- 2 Haziran 2019
- 1.012
- 2.941
-
- Konu Sahibi tinky winkyy
evet ama karakter ilk 6 yıl içinde oluşuyor, o dönem travmaları da zor aşılıyorHer şeyin telafisi vardır. Küçüklük döneminde ayrı kaldığınız için anne ile çocuk arasında güvenli bağlanma gerçekleşmemiş. Adem Güneş ın youtube de güvenli bağlanma videolarını izleyin. Bunu sabırla telafi etmeye çalışın. Üzerine gitmek aranızı daha da bozar. Siz de biraz orada kalsanız, kızınızla vakit geçirseniz. Akşamları beraber masal, oyun vb.... Zamanla düzelecektir inşallah.
Aynen de böyle tek sebep bu .Eşinizle barıştınız ama artık sizinle aynı evde kalmıyor, gidip çocuğunun yanında kalıyor. Sizin çocuğu şimdi almak istemeniz tamda bu sebepten, kocanız yanınızda evinizde kalsın diye. Yoksa 7 yıldır annelik yapmadığınız çocuğun hasretinden değil.
Hiç bir şey için geç değil. Anne isterse sevgisi ve sabrı ile telafi edebilir. Güvenli bağlanma ergenlik sonrası bile sağlanabilir. Yaşın önemi yok yeter ki anne nasıl davranacağını bilsin, fevri olmasın.evet ama karakter ilk 6 yıl içinde oluşuyor, o dönem travmaları da zor aşılıyor
Orda kalamam çalışıyorum taşınmam lazım oraya diyorum kızma sen olmayınca çok üzülüyorum ama burda kal sende diyor
Kadın gidemem diyor, evinden başka yerde kalamazmış. Çocuk kendi ağzıyla demiş sen gidince üzülüyorum sen de burada kal demiş. Kim ister kayınvalidesiyle kalmayı diyor. Kadının istediği, çocukla sağlıklı güvenli bağlanma değil. Kocası çocuğu alıp gelsin istiyor. Sizin sabır dediğiniz çocukta travma mutsuzluk.Her şeyin telafisi vardır. Küçüklük döneminde ayrı kaldığınız için anne ile çocuk arasında güvenli bağlanma gerçekleşmemiş. Adem Güneş ın youtube de güvenli bağlanma videolarını izleyin. Bunu sabırla telafi etmeye çalışın. Üzerine gitmek aranızı daha da bozar. Siz de biraz orada kalsanız, kızınızla vakit geçirseniz. Akşamları beraber masal, oyun vb.... Zamanla düzelecektir inşallah.
Şaşırmalara doyamıyorum, hangi sevgi? 7aylıkken bırakmış çocuğu. 7 koca sene. O reklamını yaptığınız beyefendiden de dinlemek isterim, 7 sene boyunca annesinin bakmadığı, evine bile almadığı çocukla nasıl bağlanılacak. Başka kıta değil, başka ülke, hatta başka şehir bile değil. Aynı şehirde 7 aylık bebeğinin başka evde uyumasına razı gelen kadının neresinde sevgi anaçlık tespiti yaptınız? Hastalık yok, çocuğa uygun olmayan ortamda mecburi görev yok, yazın serin kışın sıcak banka şubesinde çalışmış.Hiç bir şey için geç değil. Anne isterse sevgisi ve sabrı ile telafi edebilir. Güvenli bağlanma ergenlik sonrası bile sağlanabilir. Yaşın önemi yok yeter ki anne nasıl davranacağını bilsin, fevri olmasın.
Demin 7 yaşındaki çocuğun lafına bakılmaz derken bunu demek istedim. O şimdi kalmak ister ama sonra neden müsaade ettiniz der.Çok yakın bir akrabimizin oğlu bu şekilde büyüdü. Çocuk şu anda 30 yaşlarında kocaman adam ama ailesiyle hala arası iyi değil. Beni sevmemisler demekki orda kalmama izin vermişler. Ben kalmak istesem de çocuktum beni birakmamalilardi diyor. Ne adam akıllı okul başarısı oldu ne başka birşey. Lise çağlarında ailesinin yanında kalmaya başladı kendi isteği ile ama toparlayamadilar.
Ağır bir itham değil gayet yerinde bir tespit yapmış arkadaşÇocuğumu istememek wala çok ağır bir itham yani ne demek evet orda düzeni oluştu ben evimizde vakit geçirip aile olmak istiyorum