- 27 Haziran 2014
- 5.443
- 12.931
hayır özel okulun artılarını yazdığınız için ben o konuya eleştiri getirdim.yanlis alinti yaptiniz sanirim , ben zaten cocugumu ozel okula gonderiyim mi diye sormadim , yani bana yapacaginiz bir yorum bulunmuyor
Özel okullarda kimler çalışıyor genelde?? Kpss den yeterli puanı alamayan öğretmen adayları. Yeterli puanı alsa koşa koşa o beğenmediğiniz devlet okullarında koşacak olanlar.
Ya da zamanında yeterli parayi basamadigi icin kpss sorularını satin alamayanlar...
Sınavda derece yapip torpili olmadigi icin mulakatta elenenler...
Evli oldugu icin 6 yil doguda gorev yapmayı gozu yemeyenler.
Bu ulkede lise mezuniyeti ve sahte diplomayla 19 yil devlette ogrtmenlik yapip bi de yilin ogretmeni secilenler var. Yani lutfen kpss ile atanamamis ogretmenleri eksik ya da yetersiz gormeyin, ayni egitimi almis, ayni kosullari hakeden ama digerleri kadar sansli olmayanlar da var.
Ya da zamanında yeterli parayi basamadigi icin kpss sorularını satin alamayanlar...
Bu ulkede lise mezuniyeti ve sahte diplomayla 19 yil devlette ogrtmenlik yapip bi de yilin ogretmeni secilenler var. Yani lutfen kpss ile atanamamis ogretmenleri eksik ya da yetersiz gormeyin, ayni egitimi almis, ayni kosullari hakeden ama digerleri kadar sansli olmayanlar da var.
gecen haberlerde cikmistisahte diplomayla sadece öğretmenlik yapanlar mı var
Daha rezaleti kadına yönelik iki suçlama vardı. Tekinden yeterli delil yok diyerek suçsuz bulundu. Bakalım diğeri ne olacak.="Milana22, post: 53833299, member: 824411"]gecen haberlerde cikmisti
kadin bide yilin ogretmeni secilmis
rezalet
Her devlet okulu kırk kişi değil. Benim çocuğum ilkokul birde. Mevcut 14 kişi. Özel ya da devlet olsun. En iyi okul eve yakın olandır. Servisleri bepenmiyorum ben. En iyisi kafana yatan okulu bulup bi beş sene okula yakın taşınmak.="Truman Show, post: 53834503, member: 734112"]Ben özel okulu su anlamda mantikli buluyorum devlette mevcut cok fazla. Cocugum 40 kisiyle ders dinleyecegine 15-20 kisiyle ders dinlesin daha iyi.
Nedir bu özel okul özel hastane merakınız hiç anlamıyorum devletin o kadar kaliteli ogretmenleri Dr leri var ki...
Yengem kuzenimI hep özel okulda okuttu lise çağı olsun uni zamanı olsun ama sonuc hep husran... Ablam devlet okulunda hemde bi Köy okulu şu anda Çapa tip Fakültesi 4 sınıf öğrencisi...
Devletin imkanları o kadar da vahim değil
ilk okulda aslolan öğretmendir. okul iyi yada kötü olabilir önemli olan öğretmenidir. sizin yapmanız gereken bu sene 4 okutan öğretmenleri araştırmanız ve tabiki o okulda devam edip etmeyeceğini öğrenmenizdir.
ben özel okul devlet okulu kıyasına girmeyeceğim zira siz kararınızı vermişsiniz ve bizim buna saygı göstermekten başka bir şey söyleme lüksümüz yok.
lakin şu yukarda yazdığınız özel okulun artıları bana proje çocuklar yetiştirildiği izlenimini veriyor.
özel okulun benim için tek artı yanı çocuğun okul sonrasında da nereye gideceği sorununu ortadan kaldırması olur. geri kalan çocuklara baskıdan başka bir şey gibi gelmiyor bana. manasız bir yarıştırma. o kadar parayı verdim elbet bunların karşılığını alacağım hırsı.
çocuklara üzülüyorum çoğunlukla.