- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.417
Ay bana safoz dedi bu hxhdhdhhdEskiden olsa 3 çocuklu herifi kim netsin derdim de, KK da fikrim değişti. Koşa koşa evleniyolar valla, merak etme bulursun bi safoz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bana safoz dedi bu hxhdhdhhdEskiden olsa 3 çocuklu herifi kim netsin derdim de, KK da fikrim değişti. Koşa koşa evleniyolar valla, merak etme bulursun bi safoz.
Niye kocanın 3 çocuğu mu var?Ay bana safoz dedi bu hxhdhdhhd
Yok benimkiyle beraber 2Niye kocanın 3 çocuğu mu var?
İyi bari.Yok benimkiyle beraber 2
kedi de varYok benimkiyle beraber 2
Ay evet 3 oldukedi de var
Don yıkayabilirmisiniz?Ay evet 3 oldu
Dersler ne oldu?Muso gelmeyecek galiba. Ben yatıcam ya dün de buna laf yetiştireyim derken uykusuz kaldım. İşalla yine sabahın köründe hortlayıp cinnet geçirmez burda
Don oldugu güne lanet eder, o derece hxhdhdhhDon yıkayabilirmisiniz?
Sabah erken kalkıp çalışırımDersler ne oldu?
Nillev senin için sırf üzülme diye 2. bir profil açıp musakkak takliti yapmayı düşünüyorumSevgili konu sahibi kendi profilimden ve sizin profilinizden gel çağrımı yaptım.Lütfen gelip güncelleyin konunuzu!
İnşallah Allah söyletmemiştir. 2 çocuk kızEskiden olsa 3 çocuklu herifi kim netsin derdim de, KK da fikrim değişti. Koşa koşa evleniyolar valla, merak etme bulursun bi safoz.
Yok artıkÖlücem hxhhdhgdhdghddhhfhdhfhyfyhfgfxh
Iste gerçek dostluk, vefa, cefaNillev senin için sırf üzülme diye 2. bir profil açıp musakkak takliti yapmayı düşünüyorum