bizimde haftaya başlayacak.salı sosyalden perşemde türkçrden yazılı var.hepimize kolay gelsin.ne de olsa çocuklarla sınava bizde giriyoruz.
kaderim sosyalden ve türkçeden nasıl sorular çıktı.bilgi verirsen sevinirim.
biz daha doğru düzgün sınav olmadık biz ama hergün hergün çocuklarada yazık bence hergün stres
benim kızımda 4 e gidiyor
bu hafta hergün yazılı vardı
ama hiçbirinin sonucunu öğrenmedik
biz hiç böle projelerde yapmıyoruz
sizde bi konuda yardım isteyeceğim
din öğretmeni görgü kurallarıyla iligili drama hazırlamasını istemiş kızımdan 3 arkadaşıyla birlikte
nasıl bişey yapabiliriz
yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba qwer..Nasılsa önümüz bayram.Kızının drama konusu olarak bir bayram ziyaretini seçebilirsiniz.Vurgulanacak kurallar,temiz kıyafetler giymek,gidilecek yere küçük bir hediye götürmek,konuşma kurallarına dikkat etmek,misafirlikte edilen ikramları yerken dikkat etmek olabilir..Kolay gelsin..yerimseniben
canım haftaya yapacaklar
bayrama kadar zamanımız yok yani
Qwert ben ,nasılsa önümüz bayram bu vesileyle bir bayram ziyaretini konu alan drama seçebilirsiniz demek istemiştim..kaydirigubbakcemile3
biz baya yavaşız size göre daha sınav olmadık testlerimiz çoşkun yayıncılıktan bide soru bankası aldık altın bilgi yayıncılıktan şimdilik bu kadar başkada bi şey yaptığımız yok
canım bizede geçen sene geçici olarak emekli bir öğretmen gelmişti.
öğretmenimiz doğum yaptığı için onun yerine geldi.
15 tatilden sonra gelmişti.ne bir performans ödevi nede sınav nede test yaptı.
evede bir iki ödev verirdi, bunu dile getirmemize rahmen.hiç birşey yapmadı.
ve çocukların başarıları çok düşmüştü..
devran merak ettim canım sizinde emekli öğretmenmi..
bu arada hemen belirteyim önyargılı olmak istemem asla.
her emekli öğretmen böyle ilgisiz olacak değil tabi,ben sadece bizim eski öğretmenden bahsettim.belkide geçici öğretmen olduğu için çok üstlerine düşmemişte olabilir.
emekli olmasıyla ilgiside olmayabilir.
öğretmende hırs ve displin çok önemli diye düşünüyorum.
bu çocuklarada geçiyor.
ben de yarın matematikten sınav yapıcam açılar ve üçgen çeşitleri üçgenin iç açılarıyla ilgili soru hazırladım bakalım başarıları nasıl olucak
ben de yarın matematikten sınav yapıcam açılar ve üçgen çeşitleri üçgenin iç açılarıyla ilgili soru hazırladım bakalım başarıları nasıl olucak