İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ben işten döndüğümde bitmiş oldugu için tam olarak bilmiyorum, bu sene başlarlarsa bakarım :)

Ben kızınızı yegenıme benzettim , benım oğlanla aynı sınıftalar.
Sadece ders degıl her konuda acayıp hırslı ve asılıyor. Annesı babasıda oyle de cocugun ıcınden geliyor. Bır ara taktı orgu ogrenmeyı ogrendı, ıkı yazdır makyaj konusunu yedı yuttu , derslerı zaten gerçekten mükemmel 1 yanlısı olunca ağlıyor atamıyor uzerınden ,

O her gun okuldan gelınce 3 saat ders çalışıyor once konu tekrarı edıyor konuyu okuyor, sonra verılen odevlerı yapıyor. Butun derslerden 2 ser sayfa test cozuyor.

Senın kızının 250 sorusu ne kadar zaman alıyor

Günaydın

Dün matematik dersi aldı akşamda 2 sayfa matematik testi yaptı yani alıştırma aslında. Basamak adları değerleri, ve örüntü ile ilgili.

Onun dışında başka bırsey yapmak ıstemedı ztaen yorgundu hem ders uzerıne odevlerı fılan bugun matematık deneme var ders aldığı ıcın bende uzerıne gıtmedım.

Bugun kı hedef 4 sayfa alıştırma yapması 2 sayfa matematık 2 sayfa sosyal. Yarın sosyal denemesı var , umarım hayat bılgısı formunda basıt geçer ben gene calıstırıcam tabı kı.

Günaydınlar herkese. Dün yazmaya fırsat bulamadım.
CoffeCoffe CoffeCoffe yazdıklarını şaşkınlıkla okudum :oha: 250 soruyu ne kadar sürede çözüyorlar? Yani o çocukları o tempoya alıştırmak gerçek bir başarı. Ama umarım CuteMom CuteMom ın dediği gibi kalıcı olur. İlkokulda bu kadar sıkı bir şekilde eğitim almaları beni biraz düşündürdü. Bence hala çocuklar ve çocukluklarını da yaşasınlar isterim. Oyun oynasınlar arkadaşlarıyla birlikte olsunlar vs. Bilmiyorum tabi doğru mu düşünüyorum :110: Benim kızımın henüz daha makyajdan saçtan haberi yok. Sadece kıyafet seçimi başladı. Benim beğendiklerimi beğenmez oldu o kadar. Daha küçük olduğunu düşünüyorum ben ya. Hala bebekleri ile oynuyor.

@can09e cim inşallah senin de gönlüne göre olur herşey :emir_bebek:

Bu arada bizim de akşam ingilizce dersimiz vardı. Sonra biraz yemek ve oyun sonra da tekrar ingilizce çalıştık. Ödevlerini okulda bitirmişti. Ama biz de yavaş yavaş ek kitaplara başlamalıyız sanırım.

günaydın :)
dediğim gibi gecen sene 250 soruydu, süresini takip edemedim ama ben işten döndüğümde bitmiş oluyordu,
oyun da oynuyorlar, etkinlikte yapıyorlar, biz de ilk 2 sene cok garipsedik, öğretmenle çok konuştuk, bize ona güvenmemiz gerektıgını söyledi, ve sonuç evett haklı çıktı, bu çocuklar zehir gibiler, ilkokul temelı sağlam olacak en azından çünkü ortaokulda neler yaşayacagız hiçbir fikrim yok, haftasonları arkadaslarıyla zaten, ben de mutlaka ona zaman ayırıp onun ıstedıgı bı gezme planı yapıyorum, dersten sıkılıp bogulmuyor ılgınc olan da bu, gayet hallerınden memnunlar :)

CoffeCoffe CoffeCoffe yazdıklarını şaşkınlıkla okudum :oha: 250 soruyu ne kadar sürede çözüyorlar? Yani o çocukları o tempoya alıştırmak gerçek bir başarı. Ama umarım CuteMom CuteMom ın dediği gibi kalıcı olur. İlkokulda bu kadar sıkı bir şekilde eğitim almaları beni biraz düşündürdü. Bence hala çocuklar ve çocukluklarını da yaşasınlar isterim. Oyun oynasınlar arkadaşlarıyla birlikte olsunlar vs. Bilmiyorum tabi doğru mu düşünüyorum :110: Benim kızımın henüz daha makyajdan saçtan haberi yok. Sadece kıyafet seçimi başladı. Benim beğendiklerimi beğenmez oldu o kadar. Daha küçük olduğunu düşünüyorum ben ya. Hala bebekleri ile oynuyor.

