- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
Aslında oradan odevler olacaktı sayfaları koparıp okula gıdecekt ama sınıfta velıler ıstememıs bazıları , bırde bakanlık yasaklayınca kati bır dılle sanırım ogretmen cekındı.ben bu istenmiyor alınmayacak o zamanı da anlamıyorum... alanlar nolacak almak isteyenler...
bizde de çatlak sesler çıkıyor maalesef alanlar da bizde de durum yok evet haklısınız devlet kitabı neden var o zaman diyip alanlar da var... ama ödev için alınıyor yardımcı demek yersiz...
evet aynen düşük aldığı da oldu en yükseği aldığı da bu sene ortaokula hazırlanma senesi işte umarım iyi olur Allah zihin açıklığı versinn..amin...
Insallah canım benım ya , ıyı olsunlar uzulmesınler. Bızım sınıfta bırıncı sene okumayı sokemeyen cocuklar olmustu ne kadar uzucu o anda onlar ıcın. Ne olursa olsun kucukler daha bılınclendıklerınde bıze gerek kalmayacak ama o bılıncı ve sorumlulugu alana kadar destek olmak zorundayız. Bıze onumuzdekı hafta ozel ogretmen baslıyor haftada 2 gun acıkcası umarım yararını goruruz dıye dusunuyorum.
Senın 1 cocugun mu var? Bende 2. Bır tanesıde bebek daha eve gıdınce bebekle ılgılenırken bır yandan eksık cok detaylı bır odevı yoksa tamamlatıyorum. Uyuturken ben konu tekrarı ızlıyor daha sonra teste gecıyor zaman boyle gecıyor aksamları