- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.951
Diğer bi seçenekte çocuk okadar kuduruk ki hiç birşey işe yaramıyorahhaa deli
tabi ki senin cocuklarin dogustan zarifdir bebem
sozlesme senesini kiskandim
seker sana yuzde yuz katilmakla beraber ozel okulda okul yonetimi de cok onemli cunku o ogretmeni sinir krizine sokup kacirabiliyorlar okuldan
yada sinif ogretmeni muhtesem ama 16 saat ingilizce dersi veren ogretmrn korkuncsa ve yonetim de buna cozum yolu bulmaya yanasmiyorsa yine buyuk sorun
birebir yasadim ve kotu gunler gecirdi oglum , en sonunda okulun kacirdigi ogretmenimizin pesinden giderek huzuru bulduk
ahhaa deli
tabi ki senin cocuklarin dogustan zarifdir bebem
sozlesme senesini kiskandim
Bazi semtlerde insanlar devlete gonderemiyor cocugunu ogretmen iyi olabilir ama arkadaslari olacak cocuklarida secmek istiyor insan.Nedir bu özel okul özel hastane merakınız hiç anlamıyorum devletin o kadar kaliteli ogretmenleri Dr leri var ki...
Yengem kuzenimI hep özel okulda okuttu lise çağı olsun uni zamanı olsun ama sonuc hep husran... Ablam devlet okulunda hemde bi Köy okulu şu anda Çapa tip Fakültesi 4 sınıf öğrencisi...
Devletin imkanları o kadar da vahim değil
biz gittik ogretmenin pesinden hic de pisman olmadimDiğer bi seçenekte çocuk okadar kuduruk ki hiç birşey işe yaramıyor
Valla özellikle sorup soruşturduk ama inşallah kandırmamışlardır bizi. Öğretmenimiz gerçekten çok iyi sağolsun o giderse bizde peşinden gidebiliriz
kiskandimbizde 4 seneyi garantiledik:) bizide kıskan ahahh. bizim öğretmende yaşlıca biraz ilk konuştuğumuz bu okdu 4 sene devam edecek mi? okul yönetimi ve öğretmen evet dedi.
Bende katılıyorum buna devlet okulumdan çok başarılı çocuklar çıkıyor.Nedir bu özel okul özel hastane merakınız hiç anlamıyorum devletin o kadar kaliteli ogretmenleri Dr leri var ki...
Yengem kuzenimI hep özel okulda okuttu lise çağı olsun uni zamanı olsun ama sonuc hep husran... Ablam devlet okulunda hemde bi Köy okulu şu anda Çapa tip Fakültesi 4 sınıf öğrencisi...
Devletin imkanları o kadar da vahim değil
Ben yazacaktım, aynen siz yazmışsınız.ben anlatiyim size ozel okul merakimi , devlette mutlaka iyi ogretmen vardir ama iyi oldugu icin upuzun bir kayit kuyrugu fa vardir , hafi cocugunuzu kaydettirdiniz en az 40 kisilik sinifta okuyacak cocugunuz , sabahci yada oglenci olunca calisan anne icin ekstradan yarim gun cocuga bakici ayarlamak gerrkecek
ozel okulda haftada 16 saat ingilizce ogrenecek , ayrica bazi okullarda ikinci yabanci.dil de var , her hafta satranc , kodlama gibi dersler alacak , her hafta beden dersi haricinde bir saat ekstra bir spor dersi olacak ( futbol , tenis , basketbol gibi )
cok fazla sosyal etkinligi olacak , muzik dersinde mutlaka bir enstruman calmayi ogrenecek ( gitar , keman , piyano vs )
daha az kisilik siniflarda okuyacak dogal olarak ogretmenlerinden daha fazla ilgi gorecek
bunlarin hepsi benim ozel okula gonderne nedenimdir
univ. konusuna gelince zatrn cocukta o azim varsa ozelde de devlette de basarili olur
