İlköğretim Yorum ve Soruları Cocugu bu sene 1. Sinifa baslayacak olan veliler

Merhaba ilkokul 1.sin8f anneleri önerebileceginiz hikaye kitapları varmi

Merhaba ilkokul 1.sin8f anneleri önerebileceginiz hikaye kitapları varmi
Merhaba , biz ata yayıncılığın hikaye setleriyle başladık. Ufak hikayeler var , altında da her öyküyü okuyup anladıklarını ölçmek adına küçük sorular var. Sevdik biz :KK66:

Teşekkürler cevabınız için internetten sipariş vermek istiyorum siz nerden aldınız ayrıca matematik soru bankasi da almak ıstiyorum

Merhaba bayanlar Okuma yi soktuk hergun hikaye kitabı okutuyorum öğretmen de ders olarak 1 sayfa matematik çıkartma yada problem 1 sayfada metin veriyo oku diye birde o metinden sorular sizlere ders olarak ne veriliyor

Arkadaşlar merhaba ben bir sınıf öğretmeniyim ve kendi öğrencilerim için açtığım YouTube kanalıma ders videoları atıyorum sizler de girip incelerseniz özellikle matematik konusunda çocuklarınıza yardımcı olabilirsiniz şimdiden izleyip beğenen abone olan destek olan değerli arkadaşlara çok teşekkür ederim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba ben bir sınıf öğretmeniyim ve kendi öğrencilerim için açtığım YouTube kanalıma ders videoları atıyorum sizler de girip incelerseniz özellikle matematik konusunda çocuklarınıza yardımcı olabilirsiniz şimdiden izleyip beğenen abone olan destek olan değerli arkadaşlara çok teşekkür ederim..
Kanalinizin adi nedir acaba

[QU
OTE="merrrkurrr, post: 55456730, member: 719911"]Arkadaşlar merhaba ben bir sınıf öğretmeniyim ve kendi öğrencilerim için açtığım YouTube kanalıma ders videoları atıyorum sizler de girip incelerseniz özellikle matematik konusunda çocuklarınıza yardımcı olabilirsiniz şimdiden izleyip beğenen abone olan destek olan değerli arkadaşlara çok teşekkür ederim..[/QUOTE] kanalınızın adınıda yazarmısınız

X