- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.809
Hala ümidim var.Gelecek kanatsız melek.Nillev kuzum muhtemelen en son konuda sen kalacaksın şunu paylaş en son post olarak Eki Görüntüle 3217476
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala ümidim var.Gelecek kanatsız melek.Nillev kuzum muhtemelen en son konuda sen kalacaksın şunu paylaş en son post olarak Eki Görüntüle 3217476
Onu gördüm o yüzden diyorum belli en çok o özlüyorKiz bu Nilev akrostiş şiyir yazmis musakka ya vxhxhxhh
ah zalimin zulmü varsa , seveninde allahi var be
adana / şalgam istedi canım yalnız.Ağlarım ağlarım hatıralara
Ağlarım ağlarım yaşananlara
Bu sevdanın sonu acılı sevda
Bu sevdanın adı acılı sevda
Yemek demeeeyinnnn gidemde ne varsa gömem yine ehhhadana / şalgam istedi canım yalnız.
1. O kadin sizin cocugunuza essek gibi bakmak zorunda deil kafaniza sokun bunu,essek gibi yapmak zorunda deil herseyi mecburdeil bubkadin siz kolelik yapmayz.eski eşimle 2 yıl önce boşandık 7 yaşında çocuğumuz var velayeti bende kendisi altı ay önce evlendi normalde mahkeme günleri dışındada alırdı çocuğu evlendiği kadın müşterisi o şekilde tanışmışlar geçen sene .kadının çocuğu yok ilk evlendiklerinde ben çocuğu sık gönderdim oraya alışsın diye aynı ilçede oturuyoruz ama kadın hoşnut değildi galiba bilmiyorum çocuğuma sordum hep sana bisey yaptımı diye kadın eline tablet veriyormuş bütün gün çocuk tablette ilgilenme yok ödev yaptırma yok çocuğumun canı köfte çekmiş x abla yapmadı yemek var evde dedi baska yemek yedirdi dedi kadın baska yemek yaptı diye çocuğumun istediğini yapmıyor niye çocukluyla evlendi o zaman eşek gibi yapacak çocuğu ağlatmış koltuğa bisey döküncede kızıyormuş çocuğa dikat et diye bide olay buradan sonra koptu çocuğum dün onlarda kalmıştı kadın sinir krizi geçirmiş evde eski eşimle kavga etmiş bağırmış niye bilmiyorum çocuğum korkmuş bugün kadını aradım benim çocuğumun önünde böyle yapamazsın haddini bil dedim oda çocuğunu zırt pırt başıma atıyorsan yaparım eşim bütün gün evde yok çocuğu bana atıyorsun dedi kavga ettik en son birdaha çocuğunu gönderme dedi bende eşek gibi bakacaksın orası çocuğumunda evi dedim oda çocuğunun evi değil benim evim eşim benim evime taşındı hatırlatırım dedi ev kadının bekarlıkta aldığı ev benim pislik eski eşim onun evine taşındı yinede çocuğumu kabul edip bakmak zorunda bugün arkadaşlarım çocuğu bırak babaya Anya Konya görsünler diyor çocuğumun o evde odası yok salonda yatırıyorlarmış kadın bebek odası yapacakmıs diğer odayı çocuk yapacak heralde neyineyse bir çocuğa bakmayı bilmiyor çocuğum oda istiyor orda diye o kadın yine kavga çıkarmış bebek odası orası ona oda yapmam yer yok demiş çocuğum şahit olmuş bunlara çocuğu bırakmak iyi olurmu onlar çocuk yapacak görsünler dünya kaç bucak sizce vereyimmi tamamen? Biz şuan çocuğumla eşimin evinde oturuyoruz ev biz evlenmeden alınmış babasının üstüne o evden valizle gitti herşeyi bırakmıştı boşanınca ,ben çocuğu versem beni evden çıkarabilirmi? Ben evimden gitmek istemiyorum nafaka alıyorum kesilirmi? Birde eski eşimi aradım onada kızdım ben yoğun çalışıyorum bilmiyorum ev içini sen gönderiyorsun çocuk istiyor diye x kabul ediyor rahatsızsan yollama dedi bende sen babasısım esek gibi bakacaksınız dedim tamamen verme fikri oluştu aklımda bu insanlara müstahak ben tek başıma yapmadım bucocugu
Kız sen dün gecede mutfakta her şeyi mideme indirdim demiştin biraz tut şu boğazını yoksa o donlardan sipariş vermek zorunda kalırsın banaYemek demeeeyinnnn gidemde ne varsa gömem yine ehhh
Görüntüler açılmadı sadece bir tanesi böreksen hazırla bana bi donEki Görüntüle 3217479
Kolada vaar gömdüm 3 börek sonum pilates teki o dombalak olcakGörüntüler açılmadı sadece bir tanesi börek
Afiyet bal şeker olsun yarasınKolada vaar gömdüm 3 börek sonum pilates teki o dombalak olcak
Ben de dün yogurda bi kavanoz reçeli gömüp yemiştim, su an zor tutuyorum kendimiKolada vaar gömdüm 3 börek sonum pilates teki o dombalak olcak
Asıl bu konu kapanınca ne yapacağız onu düşünelim bir süre far görmüş tavşan gibi belee kalırızAy fikrim geldi, musakka fun club mi kursak ne etsek?
Göm gitsin bizi bu hale sokanlar utansınBen de dün yogurda bi kavanoz reçeli gömüp yemiştim, su an zor tutuyorum kendimi
Musakka gider karnıyarık gelir annemAsıl bu konu kapanınca ne yapacağız onu düşünelim bir süre far görmüş tavşan gibi belee kalırız
Bu gidişle fan club değil fitness club kurmak sorunda kalacağızBen de dün yogurda bi kavanoz reçeli gömüp yemiştim, su an zor tutuyorum kendimi
Jdhdhfhfhfhf ay bu iyiydiBu gidişle fan club değil fitness club kurmak sorunda kalacağız