İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Deneme sınavları yakın acıklanacakmıs ama ogretmen bugun herkese yorum yapmış.
Benimkine türkçen biraz kötü ama diğerleri iyi demiş. Tabi neye iyi diyor 85 mi yarın görücez. Bugün hiç dahil olamadım çok güzel bir sayfa buldum , giriş yapmadan okuyorum bölünmemek için :kahve:

ayy bizimkiler de bi olaydı göreydik durumlarınıı...:)

yaa okusa yapacak ama neresiyle okuyorsa yanlış cevapladığı sorular çok oldu geçmiş değerlendirmelerinde...

Deneme sınavları yakın acıklanacakmıs ama ogretmen bugun herkese yorum yapmış.
Benimkine türkçen biraz kötü ama diğerleri iyi demiş. Tabi neye iyi diyor 85 mi yarın görücez. Bugün hiç dahil olamadım çok güzel bir sayfa buldum , giriş yapmadan okuyorum bölünmemek için :kahve:

Günaydınlar günaydınlar

Umarım güzel puanlar alır. Sayfanın konusu nedir? merak ettim :anneadayı:

Günaydınlar günaydınlar

Umarım güzel puanlar alır. Sayfanın konusu nedir? merak ettim :anneadayı:
Günaydın herkese
Verimli rutini okuyorum GiZZe GiZZe . Eve kadında gelıyor nıye bu duzenı saglıyamıyoruz dıye dusunurken karsıma cıkmıs bulundu .
Bızım degerlendırmeler hala acıklanmadı bugun sanıyorum ama soyleymıs.
fen cok ıyı, sosyalde 2 yanlıstan fazla. Matematık orta turkce kotu.
Merakla elım bogrumde beklıyorum sonucları. Bır yandan nasıl davranmam gerektıgını de dusunuyorum. Egeye bır rutın yazdım oturdum resım fılan cızdım. Ama haftada 2 gun ogretmen gelmesınden oturu ozellıkle bu ıkı gun o da bızde cok yoruluyoruz, hem odevler aksama kalıyor adam 4.30 da gıdıyor dınlenmeye ıhtıyacı var ılla kı. Hemde test fılan cozucem derken yatma saatı gelıyor neredeyse

Onun dısında eve gelen ogretmenle konustum bıraz sız sıkıstırın , test cozmeısnı ısteyın haftalık sıze bıraksın ben kontrl ederım. Formalıte ıcabı yanı .
Bakalım bızde kı sorun koydugumuz kuralları ıkı gun sonra kendı ellerımızle delıyoruz rutın ve devamlılık saglayamıyoruz.

Bı bakalım su orta ve kotu notlar ogretmen ıcın kac 40-45-50-55 gelırse yurugıme ınecek zıra

Günaydınlarrrr

Bugün yağmurlu ve soğuk bir İstanbul sabahına uyandık. Artık kışa giriyoruz besbelli.

Kimseden ses çıkmıyor. İyi misiniz?
Bu sabah uyuyordum , bır gok gurultusu duydum odum patladı. O sekılde uyandım bır baktım kara kış kapıya gelmiş. Bende aksı gıbı bır ınce gıyındım sorma. Usuyorum sıgara molalarında :KK53:

Onun dışında gecen gun asırı uykusuzdum , bugun daha ıyıyım. Bebeklı hayatta artık kesıntısız uykuya gecmek ıstıyorum her aksam 3-4-5 kere uyanma veya bazen tamamen uyanmak ıstemıyorum . Evrene olumlu mesaj gondereyım:KK54:

Gunaydin kizlar
Evet burasi da yagmurlu ve soguk
Botlarin kabanlarin zamani gelmis
Dun matematik kursu vardi 80 dk cok memnun cikti..
Eve geldik biraz da biz calisalim sen yaz ben cozuyum dedi tamam ďedim..
Din icin subhaneke yazilacak ezberlencek demis ogretmenimiz zaten biliyordu deftere yazmis...
Sinavi ne zmn olcaksiniz dedim kasimdaymis dedi..

Gunaydin kizlar
Din icin subhaneke yazilacak ezberlencek demis ogretmenimiz zaten biliyordu deftere yazmis...
Bızımkılerınde ılk sınavlları kasımda. kasım ayında eve mısafır kabul etmıyorum :KK53:

Günaydın herkese
Verimli rutini okuyorum GiZZe GiZZe . Eve kadında gelıyor nıye bu duzenı saglıyamıyoruz dıye dusunurken karsıma cıkmıs bulundu .
Bızım degerlendırmeler hala acıklanmadı bugun sanıyorum ama soyleymıs.
fen cok ıyı, sosyalde 2 yanlıstan fazla. Matematık orta turkce kotu.
Merakla elım bogrumde beklıyorum sonucları. Bır yandan nasıl davranmam gerektıgını de dusunuyorum. Egeye bır rutın yazdım oturdum resım fılan cızdım. Ama haftada 2 gun ogretmen gelmesınden oturu ozellıkle bu ıkı gun o da bızde cok yoruluyoruz, hem odevler aksama kalıyor adam 4.30 da gıdıyor dınlenmeye ıhtıyacı var ılla kı. Hemde test fılan cozucem derken yatma saatı gelıyor neredeyse

Onun dısında eve gelen ogretmenle konustum bıraz sız sıkıstırın , test cozmeısnı ısteyın haftalık sıze bıraksın ben kontrl ederım. Formalıte ıcabı yanı .
Bakalım bızde kı sorun koydugumuz kuralları ıkı gun sonra kendı ellerımızle delıyoruz rutın ve devamlılık saglayamıyoruz.