ben anlatiyim size ozel okul merakimi , devlette mutlaka iyi ogretmen vardir ama iyi oldugu icin upuzun bir kayit kuyrugu fa vardir , hafi cocugunuzu kaydettirdiniz en az 40 kisilik sinifta okuyacak cocugunuz , sabahci yada oglenci olunca calisan anne icin ekstradan yarim gun cocuga bakici ayarlamak gerrkecek
ozel okulda haftada 16 saat ingilizce ogrenecek , ayrica bazi okullarda ikinci yabanci.dil de var , her hafta satranc , kodlama gibi dersler alacak , her hafta beden dersi haricinde bir saat ekstra bir spor dersi olacak ( futbol , tenis , basketbol gibi )
cok fazla sosyal etkinligi olacak , muzik dersinde mutlaka bir enstruman calmayi ogrenecek ( gitar , keman , piyano vs )
daha az kisilik siniflarda okuyacak dogal olarak ogretmenlerinden daha fazla ilgi gorecek
bunlarin hepsi benim ozel okula gonderne nedenimdir
univ. konusuna gelince zatrn cocukta o azim varsa ozelde de devlette de basarili olur
Oğlum seneye ilk okula başlayacak ve ben şimdiden ilkokul seçme derdindeyim. yakınımızdaki ilkokulu beğenmediğim için özel okul düşünüyorum. Boğaziçi bilim kolejini tavsiye edenler oldu. Ama yeterli bilgi edinemedim. Sizlerin de fikrini almak istiyorum.
Devlette sozlesmeli ogretmen yok mu.Özel okullarda kimler çalışıyor genelde?? Kpss den yeterli puanı alamayan öğretmen adayları. Yeterli puanı alsa koşa koşa o beğenmediğiniz devlet okullarında koşacak olanlar.
yanlis alinti yaptiniz sanirim , ben zaten cocugumu ozel okula gonderiyim mi diye sormadim , yani bana yapacaginiz bir yorum bulunmuyorben özel okul devlet okulu kıyasına girmeyeceğim zira siz kararınızı vermişsiniz ve bizim buna saygı göstermekten başka bir şey söyleme lüksümüz yok.
lakin şu yukarda yazdığınız özel okulun artıları bana proje çocuklar yetiştirildiği izlenimini veriyor.
özel okulun benim için tek artı yanı çocuğun okul sonrasında da nereye gideceği sorununu ortadan kaldırması olur. geri kalan çocuklara baskıdan başka bir şey gibi gelmiyor bana. manasız bir yarıştırma. o kadar parayı verdim elbet bunların karşılığını alacağım hırsı.
çocuklara üzülüyorum çoğunlukla.
Her okul için geçerli değil. Bin tane özel okul türedi zaten. Kurumsallaşmış okullar böyle değil.Özel okullarda kimler çalışıyor genelde?? Kpss den yeterli puanı alamayan öğretmen adayları. Yeterli puanı alsa koşa koşa o beğenmediğiniz devlet okullarında koşacak olanlar.
Ha birde kaç tane atanamayan öğretmen görüyoruz.Özel okullarda kimler çalışıyor genelde?? Kpss den yeterli puanı alamayan öğretmen adayları. Yeterli puanı alsa koşa koşa o beğenmediğiniz devlet okullarında koşacak olanlar.
ozel okulda genelde alaninda cok iyi ogretmenler calisiyor cunku ozel okullar devletten transfer ediyor ogretmenleriÖzel okullarda kimler çalışıyor genelde?? Kpss den yeterli puanı alamayan öğretmen adayları. Yeterli puanı alsa koşa koşa o beğenmediğiniz devlet okullarında koşacak olanlar.
Genelleme yanlis bence de.Bulundugum sehirde meshur ogretmenler var her sene teklif edilen transfer ucretleriyle devlet okulu kapisindan bile gecmezler o derece.Özel okullarda kimler çalışıyor genelde?? Kpss den yeterli puanı alamayan öğretmen adayları. Yeterli puanı alsa koşa koşa o beğenmediğiniz devlet okullarında koşacak olanlar.