz pilates mi yapıyormuş?
ay o kadın nerden bizim yengemiz oluyormuş be90 a kadar geldimdi kaçırmışsınız kadını zalımlar
Ay bi sürü sorum cevapsız kaldı
*influnsır yengemiz kim belli oldu mu?
*havuzlu sitedeki ev kime kaldı?
(eşşeklere kalmalı bence en çok onlar hakediyor)
*hürrem yeni şehzadeye hamile mi? (bu haftasonu çocuğu almadı ya çocuğu süleyman yenisi yapıldı mı?)
*mahidevran'ı kim manipüle etti de bunun farkına varıp celallendi gitti?
*çocuğun donları yıkandı mı?
** bilen özet geçsin gece RUTİNİ ocakta KÖFTEM vardı bakıp geliyom hemen ben
Kahkaha attım.Donlar bana kaldı
ölçüye göre yapıyoruz sipariş oluştururken ölçü de belirtinKucuk yapsana kizim, insan giyicek bunlarihdhdhdh
Sen musakkayı savundun!ay o kadın nerden bizim yengemiz oluyormuş be
düşman taraf o.
tek yenge var bu konuda; o da musakkak
Valla ben cici anneyi tutuyorum siz musakacı olun ben bloger yengenin arkasındayımay o kadın nerden bizim yengemiz oluyormuş be
düşman taraf o.
Burdan futbol sahasina diye mi aliyosun kayıtları napiyosunölçüye göre yapıyoruz sipariş oluştururken ölçü de belirtin
Musakkayı sevdik sanki he.ay o kadın nerden bizim yengemiz oluyormuş be
düşman taraf o.
Senin yüzünden gitti gelmiyo, küstürdün musakkayiValla ben cici anneyi tutuyorum siz musakacı olun ben bloger yengenin arkasındayım
ah zalimin zulmü varsa , seveninde allahi var beValla ben cici anneyi tutuyorum siz musakacı olun ben bloger yengenin arkasındayım
ay yine guzelmisiz yine çiçekKadın ortalığı karıştırdı, herkesin psikolojisini köfte falan diyerek bozdu, şimdi osura osura uyuyor açtığı konuyu falan unuttu biz burada kaldık
Hem de şu şekil
Kiz bu Nilev akrostiş şiyir yazmis musakka ya vxhxhxhhNillev kuzum muhtemelen en son konuda sen kalacaksın şunu paylaş en son post olarak Eki Görüntüle 3217476