İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

GÜNAYDINLAR

hediye işi gıcık bizim 3 öğretmenimiz var hangisine alıcaz
2'de toplu alındı onun harici, toplu alanlar da oldu kendi alanlar da, biz de kendimiz aldık..

dün matematik yaptık akşam öğlen gezmişler babasıyla..
biz soyağacına ananem dedem annem babam ben yazdırdık amann yanlış zaten öyle şey mi olur.. ya da söylesin anadan ya da babadan diye :) neyse..
bizimki sıra arkadaşından sıkıntılıydı dün babamız söylemiş, tamam demiş ... yine övmüş kuzuyu :)

kızlar günaydın
hepinize selamlar.

haftalık olan derslerini cuma akşamı bitirmiş oldu
pazar günü de 29 ekimle ilgili resim yaptı, din dersi ile ilgili de sayfalarını tekrar yazdı ödevi oymuş..

cumartesi sinemaya gittik eğlendi epey..

bu arada şampuan ne kullanıyorsunuz onu soracaktım?

A bugun gıdıyorsunuz. Kolay gelsın ve de kendıne dıkkat et oralarda.
Gec gelıyormussun aksamları uzak mı çalışıyorsun?

Günaydınlar. iyi haftalar herkese. Dün yazamadım.

Ankara gezisi güzel ama bir o kadar da yorucu geçti. Ankara inanılmaz kalabalıktı. Tüm Türkiyeden onlarca okul aynı anda gezi mi düzenlemiş anlamadım nasıl bir kalabalık vardı. çoğu yerde sıra beklemek zorunda kaldık. Öyle olunca programa da çok uyulamadı ve yemekler geç yendi. Yorgunluk vesaire. Eve geldiğimizde savaştan çıkmış gibiydik
Kızım dönüş yolunda ateşlendi falan ama şimdi iyi. Bir daha gider miyiz diye sorduğumda tabiiii soru mu bu diyor

Onun dışında bizim haftasonu ödevler kaldı tabi. Dün akşam ingilizce ödevi vardı onu yaptı; biraz da ingilizce çalıştık. Bu kadar.

Canım ben özel bir şirkette mühendislik yapıyorum. Tek başıma yolduğum için işlerim de çok oluyor. Zaman zaman bitirmek için mesai yapıyorum mecburen.

kesinlikle çok sinir bozucu.. Bizim şöyle bir durumumuz var: Bizim öğretmenimizin hem öğretmenlikte 40. yılı hem de son yılı. Ona anı olacak güzl bir hediye almak istiyoruz. Sınıfta küçük bir grubumuz var hep birlikte. Siz ne önerirsiniz? Bizim şu an her telden ayrı şeyler çalınıyor.

Süper eğlenmesine sevindim. ben genelde çocuk şampuanları kullanıyorum hala. Bir ara bübchen ve dalin kullanıyordum artık onları istemiyor. Eyüp Sabri Tuncerin bir çocuk şampuanı vardı onu da kullandım. Şimdi Johnson's baby kullanıyoruz.
Bir de Uni baby var. onu da beğeniyorum

Günaydın herkese

Benim hafta sonu anlayısım malum 3 gun oldugu ıcın bugun yazıyorum.

GiZZe gezinin güzel gecmesine sevindim. Ama bu aralar hem kalabalık hem yogun oldugu aşikar ama gurur verıcı bısey bence yınede.
Derslerıde takmayın artık bu hafta bu sekılde gecer.

Bızımde hafta sonu malum ıng kurs , fılan hafta sonu odevleırnı cumadan bıtırmıstı. Bolca test cozdu . Metmatık kıtabından guncelı yakalamak ıcın arada bos kalan sayfaları yaptı ama yınede 3 sayfa fılan kaldı artık aradan yakalamam lazım . Sonra sıra fende olacak , sonra sosyal günceli yakalasak gerısı cok kolay olacakta bakalım.

Bugun belkı gecen hafta kı denemeler bellı olur , beklemedeyız.
Dün ingilizceden quiz vardı, ıyı gectıgını soyluyor görücez

günaydın canım ..
evet biz de hala çocuk şampuanı kullanıyoruz, dalini istemiyormuş hanfendi, büyümüş o bebek şampuanıymış.. şuan johson baby ama memnun değilim gibi.. ya da saçları tipinden çabuk yağlanıyor.. kaç defa sabunluyorsun 1 yapıyordum temizlenmiş gibi gelmiyordu, arada 2 yapıyorum..
ne zaman aynı şampuanı kullanırız acaba?

