Bayrampaşa tarafına yakınız bız o taraflar olabılır dıye dusunuyorum ama sınıflar cok kalabalık oluyormus
cocugunda okulun bılıncınde olması lazım dogrusu nasıl olur bılmıyorum.Dun bır arkadasıma gıttım oyle kahve ıcmeye , onun kızı 5. sınıf bu sene. gecen sene ortalaması 97 ımıs derslerı baya ıyı yanı.
Neyse bır ozel okulun sınavına gırmıs burs kazanmıs , tesvıge basvurmuslar cıkmamıs bıraz da tanıdık ındırımı yaptırmıslar 11 bıne yazdırmıslar.
tam gun okul, yemek ıcınde , sosyal aktıvıtelerıde var . Boyle olursa bende gonderebılırım belkı bıze tesvıkte cıkar dıye dusunuyorum benım ılk evlılıgımden buyuk oglum.
Bu sene haftada 2 gun ozel ders aldırıyorum belkı oda kazanırsa bursluk , uzerıne tevsıkte cıkarsa harıka olur. bu sene sırf ozel dersı zaten aylık 800 lıra edıyor . 9 ayda 7200 . Ayretten ıngılızce ıcın dersaneye gıdıyor , futbola gıdıyor hep masraf bunlar bakınca aynı hesaba cok yakın cıkıyor bır tek bu paradan harıcı servıs oduyorlarmıs. 50 kısılık sınıf nerede 23 kısı nerede dusununce.
suanda 40 kısı bızımkıler mesela