Aynı ddurumdayız , uzata uzata 10 dk lık yer yarım saati geçiyor. Nasıl sevdireceğiz biz bu yazma işini bilmiyorum...Benim kızım da yazmak istemiyor.Her harften sonra elli çeşit muhabbet sokuyor araya.Sonunda da (iki satır yazınca falan) çok yoruldum ara verelim diyor :) Aslında hiç konuşup kaynatmadan yazsa 10 dakkada bitireceği yazıyı 2 saate yayıyor :)
Ödev yapanlara Allah zihin açıklığı versin , annelere sabır
Bu gün öğretmenimiz tombala göndermiş.Oyun oynayarak ödev yapıcazDenemek isteyen olursa diye fotograf ekliyorum.
Yaaa ne guzelmis,bayildim sizin ogretmenee devlet okulu mu ozel okul mu cok merak ettim acikcasi bende bizimkine hazirliyim okuldan gelene kadar, gelince oynayalim bakalim begenecek mi ama fikri cok begendimmm gercekten✌
Kolejde benim kızım.Fikir benim de çok hoşuma gitti en azından sıkılmadan okuma yapıyoruz :) Heceler çoğaldıkça ilave yapıcakmış öğretmenimiz.Yalnız tombala kağıdının bir tane olması yetmedi bize.Bir kazanan olup heyecan katmak adına ikimize de birer tane gerekiyor.Bir tane daha yapıcamBu arada ona çektiriyorum oynarken ki çektiği kağıdı okuyup öyle yerleştirsin Bir de hızlı okuma programı uyguluyor çocuklara.İsterseniz onları da fotoğraf olarak ekleyebilirim.Eski sınıfında çok işe yaramış
Yaaa ne guzelmis hepsi, cok sanslisiniz,bizim ki devlet okulunda ogretmen hic boyle seyler yapmiyo. Iyi ki varsiniz,coook tesekkur ederim,baya faydasi olacaktir diye dusunuyorum
Bu çok güzel bir fikirmiş.Paylaşımınız için teşekkürler.Ödev yapanlara Allah zihin açıklığı versin , annelere sabır
Bu gün öğretmenimiz tombala göndermiş.Oyun oynayarak ödev yapıcazDenemek isteyen olursa diye fotograf ekliyorum.
Evet.İkinci kez. Büyük oğlum 16 yaşında.Küçük oğlum 1.sınıfa başladı.Hepimize hayırlı olsun.Gulfuren hoşgeldiniz.Siz de firstclass annesi misiniz
Paylaşımlarınız için teşekkürler.Rica ederimTombalamıza yeni yeni heceler-kelimeler ekleyerek devam ediyoruz biz hala.Bu hafta k sesine başladık.
Bu sesle beraber heceler çok arttı ve okumalar yoğunlaştı.Aslında öğrendiği sesleri okuyabildiğini biliyorum ama ezbere gitmek daha cazip ve kolay geldiğinden arada ezbere başvurduğunu gözlemliyorum.Bu hepsinde varmış
Bu arada biz hecelemeyi de öğreniyoruz.Öğretmenimiz eve hece çalışmaları gönderiyor.Kelimeleri altını çiziyoruz okurken.
Kaç heceden oluştuğunu söylüyor veya öğrendiği sesin hangi hecelerin içinde olduğunu işaretliyor vb.
Bu arada hızlı okuma çalışmalarının gelen son yaprağını da paylaşıyorum.Ekte..
Evet.İkinci kez. Büyük oğlum 16 yaşında.Küçük oğlum 1.sınıfa başladı.Hepimize hayırlı olsun.