@can09e cim inşallah senin de gönlüne göre olur herşey :emir_bebek:

Bu arada bizim de akşam ingilizce dersimiz vardı. Sonra biraz yemek ve oyun sonra da tekrar ingilizce çalıştık. Ödevlerini okulda bitirmişti. Ama biz de yavaş yavaş ek kitaplara başlamalıyız sanırım.

günaydın :)
dediğim gibi gecen sene 250 soruydu, süresini takip edemedim ama ben işten döndüğümde bitmiş oluyordu,
oyun da oynuyorlar, etkinlikte yapıyorlar, biz de ilk 2 sene cok garipsedik, öğretmenle çok konuştuk, bize ona güvenmemiz gerektıgını söyledi, ve sonuç evett haklı çıktı, bu çocuklar zehir gibiler, ilkokul temelı sağlam olacak en azından çünkü ortaokulda neler yaşayacagız hiçbir fikrim yok, haftasonları arkadaslarıyla zaten, ben de mutlaka ona zaman ayırıp onun ıstedıgı bı gezme planı yapıyorum, dersten sıkılıp bogulmuyor ılgınc olan da bu, gayet hallerınden memnunlar :)

Okulda mı cozuyorlar bu soruları? Ben dun bıraz dolaştım egıtımhanede bazı ogretmenlerın günlük odev erdıgını alıştırmalar testler hazırladığını gordum. Aklıma oradan yaptığınız geldı nedense onlıne demıstınız gercı ama. Ben hala 250 saskınlıgını yasıyorum benımkını dun 2 sayfa ekstra uygulamaya zor ıkna ettım :KK45:

Günaydın Günaydın herkese

Haftasonuna bir gün kala. Yarın kızımın okul gezisi var Ankara'ya gidiyoruz.
Dün akşam misafirlerim vardı. Kızımın ödevleri de çok geçe kaldı. Ama yaptı yine de. Fen Bilgisinden 3 sayfa fotokopisi vardı.

Bizden bu kadar:anneadayı:

günaydınnn :)
gittiğimde ödev bitmişti, her gün 1 kitap okuma olayı gene basladı, onu da yemekten sonra okudu, o konuda bir sınırlama yok, istedikleri kitabı okuyabiliyorlar :)
1 tane de deney vardı o yapıldı, güne başlandı, güzel günler olsun inşallah :KK66:

Günaydın herkese

Bugün cok yoğun karmaşık bır gun. Dün gece rüya gordum , burada lıste yapmış CoffeCoffe CoffeCoffe günde kac tane test cozuyorlar dıye bızde bıldırım yapıyoruz bırde bızı azarlıyor
Bızde bahane sunuyoruz fılan cok komıktı :ruh:

GiZZe GiZZe sonuçlarınız bellı oldu mu , ınstagramda sınıfların duzenlemelerını paylaşmışlar bu sene ınsallah kımya veya fen gıbı bısıler çıkar bıze dıye düşünüyorum.Daha doğrusu umut edıyorum

Dün matematik 4 basamaklı verilmeyeni bulma toplama
Din 2. ünite okuma
Bugün sosyal sınavı olduğu için 4 sayfa ittire kaktıra test :KK45:
Ödevlerı aksama bırakmıştı , kızdım . Vakit kalmıyor sakın bir daha ödevleri akşama bırakma dedi, ha birde okulistik sosyal işlenen konular konu tekrarı

Bizde durumlar bu kadar

Günaydın Günaydın herkese

Haftasonuna bir gün kala. Yarın kızımın okul gezisi var Ankara'ya gidiyoruz.
Dün akşam misafirlerim vardı. Kızımın ödevleri de çok geçe kaldı. Ama yaptı yine de. Fen Bilgisinden 3 sayfa fotokopisi vardı.

Bizden bu kadar
Anıtkabıre mı gıdıyorsunuz canım?bızımde 1 aralıkta okul gezısı var , ucretsız mıs . Benı almazsa ben gondermeyı düşünmüyorum cok kalabalık olur , 1. sınıfta darıcada başka sınıftan bır cocugu arabanın ıcınde unuttular Allahtan buyuk otobustude cocukgacız olmedı. Butun gun aradılar cocugu , annem vardı bızımkınınde yanında. Donuste otobüste ter su ıcınde buldular kızı.