Bı bakalım su orta ve kotu notlar ogretmen ıcın kac 40-45-50-55 gelırse yurugıme ınecek zıra

Ben de merak ettim ben de okuyacağım. Hazırlık yapayım şimdiden :)

Zannetmiyorum çok kötü sonuçlar alacağını. Alsa bile çalışarak düzeltecektir mutlaka.

Biz sadece extradan çıkarttığım fotokopileri yapıyoruz. Tek şansım artık ödevlerini kendisi yapıp bitiriyor. Onun için beni beklemiyor. Öğretmenimiz de 3. sınıf konularından bir 50 soruluk sınav yapmış. Derin 100 almış. Sınıfın geneli de çok iyi.

Bizden bu kadar.

Bu sabah uyuyordum , bır gok gurultusu duydum odum patladı. O sekılde uyandım bır baktım kara kış kapıya gelmiş. Bende aksı gıbı bır ınce gıyındım sorma. Usuyorum sıgara molalarında :KK53:

Onun dışında gecen gun asırı uykusuzdum , bugun daha ıyıyım. Bebeklı hayatta artık kesıntısız uykuya gecmek ıstıyorum her aksam 3-4-5 kere uyanma veya bazen tamamen uyanmak ıstemıyorum . Evrene olumlu mesaj gondereyım:KK54:

Uyku eğitimi düşünüyor muusnuz canım?

Gunaydin kizlar
Biz de sübhanekeyi çalışıyoruz. Hem arapçasını hem de türkçesini üzberleyin demiş.
Bizm sınavlar ne zaman hiiççç haberim yok.

Biz de sübhanekeyi çalışıyoruz. Hem arapçasını hem de türkçesini üzberleyin demiş.
Bizm sınavlar ne zaman hiiççç haberim yok.
Ananem ogretmisti kucukken daha.. cok komik okurdu, simdi de veda ilahe diyor :KK70:
Guluyoruz.
Kizim hala r leri diyemiyor bu arada.. ne zaman duzelir acaba...? Bilginiz var mi?

Günaydınlar
Haftanın son gunu . Bızım degerlendırmeler hala bellı olmadı ya bugun ınsallah dıye dusunuyorum. Artık ona gore yolumuza bakarız ınsallah.
Subhanekeden sonra sırada hangı dua vardı aslında vermeden ona gecmek lazım zor fılansa cocuklar anca adapte olurlar.
Onun dısında cok odev gelmıyor cıkarmalardayız . Yenı gectık 2 gun oldu .

Günaydınlar. İyi haftalar. Geçmiş Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun! Cumhuriyetimiz daim olsun!

Nasılsın? Nasıl geçti tatiliniz?
iyi diyelim iyi olalım canım..
hafta sonu yoğunduk epey.. düğün vardı, dersleri de vardı bir kısmını halletti:)
dün de tören ve kutlamaya katıldık sabahtan..
gezmeye oyuna doyuramıyoruz sizin de öyle mi :)
Sen nasılsın? Nasıl geçti?

Günaydınlar
Haftanın son gunu . Bızım degerlendırmeler hala bellı olmadı ya bugun ınsallah dıye dusunuyorum. Artık ona gore yolumuza bakarız ınsallah.
Subhanekeden sonra sırada hangı dua vardı aslında vermeden ona gecmek lazım zor fılansa cocuklar anca adapte olurlar.
Onun dısında cok odev gelmıyor cıkarmalardayız . Yenı gectık 2 gun oldu .
sana nolmuş yine dilini tutamayangillerden misin :KK70:
geçmiş olsun cnm. :KK50:

Günaydınlar. Banlanmısım yıne :kahve:

Deneme sınavları bellı oldu bır kısmı. Öğretmen süründürdü resmen. Fen 90, Sosyal 76 .Ben biizmkine kımlık konularını cok gostermedım ozel sebeblerden dolayı, hepte hataları oradan olmus dıkkatsızlıkte var. 6 hata 76 yanı .
Pek cıddıye de almadıgını gosterıyormus bu fenın puanının yanında. Diğerleri ne kagıt geldı ne sonuc var ortada :KK17:

Ilk sınav tarıhımız 15 kasım din.
Onun harıcınde gunluk test rutınımız oturmak uzere ınsallah. 1 haftada onlu arkalı 20 test cozdu . Test yapmaktan bıraz ıng aksadı gıbıme gelıyorda bakalım.
Sızlerde ne var ne yok. Ben bu hafta dun ıs bası yaptım , resmı tatıl olunca sut ıznımı salı kullanmıstım

sosyal basit gibi görünüyor ama kafa karıştırıcı onlar için yeeeaa kolay yeaaa demeyi biliyor...
5inde başlayacakmış sınavları fen ile birlikte..
hayırlısı bakalım.

X