teşekkür ederim canım

bizimkiler hoş bir süs eşyası aldılar. yanlış olmasın ama 225 falan demişlerdi 180 almıştı sınıf annemiz, ağır şık, bişiy az çok öğretmenin zevkini anlamışsınızdır.. sınıf durumuna göre, bilezik bile olabilir canım. fikir yani

Ben her defasında 2 kez yıkıyorum. Perşembe ve pazar günleri yıkanıyor genelde. Ama evet benim de dikkatimi çekti çabuk yağlanıyor. Bizim şampuanlara henüz geçmesini istemiyorum. Ben bile bazen onun şampuanıyla yıkanıyorum. Diğerleri çok sağlıklı gelmiyor bana. İçinde bilumum paraben vs var.

bende kullanıyorum onun şampuandan
bebişe ne diyor nasıl seviniyordur?

Öğrendik tabi öğrenmez miyiz? Öğretmenimiz altın seviyor. O yüzden şık hoş bir altın kolye olabilir diye düşünüyorum ben. birimiz saat tarzı birşey alalım diyor. Bir arkadaşımız paşabahçeden şık bir takım alalım diye önerdi. Kafamızda deli sorular

bileziğe çocukları okutmaya devam edebilir yani
şaka bir tarafa.. hakkıyla çalışanın çocuğumuzu yetiştirenin hakkı ödenmez...
bakalım ne karar çıkacak merak ettim

bende kullanıyorum onun şampuandan
bebişe ne diyor nasıl seviniyordur?

Sorma canım ya. Şu an biraz sıkıntıdayız. Halası Ankara'da oturuyor biz de gittiğimizde halasıyla görüştük. Ona güzel güzel hediyeler almış. Bebişe de bir takım almış. Eve geldik babasına hediyelerini gösteriyor. Ben de "kardeşinin tulumu da çok tatlıymış di mi kızım" deyiverdim. "Ben giyicem onu" demez mi Tabi birşey diyemedik. Şu ara herşeyini paylaşacağını düşündüğü için kıskançlık başladı. Dün akşam yatarken de diyor ki " Anne benim bir sürü renk renk güzel atletim (Alttan çıtçıtlı bodylerinden bahsediyor 1-2 yaşında giydiklerinden) vardı hatırlıyor musun? Şimdi onları kardeşim mi giyecek?" ben de "Sen izin verirsen giyebilir tabi" dedim. Şöyle bir düşündü ve oluuurrr dedi sadece. Napacağımı hhiççç bilmiyorum

Canimm yaa. Istemiyor muydu? Kiskancliklar normal karsilaniyor tabii de sizin davranislariniz soyledikleriniz daha onemli..
Benim kizim da kiskanc ama cook istiyor.. olsunn onu kiskanmam galibaa diye de sonuna ekliyor. Arada da sorar yani simdi benim kardesim olunca onu benden daha cok sevmeyeceksiniz demi diyor.. ben de tabii ki seni daha cok sevicem sen benim ilk gozagrim ilk bebisimsin diyorumm.. ama ona da saril hadi diyor:))
9 10 yas gene de cocuklar bence :))
insallah sorunsuz atlatirsiniz.

Yoo aksine çok istiyordu ama öğrendiğinden beri buruk biraz. Şimdiye kadar tek çocuk olmasından, bundan sonra ne olacağını merak ettiğinden ve herşeyini paylaşmak zorunda kalacağından dolayı buruk sanırım. Ben çok üstüne gitmiyorum. O bahsetmediği sürece ben bahsetmiyorum merak etmediği srece anlatmıyorum ama babayla iletişimleri daha farklı. Babamız çok heyecanlı o yüzden bunu da yansıtıyor sanırım

o zaman babaya biraz dikkat etmesini söylemek lazım gibi.. .. ayrıca her şeyini paylaşıcaksın demeyin çocuğa paylaşmak zorunda değil... şimdiden üstüne yük yüklenmesin.. sen büyüdün ablasın vsvs..
bence yani :)

Haklısın aslında. Aynen paylaşmak zorunda değil. Neticede o da çocuk.

Haklısın aslında. Aynen paylaşmak zorunda değil. Neticede o da çocuk.
yani çocuk en nihayetinde
benim kızımın da kuzenleri var biri 5 biri 3 yaşında onlarla vakit geçirince iyice bebek olup çıkıyor... :)
babanne dedeye de içimden kızıyorum, dedem babannem onları tutuyo onlar daha çocuk diyorlar diyo, ben de diyorum ki sen de çocuksun ama onlar senden daha küçük senin biraz daha onlara uymaman babannenin dedenin sözünü tutman gerek diyorum.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…