Yeni projemiz verilmiş arkadaşlar.Dolaşım sistemi.Süremiz 2 hafta..Vatana millete hayırlı olsun..kaydirigubbakcemile3
Yeni projemiz verilmiş arkadaşlar.Dolaşım sistemi.Süremiz 2 hafta..Vatana millete hayırlı olsun..kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok:
hadi bakalım ozman ilk sen yazcan bize ayrıntısıyla
bizden sizden kopya çekecez:içelim:
kafamçokkarıştıArkadaşlar şu tophanedeki body world'e giden varmı, sanki şu anda tam zamanı gibi ama bilet fiyatları bana yüksek geldi. Bir ara aveanın indirimi varmış ama kaçırdık
Divinity bir ara projenin resmini çeker koyarım bugün,fikir olur sana da..yerimseniben
bekliyorum cnm sanada zahmet oluyor ama :kedi:
akannehir akannehir
teşekkür ederim cnm yapınca bizimkinide ekleyim bişeye benzerse
ne becerikli veliler var ,keşke benim velilerimde sizler kadar ilgili olsa
bende anayamıyorum inan daha ders programına göre kitap koyamıyorlar çantalarına,anneleride ilgisiz,unuttum diyor çocuk kaç hafta geçti yok,bir de branş öğretmenleri girmeye başladı hepten afalladılar.
Arkadaşlar şu tophanedeki body world'e giden varmı, sanki şu anda tam zamanı gibi ama bilet fiyatları bana yüksek geldi. Bir ara aveanın indirimi varmış ama kaçırdık
Günaydın ,
Öncelikle paylaşımlarınız için sizleri tebrik ediyorum ne kadar güzel her konuda paylaşımdasınız. Bu bilgilendirme için teşekkürler canım , Harikasınız ....
alkisalkisalkis Bu alkışlar 4. sınıf velileri ve güzel paylaşımları için... a.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Rica ederim..yerimseniben
Bu arada bizim akciğer dolaşımı proje kağıdımız da eve geldi.Kısmetse yarın sabah yapacağız,bakalım..akannehir