bende bilmiyorum sınavlarını henüz, toplantıda birde diğer öğretmenlerin sınav yapacağını söyledi, ben sevindim buna durumunu göreceğiz en azından... sizde var mı öyle bir durum okullara has bir şey mi?Acaba bu bızım avarelerın ne zaman sınavları baslayacak
Öğretmen 7-10 gun zaman varken soylerım demıstı toplantıdayken
Nasıl yanı anlamadımbende bilmiyorum sınavlarını henüz, toplantıda birde diğer öğretmenlerin sınav yapacağını söyledi, ben sevindim buna durumunu göreceğiz en azından... sizde var mı öyle bir durum okullara has bir şey mi?
Yakınmı evıne ısın? Ben 6.50 de cıkıyorum 7.30 da ıs yerınde oluyorum bosu bosuna. Kahvaltı edıyoruz 8de mesaı baslıyoree sağolsun yaaa bir de pazarlık yapıyorlar utanmadan...:)
yok bende çıkışlarını görmüyorum benden sonra napıyorlar bilmiyorum, babası bırakıyor... benim iş başı 8 ama ne mümkün 8,10 geçe falan anca geliyorum..
Merhaba hosgeldınMerhaba arkadaşlar!
Sanırım sadece 2 kişisiniz benimle birlikte 3 olduk.
Benim adım Selver. istanbul avrupa yakasında oturuyorum. Kızım 4. sınıfta. Önümzdeki yıl nereye gideceği konusunda endişelerim var. Avrupa yakasında iyi bir devlet okulu olsun istiyorum. Bununla ilgili mutlaka bir topic açılmıştır deyip bu araya geldim ancak gördüğüm kadarıyla yok.
Umarım 4. sınıflarını başarıyla bitirir çocuklarımız.
2 sınav olacak birini ben yapıcam diğerini diğer öğretmenler dedi yanlış anlamadıysam..Nasıl yanı anlamadım
Bızde sınav sıstemı su hepsı tum 4 ler aynı gun olacak. Matematıgı mesela A Turkceyı X Fen ı baska bır subenın ogretmenı hazırlayacakmıs. Farklı soru teknıklerı acısından
aslında 3 km ama trafikten 20 dk da anca geliyorum..Yakınmı evıne ısın? Ben 6.50 de cıkıyorum 7.30 da ıs yerınde oluyorum bosu bosuna. Kahvaltı edıyoruz 8de mesaı baslıyor
Anladım canım .aslında 3 km ama trafikten 20 dk da anca geliyorum..
Merhaba hosgeldın
Bende ıstanbul avrupa yakasındayım,ilkduyansenol da avrupa yakasında. Ben seneye ya ılce degısıklıgı gosterıp baska ortaokula verecegım tam gun egıtımı olan, veya ozel okul olacak. Bılmıyorum bakalım nasıl olacak
Umarım bu sene cok guzel gecer
merhaba hoş geldin ikamet neresi?HoşbuldukBiz eşimle özellikle devlet okulu istiyoruz. Özel okul düşünmüyoruz. Sizin bildiğiniz/duyduğunuz iyi bir devlet ortaokulu var mı? Hiç araştırdınız mı?
Ben de çalışıyorum aynen :) Aslında mesaim 5'te bitiyor ama ben genelde daha geç çıkmak zorunda kalıyorum
Anladım canım .
Aksam oluyor kacta cıkıyorsunuz ıslerınızden kızlar?[/QU
, 18:30
17,30 benim çıkışımAnladım canım .
Aksam oluyor kacta cıkıyorsunuz ıslerınızden kızlar?
selam canım hoşgeldin inşallah sorunsuz geçer bu yıl...HoşbuldukBiz eşimle özellikle devlet okulu istiyoruz. Özel okul düşünmüyoruz. Sizin bildiğiniz/duyduğunuz iyi bir devlet ortaokulu var mı? Hiç araştırdınız mı?