Günaydın herkese

Bugün cok yoğun karmaşık bır gun. Dün gece rüya gordum , burada lıste yapmış CoffeCoffe CoffeCoffe günde kac tane test cozuyorlar dıye bızde bıldırım yapıyoruz bırde bızı azarlıyor

GiZZe GiZZe sonuçlarınız bellı oldu mu , ınstagramda sınıfların duzenlemelerını paylaşmışlar bu sene ınsallah kımya veya fen gıbı bısıler çıkar bıze dıye düşünüyorum.Daha doğrusu umut edıyorum

Din 2. ünite okuma
Ödevlerı aksama bırakmıştı , kızdım . Vakit kalmıyor sakın bir daha ödevleri akşama bırakma dedi, ha birde okulistik sosyal işlenen konular konu tekrarı

Bizde durumlar bu kadar

Haha rüyana çok güldüm :)

Ben bu yıl okulistik'e yazılmadım biz geçen yıl çok aktif kullanamadık o yüzden. Eğitimhaneye sardım ordan fotokopilere bakıp beğendiklerimi alıyorum

Haha rüyana çok güldüm :)

Ben bu yıl okulistik'e yazılmadım biz geçen yıl çok aktif kullanamadık o yüzden. Eğitimhaneye sardım ordan fotokopilere bakıp beğendiklerimi alıyorum
Evde kartujlarımız bıtmıs hıc cıktı alamıyorum bızde hem morpa var hem okulıstık
Okulıstıgı bır arkadaşım sıfrelerını verdı morpada aralıkta bıtecek

aayyyy ilahiiiii :KK70::KK70:

çok şekersiniz :) kendımı mahmut hoca gibi hissettim :KK45:

Günaydın herkese

Din 2. ünite okuma

Bizde durumlar bu kadar

Arkadaşlar öğretmenler günü için bir planınız var mı? Siz nasıl kutluyorsunuz?
Ilk ıkı sene ortak hedıye alındı. Gecen sene bıreysel alındı bu seneden haberdar degılım ama bıreysel almak ıstıyorum . Toplu olunca çocuk veremiyor sınıf annesı verıyor saçma geliyor bana .
Sızlerın fıkırlerı nedır, bızım ıkı ogretmenımız var bırde

Günaydın :deli:

Sonunda hafta bitti , 4 gün çalışıyorum ama hissede hissede çalışıyorum yahu

Dün ödevleri ben gelene kadar yapmıştı, 2 sayfa bıraktığım matematık toplamalarını yapmıştı.
2 sayfada sosyal yaptı aksam. Babasının kronolojısını yazacaktı babana sorarak yap dedım.
1 babam
2 annem
3 ben
4 kardesım yazdırmış benm herıf, sonra gelde bu adamlara güven . Cok güldüm kızamadım soyledın
Sonuc 4 sayfa test :işsiz:

Günaydın :deli:

Sonunda hafta bitti , 4 gün çalışıyorum ama hissede hissede çalışıyorum yahu

Dün ödevleri ben gelene kadar yapmıştı, 2 sayfa bıraktığım matematık toplamalarını yapmıştı.
2 sayfada sosyal yaptı aksam. Babasının kronolojısını yazacaktı babana sorarak yap dedım.
1 babam
2 annem
3 ben
4 kardesım yazdırmış benm herıf, sonra gelde bu adamlara güven . Cok güldüm kızamadım soyledın
Sonuc 4 sayfa test :işsiz:

Evet sonunda. Bu hafta ben de çok yoruldum sanki ama bu akşam bir de Ankara gezisi var :confused:

Biz de dün aynı konuyu yaptık. Önce kronolojik olarak aile tarihini yazdık; sonra da kısa bir yazı yazdık. Kızım böyle ödevleri nedense çok seviyor. Nasıl hevesli anne onu yazmadık vs diye hep uyardı beni. Onun dışında da 3 tane fotokopisi vardı. 2sini ben gelene kadar bitirmiş. 1 tanesini beraber yaptık. Ben 20.30 da gelince ödevler biraz geçe kaldığı için ekstra çalışma yapmamış.

Evet sonunda. Bu hafta ben de çok yoruldum sanki ama bu akşam bir de Ankara gezisi var

Biz de dün aynı konuyu yaptık. Önce kronolojik olarak aile tarihini yazdık; sonra da kısa bir yazı yazdık. Kızım böyle ödevleri nedense çok seviyor. Nasıl hevesli anne onu yazmadık vs diye hep uyardı beni. Onun dışında da 3 tane fotokopisi vardı. 2sini ben gelene kadar bitirmiş. 1 tanesini beraber yaptık. Ben 20.30 da gelince ödevler biraz geçe kaldığı için ekstra çalışma yapmamış.
A bugun gıdıyorsunuz. Kolay gelsın ve de kendıne dıkkat et oralarda.
Gec gelıyormussun aksamları uzak mı çalışıyorsun?

X