İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

bende anayamıyorum inan daha ders programına göre kitap koyamıyorlar çantalarına,anneleride ilgisiz,unuttum diyor çocuk kaç hafta geçti yok,bir de branş öğretmenleri girmeye başladı hepten afalladılar.

dediklerine aynen katılıyorum hocam hergün kitaplar eksik geliyor ödevler unutuluyor..lmaz:
geçen gün öğretmen arkadaş anlattı geçen sene çocuklara bir gün hepiniz ödevlerinizi eksiksiz getirin ertesi gün serbest kıyafetle okula geliceksiniz demiş.. tabi bütün sene boyunca bir gün hepsi tam yapamadı diyor.. :umursamaz:

ben çocuklarıyla ilgilenmeyen annelere sinir oluyorum.hemde 4. sınıfta ilgilenmeseniz olmuyor.ger gün tekrar yaptırıyoruz, o günkü konuya göre test çözdür, kitap okut.bi bakıyorum ki saat 10 olmuş.öğretmenimiz toplantıda bu sene geçen senelerin 2 katı ilgilenin ve her gün tekrar yaptırın dedi.yoksa başarılı olamaz.
biz daha gerideyiz.fende daha egzersizdeyiz.soluk alıp vermeye geçmedik. yarınki konu soluk alıp verme.matematikdtede en yakın onluğa ve yüzlüğe yuvarlamadayız.herkese kolay gelsin.

bugün fenden ne kadar öğrendiklerini görmek için sınav yaptım sınıfın yarısı çok iyi diğerleri orta ve düşük hatta hep derse katılan bir öğrencim vardı o düşük not alanlar arasında kaç tane soru çözdüm kaç tane not çıkardım tek tek kaç kere tekrar ettim okulda... evde hergün okuyun burda işlediklerimizi diye söyledim kırk defa..yarısı çok iyi de bunlar niye böyle? zeka noksanlığından değil ilgisizlikten ne kadar ilgisiz veliler var daha çocuklar kitaplarını tam getiremiyorlar unuttum unuttum..tabi aile bakmıyo bunlar ne yapıyo ne ediyor diye. bi de sınav sadece iskelet sisteminden diğerleri de olsa iyice çorba olucak demekki..

oğlumunda yazılıları haftaya başlıyor.önce sosalsonrada türkçeden var.viole türkçeden ve sosyalden ne gibi sorular çıkabilir.öğretmenimiz dilbilgisi falan işlemedi.ne sorabilir.siz türkçede hangi konuları işlediniz.aynı şekilde sosyalden ne sorabilir.

bende anayamıyorum inan daha ders programına göre kitap koyamıyorlar çantalarına,anneleride ilgisiz,unuttum diyor çocuk kaç hafta geçti yok,bir de branş öğretmenleri girmeye başladı hepten afalladılar.

evet ya biz hergün tekrar yapıyoruz geceden çantamızı hazırlıyoruz :hulya:

divinity çok güzel olmuş :lepi: bizde yapıcaz bende resmini koyarım

bizde akşam açılarla ilgili ödev yaptık
makarnaları eşit ve farklı şekilde koparıp a4 kağıdına yapıştırdık.

bizimde dün fenden sınav varmış sonucu bu akşam görecem bakalım kaç almış
bizim öğretmen iki günde bir test ve yazılı sınavdan sınav yapıyor..

kasımdada sbs sınavımız var
2.sınıftan beri sbs sınavlarına giriyorlar..
sizlerin nasıl.sbs varmı sizdede
bziim öğretmen olamsı yönünde çok uğraş veriyor.
çocukların seviyesini ölçmüş oluyor hemde onalra hırs kazandırıyor..
bazı veliler olmamasını isteseler bile bizim sınıfta 100.de 90 kişi istiyor bu sınavı
bende dahil olmak üzere

sosyaldan duygu ve düşünceleri işledik birbirimizin düşüncelerine saygılı olmayı işledik kronolojik sıralamayı öğrendik kimlik bilgilerini öğrendik hangi kısım neye yarar falan... aslında bilinen şeyler ama zor bi sınav olacağını sanmıyorum... türkçeden de ben yazım kuralları üstünde durdum ilk haftalarda şimdi bile diğer derslerde eğer yanlış yazarlarsa uyarıyorum düzelttiriyorum.. onlardan sorabilir metin verip noktalama işaretlerini sorabilir. bir de hikaye haritası yapmıştık onu da sorabilir bir hikaye verip hikaye haritası yaptırabilir. başka aklıma gelmiyo şu anda gelirse yazarım yerimseniben

divinity çok güzel olmuş :lepi: bizde yapıcaz bende resmini koyarım
teşekkür ederim cnm kaydirigubbakcemile5
Divinity çok profesyonel olmuş,harika..

Bu da akciğer projemiz...

sayende smeagol buyrunnnnnnnnn tekrar teşekkürler

yeni projeniz foruma topiğe hayırlı uğurlu olsun delikafadulden
çok beğendim yapmasıda çok eğlencelidir heralde alkisalkisalkis

Estağfirullah ,ne demek,paylaşacağız ki birbirimize yardımımız dokunsun...:kedi:

Yeni proje kesinlikle çok eğlenceli ve diğerlerinden çok daha kolay..yerimseniben
Ama bir iki not eklemek istiyorum.Sakın 2.5 litrelik pet şişelerle yapmaya kalkmayın,altta ki balonu geçiremezsiniz.Ben 1 litrelik kola şişesi kullandım.
Bir de yeşil balonun etrafına ne olur ne olmaz bir sıra bant yapıştırdım etrafına..Resmi daha önce çektiğim için bant yok..Hadi kolay gelsin hepinize.Darısı sırada ki kalp projesinin başına..delikafadulden.yerimseniben

Son düzenleme:
smeagol sen yapıp yollasan ne güzel yapmışsın olumunekankayizsmile

smeagol sen yapıp yollasan ne güzel yapmışsın olumunekankayizsmile

Valla sınıftan bazı veli arkadaşlara kas-iskelet projesinde yardımcı oldum.Bugün toplanmıştık birimizde,yine dedi birkaçı ama alır gelirlerse malzemeyi yapacağım el mecbur..:roflol:
Keşke mümkün olsa yardımcı olabilsem size de..:jeyyar:

viole verdiğin bilgiler içinçok teşekür ederim.haftaya yazılıyız.oğlum 4.sınıfa kadar hiç yazılı olmadığı için tedirginim.

kızlar bizim sınavalr çoğaldı hemen hemen hergün farklı derslerden sınavları oluyor.
dğn fen vardı bugün sosyalden varmış
çarşamba ingilizceden oldualr,pazartesi matamatik varmış çok önemli bir sınav dedi arkadaşlar.
ay bune ya hergün,,
sizlerin nasıl

biz daha doğru düzgün sınav olmadık biz ama hergün hergün çocuklarada yazık bence hergün stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…