İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Yeni projemiz verilmiş arkadaşlar.Dolaşım sistemi.Süremiz 2 hafta..Vatana millete hayırlı olsun..kaydirigubbakcemile3

Yeni projemiz verilmiş arkadaşlar.Dolaşım sistemi.Süremiz 2 hafta..Vatana millete hayırlı olsun..kaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok:
hadi bakalım ozman ilk sen yazcan bize ayrıntısıyla
bizden sizden kopya çekecez:içelim:

o nasıl yapılır yaw?kartona çizdirdi bizim öğretmen..proje olarak gelir mi eve bilmem??

Arkadaşlar şu tophanedeki body world'e giden varmı, sanki şu anda tam zamanı gibi ama bilet fiyatları bana yüksek geldi. Bir ara aveanın indirimi varmış ama kaçırdık

serbest etkinlik dersi yok diyenler yanılıyor var aslında ama o derslere öğretmenler bir etkinlik koyuyorlar çocukları tanıma ve okulu daha çok sevdirme amaçlı 4. sınflarda serbest etkinlik 4 saat bunu nasıl kullanacağı öğretmene bağlı o değerlendirip karara varıyor

akannehir akannehir

teşekkür ederim cnm yapınca bizimkinide ekleyim bişeye benzerse

Rica ederim..yerimseniben
Bu arada bizim akciğer dolaşımı proje kağıdımız da eve geldi.Kısmetse yarın sabah yapacağız,bakalım..akannehir

ne becerikli veliler var ,keşke benim velilerimde sizler kadar ilgili olsa

Son düzenleme:
ne becerikli veliler var ,keşke benim velilerimde sizler kadar ilgili olsa

Kendi adıma güzel düşünceniz için çok teşekkür ederim hocam..yerimseniben
Ama her şey çocuklarımız için değil mi,ilgilenmeyenleri ben hiç anlayamıyorum..:umursamaz:

bende anayamıyorum inan daha ders programına göre kitap koyamıyorlar çantalarına,anneleride ilgisiz,unuttum diyor çocuk kaç hafta geçti yok,bir de branş öğretmenleri girmeye başladı hepten afalladılar.

bende anayamıyorum inan daha ders programına göre kitap koyamıyorlar çantalarına,anneleride ilgisiz,unuttum diyor çocuk kaç hafta geçti yok,bir de branş öğretmenleri girmeye başladı hepten afalladılar.

Nasıl olur? 4. sınıfa giden bir evlada daha çantalarını hazırlamayı öğretememiş mi anneleri?..Yazık sizlere..akannehir

Arkadaşlar şu tophanedeki body world'e giden varmı, sanki şu anda tam zamanı gibi ama bilet fiyatları bana yüksek geldi. Bir ara aveanın indirimi varmış ama kaçırdık

Günaydın ,
Öncelikle paylaşımlarınız için sizleri tebrik ediyorum ne kadar güzel her konuda paylaşımdasınız. Bu bilgilendirme için teşekkürler canım , Harikasınız ....

alkisalkisalkis Bu alkışlar 4. sınıf velileri ve güzel paylaşımları için... a.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bu topiği açtığınız için biz teşekkür ederiz:)
bizim öğretmende çok şikayetçiydi toplantıda..ders programına dikkat etmiyormuş çocuklar..velilere sıkı sıkı tembih etti çantalarını siz kontrol edin diye..
kitaplar zaten yetersiz..boş yere taşıyor yavrular..

Rica ederim..yerimseniben
Bu arada bizim akciğer dolaşımı proje kağıdımız da eve geldi.Kısmetse yarın sabah yapacağız,bakalım..akannehir

sizin öğretmen bizden önce gidiyor maşallah baya hızlı çıkış yaptınız :dance:
aslında proje ödevlerinde verilen notlar velilere değilmi sositososito
bende bugün anca alabildim malzemeleri ağşama tamamdır delikafadulden

smeagol cnm sanada çok teşekkürler valla projelerinizi bizimle paylaştığın için vereliniortak

bizim öğretmende toplantıda çocukalrın çantaları eksik geliyor deyince
herkez birbirine baktı..
hepside ev hanımı nasıl olurda kontrol etmezler onu anlamıyorum.
4.sınıfa giden çocuk kendi koyar hazırlar tabi ama annede en son kontorlünü yapmalı

bu arada terlikçim teşekkür ederiz bizler ilgilnemzsek ne olur çocukalrımız
herşey onalr için.. dimi ama
bu arada alkışlar sana bu topiği bizlere açtığın için çok teşekkür ederizalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…