İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

sosyal basit gibi görünüyor ama kafa karıştırıcı onlar için yeeeaa kolay yeaaa demeyi biliyor...
5inde başlayacakmış sınavları fen ile birlikte..
hayırlısı bakalım.
Sık sık aralıklarla mı olacak bana kalsa her hafta bır sınav yeter o_O

Merhaba bayanlar, nasılsınız. Tatil yaptık 4 günlük güzeldi bol bol eğlendi dinlendi paşalar. salı günü milli eğitim seviye ölçme yapmış çok basitti diyor. Sınavlarımızda başladı dün matematik olduk 90 almış dikkatsizliği yüzünden, bugün fen oldu güzeldi dedi. haftaya türkçe, sosyal ve din sınavı var. kolayca başarılı atlatırlar inşallah.
İngilizce ödevimiz tombala yapımı, bu konuda fikriniz var mı yapmadık henüz

Merhaba bayanlar, nasılsınız. Tatil yaptık 4 günlük güzeldi bol bol eğlendi dinlendi paşalar. salı günü milli eğitim seviye ölçme yapmış çok basitti diyor. Sınavlarımızda başladı dün matematik olduk 90 almış dikkatsizliği yüzünden, bugün fen oldu güzeldi dedi. haftaya türkçe, sosyal ve din sınavı var. kolayca başarılı atlatırlar inşallah.
İngilizce ödevimiz tombala yapımı, bu konuda fikriniz var mı yapmadık henüz
bravo 90 iyi valla...
bizim de 5inde başlıcak.. dün babası yazılı yaptı alıştırma olsun diye 79 aldı iyi gibi maşallah..
ing.ödevi ilginçmiş.. yani karton alıp küçük kare kare kessin üstüne de rakamlarını yazsın.. bir de kart yapın.. olur gibi. kolay gelsin..:)

Çalıstıyormusun fatima38 fatima38 sınavdan once ?
Vallahı pek heycanlıyım bızım haftaya bır sınav fılan yok 10 gun önceden bıldırılmek zorunda böyle konuşmuştuk bız ogretmenle

bravo 90 iyi valla...
bizim de 5inde başlıcak.. dün babası yazılı yaptı alıştırma olsun diye 79 aldı iyi gibi maşallah..
ing.ödevi ilginçmiş.. yani karton alıp küçük kare kare kessin üstüne de rakamlarını yazsın.. bir de kart yapın.. olur gibi. kolay gelsin..:)
Teşekkürler, ingilizce ödevi bana biraz enteresan geldi alaka kuramadım pek ama yapacağız mecbur

Çalıstıyormusun fatima38 fatima38 sınavdan once ?
Vallahı pek heycanlıyım bızım haftaya bır sınav fılan yok 10 gun önceden bıldırılmek zorunda böyle konuşmuştuk bız ogretmenle
Çalışıyoruz beraber canım, dün fen çalıştık test kitabı aldım 100 soru çözdü, sonra ders kitabı ve defteri okudu. Sonuç ne bilmiyorum.

Merhabalar, fen sınavından 6-7 tane çocuk (tam sayı bilmiyorum) 100 almış, oğlum bu çocuklar 1 önceki akşam sınavın aynısını evde yapmışlar dedi. bende öğretmenimize sordum. Eğitimhane den almıştım yazılıyı aynını bu çocuklarda alıp çözmüş dedi. Adil bir sınav olmadı kanaatindeyim. Oğlum üzülüyor, senin aldığın 87, bu şekilde alınan 100 den kıymetli dedim. Yanlışmı düşünüyorum bayanlar.

bizim de bugün fen yazılısı vardı naptı bi arıyım bakıyım.. hayatındaki ilk sınavı inşallah başarılı olmuştur bir arıyım çıkmıştır artık.

İnşallah başarılı olmuştur, olmasada canı sağolsun.
aradım canım konuştum çok mutluydu 95,6 almış nasıl bir puanlama oldu bilmiyorum neyi yanlış yaptığını da bilmiyorum eve gönderirler mi kağıtları?
sağol çok teşekkürler 87 de iyi puan tabi ki.. siz nerden çözdünüz soru ya da çözdünüz mü?
aynı sorular var mıydı dedim, bizim yardımcı kitabın sınav kitapçıkları vardı ekim kasım aralık vs sınavı gibi ekimle kasımı
çözdürdük
evet aynı sorulardı dedi..:)

aradım canım konuştum çok mutluydu 95,6 almış nasıl bir puanlama oldu bilmiyorum neyi yanlış yaptığını da bilmiyorum eve gönderirler mi kağıtları?
sağol çok teşekkürler 87 de iyi puan tabi ki.. siz nerden çözdünüz soru ya da çözdünüz mü?
aynı sorular var mıydı dedim, bizim yardımcı kitabın sınav kitapçıkları vardı ekim kasım aralık vs sınavı gibi ekimle kasımı
çözdürdük
evet aynı sorulardı dedi..:)
Tebrikler çok güzel maşallah, kağıtlar eve gelmiyor karneye geçeceği için. biz çözmemiştik aynılarını ama benzerlerini çözmüştür illaki. Sadık Uygun ve Analiz den çözdük birazda öylesine internetten rastgele sormuştum

Tebrikler çok güzel maşallah, kağıtlar eve gelmiyor karneye geçeceği için. biz çözmemiştik aynılarını ama benzerlerini çözmüştür illaki. Sadık Uygun ve Analiz den çözdük birazda öylesine internetten rastgele sormuştum
zaten aşağı yukarı aynı şeylerdir..
aynı sorulardı derken şey diyor işte fosil kayaç maden falan :)))

Konu aynı farklı şekillerde sorular oluyor
ben de heyecan yapmıştım valla ilk sınavı ya, bu önemliydi bir motivasyon kaynağıydı zor sorsaydı ne bileyim düşük olsaydı, mod düşecekti.. yarın da Türkçe sınavı var bakalım..

Bizim türkçe sınavı bugün dü, 96 almış kolaydı, doğru yaptığım hecelemeleri silip yanlış yapmışım panikle yoksa 100 alacaktım diyor. :)

Teşekkürler canım, temel önemli, şimdi sağlam öğrenirse üzerine çıkması kolay olur inşallah, bütün yavrularımıza başarılar diliyorum. Önce sağlık tabiki
aynen temel önemli, bir şey bilmiyor gibi geliyordu ama maşallah biliyorlar kısss :))

X