- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deneme sınavları yakın acıklanacakmıs ama ogretmen bugun herkese yorum yapmış.
Benimkine türkçen biraz kötü ama diğerleri iyi demiş. Tabi neye iyi diyor 85 mi yarın görücez. Bugün hiç dahil olamadım çok güzel bir sayfa buldum , giriş yapmadan okuyorum bölünmemek için
Günaydın herkeseGünaydınlar günaydınlar
Umarım güzel puanlar alır. Sayfanın konusu nedir? merak ettim
Bu sabah uyuyordum , bır gok gurultusu duydum odum patladı. O sekılde uyandım bır baktım kara kış kapıya gelmiş. Bende aksı gıbı bır ınce gıyındım sorma. Usuyorum sıgara molalarındaGünaydınlarrrr
Bugün yağmurlu ve soğuk bir İstanbul sabahına uyandık. Artık kışa giriyoruz besbelli.
Kimseden ses çıkmıyor. İyi misiniz?
Bızımkılerınde ılk sınavlları kasımda. kasım ayında eve mısafır kabul etmıyorumGunaydin kizlar
Evet burasi da yagmurlu ve soguk
Botlarin kabanlarin zamani gelmis
Dun matematik kursu vardi 80 dk cok memnun cikti..
Eve geldik biraz da biz calisalim sen yaz ben cozuyum dedi tamam ďedim..
Din icin subhaneke yazilacak ezberlencek demis ogretmenimiz zaten biliyordu deftere yazmis...
Sinavi ne zmn olcaksiniz dedim kasimdaymis dedi..
Günaydın herkese
Verimli rutini okuyorum GiZZe . Eve kadında gelıyor nıye bu duzenı saglıyamıyoruz dıye dusunurken karsıma cıkmıs bulundu .
Bızım degerlendırmeler hala acıklanmadı bugun sanıyorum ama soyleymıs.
fen cok ıyı, sosyalde 2 yanlıstan fazla. Matematık orta turkce kotu.
Merakla elım bogrumde beklıyorum sonucları. Bır yandan nasıl davranmam gerektıgını de dusunuyorum. Egeye bır rutın yazdım oturdum resım fılan cızdım. Ama haftada 2 gun ogretmen gelmesınden oturu ozellıkle bu ıkı gun o da bızde cok yoruluyoruz, hem odevler aksama kalıyor adam 4.30 da gıdıyor dınlenmeye ıhtıyacı var ılla kı. Hemde test fılan cozucem derken yatma saatı gelıyor neredeyse
Onun dısında eve gelen ogretmenle konustum bıraz sız sıkıstırın , test cozmeısnı ısteyın haftalık sıze bıraksın ben kontrl ederım. Formalıte ıcabı yanı .
Bakalım bızde kı sorun koydugumuz kuralları ıkı gun sonra kendı ellerımızle delıyoruz rutın ve devamlılık saglayamıyoruz.
Bı bakalım su orta ve kotu notlar ogretmen ıcın kac 40-45-50-55 gelırse yurugıme ınecek zıra
Bu sabah uyuyordum , bır gok gurultusu duydum odum patladı. O sekılde uyandım bır baktım kara kış kapıya gelmiş. Bende aksı gıbı bır ınce gıyındım sorma. Usuyorum sıgara molalarında
Onun dışında gecen gun asırı uykusuzdum , bugun daha ıyıyım. Bebeklı hayatta artık kesıntısız uykuya gecmek ıstıyorum her aksam 3-4-5 kere uyanma veya bazen tamamen uyanmak ıstemıyorum . Evrene olumlu mesaj gondereyım
Biz de sübhanekeyi çalışıyoruz. Hem arapçasını hem de türkçesini üzberleyin demiş.Gunaydin kizlar
Evet burasi da yagmurlu ve soguk
Botlarin kabanlarin zamani gelmis
Dun matematik kursu vardi 80 dk cok memnun cikti..
Eve geldik biraz da biz calisalim sen yaz ben cozuyum dedi tamam ďedim..
Din icin subhaneke yazilacak ezberlencek demis ogretmenimiz zaten biliyordu deftere yazmis...
Sinavi ne zmn olcaksiniz dedim kasimdaymis dedi..
Ananem ogretmisti kucukken daha.. cok komik okurdu, simdi de veda ilahe diyorBiz de sübhanekeyi çalışıyoruz. Hem arapçasını hem de türkçesini üzberleyin demiş.
Bizm sınavlar ne zaman hiiççç haberim yok.
günaydınlarr ...Günaydınlar. İyi haftalar. Geçmiş Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun! Cumhuriyetimiz daim olsun!
günaydınlarr ...
Kutlu olsun canım amin..
iyi diyelim iyi olalım canım..Nasılsın? Nasıl geçti tatiliniz?
sana nolmuş yine dilini tutamayangillerden misinGünaydınlar
Haftanın son gunu . Bızım degerlendırmeler hala bellı olmadı ya bugun ınsallah dıye dusunuyorum. Artık ona gore yolumuza bakarız ınsallah.
Subhanekeden sonra sırada hangı dua vardı aslında vermeden ona gecmek lazım zor fılansa cocuklar anca adapte olurlar.
Onun dısında cok odev gelmıyor cıkarmalardayız . Yenı gectık 2 gun oldu .