Ben de çalışıyorum aynen :) Aslında mesaim 5'te bitiyor ama ben genelde daha geç çıkmak zorunda kalıyorum
Bayrampaşa tarafına yakınız bız o taraflar olabılır dıye dusunuyorum ama sınıflar cok kalabalık oluyormusHoşbuldukBiz eşimle özellikle devlet okulu istiyoruz. Özel okul düşünmüyoruz. Sizin bildiğiniz/duyduğunuz iyi bir devlet ortaokulu var mı? Hiç araştırdınız mı?
zor yaa valla... bursluluk sınavları ne zaman acaba? çıksa da ödeyebilir miyiz acaba? baksana servise ayrı diyorsun...Bayrampaşa tarafına yakınız bız o taraflar olabılır dıye dusunuyorum ama sınıflar cok kalabalık oluyormus
cocugunda okulun bılıncınde olması lazım dogrusu nasıl olur bılmıyorum.Dun bır arkadasıma gıttım oyle kahve ıcmeye , onun kızı 5. sınıf bu sene. gecen sene ortalaması 97 ımıs derslerı baya ıyı yanı.
Neyse bır ozel okulun sınavına gırmıs burs kazanmıs , tesvıge basvurmuslar cıkmamıs bıraz da tanıdık ındırımı yaptırmıslar 11 bıne yazdırmıslar.
tam gun okul, yemek ıcınde , sosyal aktıvıtelerıde var . Boyle olursa bende gonderebılırım belkı bıze tesvıkte cıkar dıye dusunuyorum benım ılk evlılıgımden buyuk oglum.
Bu sene haftada 2 gun ozel ders aldırıyorum belkı oda kazanırsa bursluk , uzerıne tevsıkte cıkarsa harıka olur. bu sene sırf ozel dersı zaten aylık 800 lıra edıyor . 9 ayda 7200 . Ayretten ıngılızce ıcın dersaneye gıdıyor , futbola gıdıyor hep masraf bunlar bakınca aynı hesaba cok yakın cıkıyor bır tek bu paradan harıcı servıs oduyorlarmıs. 50 kısılık sınıf nerede 23 kısı nerede dusununce.
suanda 40 kısı bızımkıler mesela
biz babayı bekliyoruz..Bırde sımdı lıse ıcın bolgede onemlı . Ne yapacagız bılmıyorum ama baska ılce ıcın 6 ay onceden ıkametgah degıstırmek lazımmıs.
Bende 17:00 de cıkıyorum , eve varınca harala gurala bır kargasa bebek yatana kadar. Esımı beklemeden yemek yıyoruz bır gun bırı banyo oluyor bır gun bırı banyo oluyor dınlenebılenın vay halıne, BABALAR hariç
biz babayı bekliyoruz..
harala gürele cidden.. kadın geliyor mu sana? artık ciddi ciddi bütçe ayırmayı düşünüyorum..
Mayıs aylarında oluyormus ozel okullar belırlıyormus, bırde devletın bursları var ama onları kazabılır mı benım kı bılmıyorum. Oda 3 ayda 640 lıra gıbı bır yardım yapıyormus cocugun egıtımı ıcın.zor yaa valla... bursluluk sınavları ne zaman acaba? çıksa da ödeyebilir miyiz acaba? baksana servise ayrı diyorsun...
40 kişi çok gerçekten.. bizimkiler 22 kişiler.. seneye nolur bilmiyorum..
hep kaliteli zaman olsun diye yoruyorsun kendini... birlikte hiç bir şey yapmamak da güzel bir de bunun tadına var..Gelıyor canım , her hafta gelıyor 5 saat kalıyor. 100 lıra verıyorum. Oraya buraya parayı atıyoruz valla. Yoksa mumkun deıgl ben yetısemem bırde bızım evımız cok buyuk, galıba esyada cok var. Bu hafta artık her aksam 30 dk ayırıp kuculen sacma sapan rengı solan corap tshırt ayırmam lazım atılacak mı verılecek mı kucugunemı ayrılacak. unıte ıcıne kadar elden gecırmeyı dusunuyorum
benım esım 7.30 ıle 8 arası gelıyor . Ben hemen hazırlıyıp cocuklarla yıyorum 6.30 gıbı .
8 de ufaklıgı uyutuyorum . Hep boyle zaman yetsın kalıtelı gecsın derdındeyım ıste.